Home
Blog
Algemeen
De beste bestemmingen voor een huwelijksreis?

De beste bestemmingen voor een huwelijksreis?

op 14 februari 2014
1 minuut leestijd
De beste bestemmingen voor een huwelijksreis?

Wat zijn nou de beste bestemmingen voor het maken van een romantische huwelijksreis? Uit een recent onderzoek van Agoda.com kwamen de Malediven als de nummer één bestemming uit de bus.

Wat zijn nou de beste bestemmingen voor het maken van een romantische huwelijksreis? Deze vraag stelde boekingssite Agoda.com onlangs aan 15.000 van haar klanten en maar liefst 20% koos de Malediven als hun droom bestemming voor een huwelijksreis. In het onderzoek, dat afgelopen maand online werd gehouden, konden de ondervraagden hun droom huwelijksreis locatie kiezen uit 20 voorgeselecteerde bestemmingen.

Maar liefst één op de vijf reizigers kozen de Malediven, met de Griekse eilanden, Parijs en Bali nek-aan-nek op de tweede plaats. Alleen bij de mensen uit De Filippijnen, Saoedi-Arabië en Nieuw-Zeeland kwamen de Malediven niet op de eerste plaats terecht. De Europeanen gaan tijdens hun huwelijksreis het liefst naar verre oorden: zo'n 89% koos voor een bestemming buiten Europa.

Bekijk hieronder de uitslag:

Malediven - 20.3%

Griekse eilanden - 7.8%

Parijs - 7.6%

Bali - 7.1%

Hawaii - 6.6%

Italië - 6.5%

Caribische eilanden - 5.7%

Tahiti - 5.6%

Nieuw-Zeeland - 5.2%

Istanbul - 3.8%

Phuket - 3.5%

Australië - 3.4%

Praag - 2.8%

Las Vegas - 2.7%

New York - 2.5%

Spanje - 2.5%

Cancun - 2.4%

Rio de Janeiro - 2.2%

Kroatië - 1.0%

Montreal - 0.9%

Er zijn naast deze 20 bestemmingen natuurlijk nog vele andere bestemmingen voor een huwelijksreis. Wat is jouw droom bestemming voor een huwelijksreis?

Meer blogs