Home
Blog
TV & radio
3 op Reis in september bij BNN van start met nieuwe presentatoren

3 op Reis in september bij BNN van start met nieuwe presentatoren

op 1 augustus 2010
1 minuut leestijd
Israel Tel Aviv skyline
Israel Tel Aviv skyline

Vanaf 12 september is er een nieuw seizoen van 3 Op Reis te zien, het goed bekeken reisprogramma met Floortje Dessing en Dennis Storm. Het reisprogramma blijft gewoon bestaan, ondanks het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel.

Vanaf 12 september is er een nieuw seizoen van 3 Op Reis te zien, het goed bekeken reisprogramma met Floortje Dessing en Dennis Storm. Het reisprogramma blijft gewoon bestaan, ondanks het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel. Het reisprogramma wordt nu alleen nog gemaakt door BNN. Daardoor zal het reisprogramma jonger en avontuurlijker gaan worden.

Twee nieuwe presentatoren

BNN heeft nog twee vooralsnog geheime presentatoren toegevoegd aan het team, waarin Floortje Dessing en Dennis Storm deel van uit blijven maken. Daphne Bunskoek zal niet meer terugkeren bij 3 op Reis. Vermoedelijk is Nicolette Kluijver één van de nieuwe presentatoren. Zij draaide in het vorige seizoen al eventjes warm. De twee nieuwe presentatoren gaan naar off the beaten trackbestemmingen waar in het verleden veel onrust is geweest (zoals Sarajevo en Belgrado), en plekken waar de reiziger met een kleine portemonnee prima uit de voeten kan. Met maar een paar knaken op zak van Londen, via Venetië, Wenen, Boekarest en Transsylvanië met de trein richting Istanbul.

Dennis bezoekt dit seizoen überhippe steden als Tel Aviv en Beiroet en maakt een hele vette trip door de outback van Australië. Floortje gaat naar het piepkleine eiland Pitcairn, dat nagenoeg volledig afgesloten van de rest van de wereld leeft. Ook gaat ze naar het Griekse eiland Ikaria, waar één op de drie mensen ouder dan negentig jaar wordt.

De namen van de nieuwe presentatoren worden door BNN half augustus bekend gemaakt.

Bron: travel.blog.nl