Home
Blog
Algemeen
Plan je eigen Game Of Thrones vakantie

Plan je eigen Game Of Thrones vakantie

op 21 juni 2014
1 minuut leestijd
Plan je eigen Game Of Thrones vakantie

Vorige week kwam het vierde seizoen van Games of Thrones ten einde en voor wie moeite heeft om bijna een jaar te wachten op nieuwe afleveringen, heeft Hopper een 'Game of Thrones Vacation Planner' in het leven geroepen.

Hopper's nieuwe vakantie planner helpt je om je perfecte reis naar een van de vele filmlocaties van Game of Thrones samen te stellen. Op de website vul je je luchthaven van vertrek in en vervolgens krijg je de ticketprijzen van alle potentiële bestemmingen te zien. Ook kunnen fans de locaties filteren op basis van de seizoenen of de verschillende huizen.

Zo kunnen Daenerys fans bijvoorbeeld een bezoek brengen aan 'Dragonstone', ook wel bekend als Downhill Beach in Noord-Ierland. Jon Snow aanbidders kunnen naar Mývatn in IJsland gaan om een Games of Thrones rondleiding te nemen, en wie boogschieten wil oefenen in 'Winterfel', moet afreizen naar Castle Ward in Ulster, Noord-Ierland. Andere locaties zijn onder andere 'the Eyrie' in Griekenlands' Metéora en 'King's Landing' in Mdina, Malta.

Meer blogs