Your Planet ervaringen

De Your Planet ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Your Planet gemaakt hebben.

Er zijn 84 ervaringen met Your Planet geplaatst.

Accomodatie
8.7
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.1
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9.2

Beoordelingen van Your Planet

Wat vinden anderen van rondreizen met Your Planet?
9,4

Rondreis op maat door Zuid China

China
Individuele rondreis met Your Planet
05-01-2020

Lisette heeft een hele mooie reis uitgestippeld. Ze luisterde goed naar onze ideeën en het contact verliep soepel. Maatwerk en goed aansluitend op een eerste week priveverblijf in Shanghai. We hebben 2 lange trein(dag)reizen gemaakt door het zuiden van China. Verder een schitterende boottocht op de Li rivier, mooie lange wandeltocht door de rijstvelden, kennisgemaakt met minderhedenvolken en de steden Yangshuo, Dali, Lijiang en Chengdu bezocht. De gidsen spraken goed Engels en speelden goed in op onze wensen. Vervoer en transfers waren steeds perfect geregeld.
Een reis om lang van na te genieten. Aanrader!

N+B
Gereisd met partner in November 2019
10

Heel mooie reis - heel goed georganiseerd

Rusland
Individuele rondreis met Your Planet
09-12-2019

Mijn vader en ik zijn twee weken door Rusland gereist: met de Transsibirie Express. Wij hebben stoppen in Moskou, Ekaterinburg, Krasnoyarsk, Irkutsk/Baikalmeer en Vladivostok gemaakt. Wij hebben zo veel beleeft! Ongelofelijk mooi was het. In elk stad hadden wij een gids. Ons highlight: de Stolby Nationaalpark bij Krasnoyarsk. Mijn vader is al een beetje ouder, maar ok voor hem: super! Wij raden de reis door Rusland sterk aan, maar vooral georganiseerd door Your Planet Travel. Lisette heeft ons zo goed geïnformeerd en alles gedaan, dat wij überhaupt konden reisen (wij hadden de idee pas 3 weken voor de geplande vertrekdatum). Lisette is echt de beste beste beste! Ze is een heel sympathieke mens, die heel gepassioneerd is voor wat ze doet. Fantastisch! Hartelijk bedankt voor alles! Wij zouden eigenlijk een 100 geven, maar helaas is als hoogste beoordeling maar een 10 mogelijk op de site hier. PS: ik ben zelfs gids in Amsterdam en heb ook één reisorganisatie. Daarom ben ik misschien nog kritischer dan andere klanten. Maar hier bij Your Planet Travel was von begin tot eind alles uitstekend uitgewerkt. En nog een klein PS: ik ben Duits, daarom: sorry als er fouten in mijn recentie zijn. Groetjes van Theresa

Theresa Huber
Gereisd met gezin in November 2019
9,0

Een prachige rondreis op maat in China.

China
Individuele rondreis met Your Planet
20-11-2019

Vooral het bezoek aan Pingyao en het verblijf in het Yide Hotel is een aanrader.
Gastvrije mensen en een sfeervol hotel en restaurant.
De stad is te voet prima te verkennen.

Fred en Ria
Gereisd met gezin in October 2019
8,8

De onmisbare klassieke highlights van China aangevuld met een geweldig verblijf in een rustig bergdorp

China
Individuele rondreis met Your Planet
03-11-2019

Een heerlijke eerste kennismaking met China in hoofdstad Beijing. Natuurlijk naar De Chinese Muur en de Verboden Stad, maar vergeet vooral de hutongs, de pleintjes en de parkjes niet om de zingende en dansende Chinezen niet te missen! Daarna naar Xi'an met natuurlijk het terracottaleger, een heel bijzondere en interessante belevenis. Maar ook wandelen bij zonsondergang op de stadsmuur en in het moslimdistrict. Daarna naar Lijiang in het bergachtige zuidwesten, erg toeristisch, maar Chinees toerisme is ook erg leuk om te bekijken. Vervolgens naar het hoogtepunt van onze reis, het bergdorpje Wumu van de minderheid Naxi, waar de hanen kraaien, de varkens in de plassen op de weg rollen en om zes uur 's middags iedereen terugkomt van de velden. We maakten er een begrafenis mee en beleefden van dichtbij de lokale rituelen die daarbij hoorden. Weemoedig om er weer weg te gaan. Daarna naar de bijzondere combinatie van bergen en rivier in het karstgebergte rond Yangshuo en afsluitend de rijstvelden in Ping'an. Beide helemaal ingericht op toerisme, maar ook hier zijn, mede dankzij een goede gids, originele dingen te beleven. Een heel bijzondere reis waarin alles op rolletjes liep, in een buitengewoon boeiend land.

Anita en Tore
Gereisd met partner in September 2019
8,8

Een unieke ervaring in een afgesloten land

Noord-Korea
Individuele rondreis met Your Planet
18-09-2019

Naast vele eerdere avontuurlijke reizen is Noord-Korea wel een unicum. Als vrije westerling kennis maken met de zeer bijzondere, soms beangstigende maar dan weer olijke bevolking, is een unieke ervaring. Via de gidsen kan je met enige moeite de innerlijke ziel begrijpen van hun denken, die dan tegelijk totaal ondenkbaar is voor ons. Bezoek het land met een open geest en je zal met een verrijking naar huis komen.

Philippe Samyn
Gereisd met partner in July 2019
9,0

Een 25 daagse rondreis van noord naar zuid China, perfect in elkaar getoverd door Your Planet Travel

China
Individuele rondreis met Your Planet
04-09-2019

Ik maakte samen met mijn man en zoon van 20 jaar een 25 daagse rondreis door China. 
Samen met Your Planet Travel werkten we een prachtig programma uit, helemaal naar onze wensen en naar ons tempo.
Onze route liep van noord naar zuid. We bezochten Beijing, Xi’an, Zhangye, Xiahe, Langmusi, Songpan, Chengdu, Shangri-La, Tiger Leaping Gorge, Shangri-La, Wumu en Lijiang.
 Stuk voor stuk hoogtepunten met elke hun eigenheid.
Onze reis was heel gevarieerd, zowel in vervoer als inhoud, cultuur, sport en natuur.
We hebben een totaal ander, ruimer beeld van China gekregen.

Zoals bij iedere reis loopt er wel eens iets, door overmacht, fout. De snelheid en correctheid waar mee Your Planet Travel dit oploste is lovenswaardig.

Zowel China als Your Planet Travel zijn een aanrader.

Thera
Gereisd met gezin in July 2019
8,2

Persoonlijke voorbereiding en uitvoering citytrip St-Petersburg en Moskou

Rusland
Individuele rondreis met Your Planet
31-08-2019

via Your planet hebben wij een hele goede week in St-Petersburg en Moskou gehad. Vooraf werden we heel prettig en persoonlijk geholpen en tijdens onze reis klopte alles. Smaakt naar meer!

Maria
Gereisd met partner in July 2019
9,4

Een onvergetelijke Transmongolië express en Noord Korea rondreis dankzij Your Planet Travel

Noord-Korea
Individuele rondreis met Your Planet
23-08-2019

De organisatie van een 37 daagse rondreis vergt heel werk, de nodige kennis en ervaring.
Gedurende deze voorbereidende periode hadden we regelmatig contact met voornamelijk Lisette.
Dat contact, per mail of telefoon, verliep steeds prettig en op mails kregen we ook snel antwoord.
We hadden in onze reis alle transfers van en naar het treinstation en/of luchthaven laten opnemen.
We waren daar zeer over te spreken.
De gidsen waren stuk voor stuk aardige mensen met kennis van zaken en een goede kennis van de Engelse taal.
Alle hotels waren centraal gelegen en de kwaliteit ervan was goed.
In Moskou lieten we de excursie ' Kremlin, Kathedralen en armoury' opnemen in het programma. Dat was een leuke excursie. Het hotel lag in de wijk 'Arbat' wat een hele leuke en levendige wijk is.
Velen gaan aan Souzdal voorbij maar dat is zonde. Deze 'wieg van Rusland' is meer dan de moeite waard en het hotel met zwembad, sauna en stoombad was één van de beste van deze reis. Ook Vladimir is een leuke stad.
Op ons uitdrukkelijk verzoek werd Perm aan het reisschema toegevoegd. We gingen erheen omdat we Gulag 63 wilden bezoeken maar Perm is zoveel meer en zeker een paar dagen van je tijd waard.
Bovendien viel ons in Rusland de hoeveelheid openbare speeltuinen op... het walhalla voor onze 4 jarige zoon.
In Jekaterinburg hadden we de excursie naar de Europa-Azië grens opgenomen. Ook een leuke, vooral omdat wij in de trein geen van deze obelisken die de geografische grens markeren, hebben gezien.
We haalden ook ons hartje op met de excursie naar Gamina Jama en de geschiedenis van de Romanovs.
Al is Jekaterinburg zelf ook gewoon een leuke stad.
In meerdere Russische steden staan er looplijnen op de grond getekend. Als je dan het plannetje en de looplijnen volgt, kom je langs alle bezienswaardigheden. Ook leuk om te doen.
Krasnoyarsk deden we dan vooral voor de natuur. Het was ook de enige plaats waar we voor een hostel kozen maar dat was geen misstap. Anatoliy, die met ons door Stolby N.P. trok was een super kindvriendelijke gids.
In Listvyanka hadden we bijzonder slecht weer en daardoor zagen we het Baikal meer niet op zijn mooist maar toen we er 2 dagen later met de trein langreden kregen we wel een goed beeld van de gigantische afmetingen van het grootste zoetwaterreservoir ter wereld. Normaal zouden we hier langer blijven maar dat bleek met de treintijden niet mogelijk en er werd in goed overleg met ons naar een oplossing gezocht.
Mongolië is niet te beschrijven. Je moet er gewoon heen. Logeren bij de nomaden was voor ons een must.
De desolate vlakten, de natuur, de vriendelijke mensen, de oorverdovende stilte,... onvergetelijk.
Paké, de gids die het hele Mongolië avontuur met ons meereisde deed zijn werk voortreffelijk. Het klikte meteen en hij was heel klantgericht.
Een pluim ook voor de stiptheid gedurende deze reis!! Zowel van de gidsen als de chauffeurs, de treinen,...
Mongolië was een op maat gemaakt programma omdat we graag Kharkorin, Terelj N.P. en Hustai N.P. in het programma wilden. De Gobi woestijn mocht ook niet ontbreken en was absoluut een extra stop waard. Vooral ook toen onze gids ons een vindplaats toonde met skelet van een dinosaurus ter plekke. Ook voor Datong met zijn hangend klooster stapten we graag van de trein. De bouwsteen Beijing hebben we ingekort en dat was geen enkel probleem om dat te regelen.
Enkele dagen voor vertrek bleek er een probleem met onze treinrit naar Noor Korea. Niets dan lof voor Mischa die vinger aan de pols hield en alle moeite van de wereld deed om toch een treinrit voor ons te regelen.
Het is ongetwijfeld haar verdienste dat we uiteindelijk per trein in Pyongyang zijn geraakt. Het land, de mentaliteit, de mensen, de leiders, de verering van deze 'grote leiders',... je moet het beleven om het te geloven. Ik geraak niet uitgepraat over deze bouwsteen als ik erover begin.
Het was soms wel een pittig reisschema, zeker met een kind van 4 jaar en misschien hadden we ergens enkele rustdagen moeten inlassen maar onze vakantiedagen waren op na 37 dagen rondreizen.
Nogmaals niets dan lof over de voorbereidingen, het overleg, de regelingen omtrent de visumformaliteiten, de briefing in Hilversum voorafgaand aan de reis, de stiptheid van de chauffeurs, de kennis en stiptheid van de gidsen.
Dank ook voor de accommodaties. Deze waren soms luxe en met grote kamers, dan weer basic en authentiek maar altijd centraal gelegen en de kamers waren ook steeds groot genoeg voor 3 personen.
Deze reis is ook zeker met kinderen een aanrader. In Rusland, zoals gezegd, veel openbare speeltuinen. In Mongolië de prachtige natuur met paardrijtocht, en kamelenrit. In China klauteren op de Grote Muur en in Noord Korea de Mass Games, de Zoo en het natuurhistorisch museum.

Johan & Leen Cras - Theunissen & Jasper
Gereisd met gezin in July 2019
10

Super mooie Noord Korea rondreis met Your Planet! 2de keer alweer!

Noord-Korea
Individuele rondreis met Your Planet
16-08-2019

Voor de 2de keer richting Noord Korea! Your Planet is de beste omdat ze écht individueel een schema opstellen. Met speciale verzoeken van dingen die ik graag wilde zien en aanpassingen in standard schema's waar mogelijk. De prijs lijkt hoog maar alles in inclusief wanneer je op de bestemming bent. Vergeleken met vele andere landen komt het dan eigenlijk per dag goedkoper uit omdat je gewoon niks extra's uitgeeft (op een drankje na misschien).

Accomodaties waren perfect in luxe hotels. Je zou voor meer basic kunnen kiezen maar de luxe hotels zijn echt goed. Reisleiding in het Engels en gidsen waren super enthousiast en hadden geen probleem wat meer te doen dan wat eigenlijk in de planning stond. (ik was al eerder geweest echter deze keer met mijn zoon niet en we hebben voor hem nog last minute wat dingen erin gezet wat hij niet had gezien.)

Deze trip was Pyongyang plus het oosten (Wonsan, Kumgang berg en Hamhung). Eens super trip en natuurlijk de Mass Games. Als die er zijn ga zeker! Dit is wél extra, en is vanaf 100 euro. Ik ben voor de VIP seats gegaan die wel 800 kosten maar dan zit je apart, en als je geluk hebt naast belangrijke personen. Onvergetelijke experience!

Ik hoop volgende jaar nog een keer te gaan om dan het noorden van het land te zien!

Chris W.
Gereisd met gezin in July 2019
9,0

Trans Mongolië Express en Noord Korea

Amerikaans Samoa
Individuele rondreis met Your Planet
04-08-2019

In 32 dagen met de trein van Amsterdam naar Moskou, Krasnoyarsk, Irkoetsk, Ulaanbaatar, Beijing en Pyongyang; een fantastisch avontuur werkelijk voortreffelijk geadviseerd en geregeld door YourPlanet. Een fantastische mix van hoogtepunten uit stad en natuur, met de Trans Mongolië express als verbindend thema, afgesloten met een rondreis door Noord Korea. Alles begeleid door zeer kundige gidsen die plezier hebben in wat ze doen, trots zijn op hun stad en land en graag wat extra's doen. Fietsen en wandelen in Moskou, hiken en klimmen in het Stolby National Park, hiken over de Great Baikal Trail, 7 dagen Gobitrekking met verblijf bij nomaden, op de Muur en op het Birdsnest, en - de kers op de taart - de hoogtepunten van de Democratic People's Republic of Korea. En dan natuurlijk de trein van Amsterdam naar Pyongyang, daar is het allemaal mee begonnen. De mensen, de landschappen, het 'echte' reizen. Yourplanet, met name Lisette, veel dank voor al jullie kennis en kunde, jullie advies en organisatie (vooral de extraatjes die we graag wilden). Ik kan onmogelijk in dit korte stukje alles noemen, het klopte allemaal als een bus, ik zou het zo weer doen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ron de Wolff
Gereisd met vrienden in June 2019
8,6

Top geregelde reis naar China door Your Planet. Petje af voor hun correcte en snelle manier van communiceren! Hele reis was heel goed geregeld. Voor ons had dit veel meerwaarde, want totaal geen stress gehad om dingen te regelen of of tijd te komen. Your

China
Familiereis met Your Planet
28-07-2019

Onze route was Shanghai, Beijing, Pingyao, Xi’an. Zhangjiajie, Yangshuo, Hongkong. Alles was fantastisch! Misschien alleen fijner om een andere periode te gaan, want het was wel erg warm en ook veel regen gehad. Onze accommodatie in Pingyao was echt geweldig! Zelfs het ontbijt. Rest ook prima voor ons, maar het ontbijt was soms wat minder, maar ja voor andere reizigers misschien niet. Vooral het reizen met de hogesnelheidstrein was geweldig! Comfortabel, snel en op de minuut nauwkeurig. Met de nachttrein van Beijing naar Pingyao gegaan in een softsleeper. Kon je prima in liggen, alleen ging deze trein deze route heel erg langzaam...., de Chinese muur was prachtig ( we hadden alleen nog graag wat langer en verder over de muur willen lopen). Pingyao is echt prachtig, terracottaleger zeer indrukwekkend en fietsen over de muur was leuk. Zhangjiajie NP en Tianmen NP waren ook geweldig, maar we hadden helaas door het slechte weer vaak slecht zicht, wat erg jammer was. Misschien daar een dag extra inplannen, zodat je nog een keer terug kunt gaan. Yangshuo was prachtig, de boottocht, maar ook heel leuk om daar een elektrische scooter te huren en rond te rijden. Wat een mooie omgeving. Hongkong was druk maar ook super ervaring. Op het eiland Lantau zijn ook prachtige dingen te zien zoals Tai O en daar zijn ook leuke strandjes.
Al met al een onvergetelijke reis waarvan we nog heel lang zullen nagenieten.

Fam. Dirksen
Gereisd met gezin in July 2019
8,4

Indrukwekkende kennismaking met Noord Korea

Noord-Korea
Individuele rondreis met Your Planet
27-07-2019

Prachtige reis gemaakt door een heel bijzonder land. Alles is geregiseerd maar dat neemt niet weg dat Noord Korea een heel mooi en indrukwekkende bestemming is met een indrukwekkende achtergond.
Je hoort wel verhaal van een kant maar we hebben veel geleerd en een indruk van leven daar mogen proeven.
Alles was erg goed verzorgd. Meeste hotels goed. Gidsen Park en Kimhe uitstekend en goed in Engels en heel vriendelijk. Waren net een familie voor een week. Je weet wel dat bepaalde zaken gevoelig liggen.
Grote aanrader maar wel voor de toerist die dit land wil zien volgens locale regels.

DHT Tjan
Gereisd met partner in June 2019
9,4

Your Planet heeft onze prachtige reis naar China onvergetelijk, zorgeloos en met fijne mensen laten beleven

China
Individuele rondreis met Your Planet
24-07-2019

Het was erg fijn te ervaren dat persoonlijke wensen (zakelijk) zo makelijk door Your Planet worden ingepast. Vervolgens Beijing (Plein Hemelse vrede, Verboden stad, Lamma tempel, Antiek markt, food-toer, fiets-toer, eigen vermaak (wat heel goed mogelijk is). Kortom een prachtige stad.
Pingyao een grote stad met in het centrum het oude stadje in "bewaring" gebleven. 2 mooie dagen
Xi'an was een hele mooie ervaring met Terracotta leger en alle verhalen er omheen. De stadsmuur rond gefietst (12,6 km).
Guilin, Yangshou etaleerden de mooie natuur van mooie bossen en stromende rivieren en watervallen, met een prachtige lichtshow. Ook hebben we daardoor wandelen en fietsen goed kunnen kennis maken hoe mensen daar leven en hun kostje verdienen.
Ping'an Leuk stadje met zijn rijstterrassen en de vrouwen met de lange haren. Mooie wandelingen gemaakt door deze velden.
Tot slot Hong Kong is een prachtige stad (prachtig uitzicht Victoria Peak) maar wij zijn ook naar eiland Lamma geweest, om de vakantie af te sluiten op het stand en in zee, om lekker fris de retourvlucht aan te gaan.
Dankje wel Your Planet.

Gerard en Caroline
Gereisd met partner in June 2019
9,8

Prachtige "buiten de paadjes" reis met Your Planet

China
Individuele rondreis met Your Planet
08-07-2019

Prima georganiseerde reis met zeer goede Chinese reisorganisaties gewoon TOP ,
en Your Planet die je individuele wensen " buiten de paadjes " ook nog in orde brengt

een echte aanrader voor wie China bezoeken !!!

Collier P.
Gereisd met partner in June 2019
10

Een fantastische individuele rondreis door China

China
Individuele rondreis met Your Planet
14-06-2019

Wij hebben en maand door China gereisd en het was fantastisch. Het was onze derde China reis, maar de eerste keer met Your Planet en dat is heel goed bevallen. Alles was perfect geregeld, precies zoals wij graag wilden. Uitstekende accommodaties, prima locaties en enthousiaste lokale gidsen.
Kortom: Your Planet is een aanrader !!

Inge
Gereisd met partner in May 2019
10

Een goed verzorgde rondreis door Jordanie door YourPlanet

Jordanië
Individuele rondreis met Your Planet
01-06-2019

Ik zou deze organisatie zeker aanraden! De reisleiding was goed geregeld. De reisleiding/chauffeurs waren altijd keurig op tijd en hadden een persoonlijke benadering. De hotels waren netjes en schoon. En als er dan toch iets niet helemaal goed was gegaan met een hotelboeking, dan werd dit snel en goed opgelost. Door deze reis hebben we een goed beeld van Jordanië gekregen en is dit land een aanrader om met Your Planet te bezoeken.

Familie de Haan
Gereisd met gezin in April 2019
8,4

We hebben een goed op maat aangeboden reisvoorstel ontvangen van Your Planet. Ter plaatse stond ook altijd een gids/chauffeur klaar op de afgesproken tijd. Helemaal goed!

Iran
Individuele rondreis met Your Planet
07-05-2019

Kaspische zee, Teheran, Yadz, Shiraz, Isfahan en Kashan en Albourz gebergte. Rondreis met chauffeur, maar ook deel trein en bus. Trein en bus zijn ook zeer comfortabel. Airco, ruim en je wordt voorzien van drinken en koekjes. Chauffeur helpt ook de juiste trein/ bus te kiezen. Dit is voor een eerste keer anders best lastig.

Carla van Tiggelen
Gereisd met partner in April 2019
9,4

Rondreis 10 dagen Jordanië

Jordanië
Individuele rondreis met Your Planet
22-04-2019

Your planet is een echte aanrader. Het was de eerste keer dat we met deze reisorganisatie geboekt hebben en alles via mail en internet geregeld.
Ter plaatse was alles perfect geregeld, de hotels, de chauffeurs die altijd op tijd waren en allemaal mensen die zeer begaan zijn met de reiziger.
Ter plaats heb je altijd een contactpersoon met gsm nummer als er iets is.
Wij hadden een individuele reis voor 2 personen, gestart in Amman (2 dagen) om van daaruit enkele dingen te bezichtigen. Daarna doortrekken naar het Zuiden met de nodige tussenstoppen en slaapplaatsen.
Slaapplaats Dode Zee (mujib chalets) is een echte aanrader. Kamer met uitzicht op de dode zee vanuit ons bed !!

Petra in 2 dagen gedaan in candles hotel. Dit hotel is op 400 meter van de ingang Petra. Aanrader is om Petra langs de 2 toegangen te doen : de hoofdingang en de tweede langs de monastery, een mooie wandeltocht maar langs monastery veel rustiger en hel mooie uitzichten. Wij hebben een jeep met chauffeur gehuurd om ons te laten afzetten waar de wandeltocht naar de monastery vertrekt.
Dank U aan de super chauffeurs Khalil en Husen… zalige mensen en bijzonder hulpvaardig.
In Wadi Rum : dank aan Shafi onze jeep chauffeur, lekker gekookt op open vuur in de woestijn met verblijf in milky way ecocamp, weer met uitzicht vanuit bed op de woestijn, een aanrader en ook lekker eten daar. Mooie zonsondergang dankzij Shafi die de perfecte rots weet liggen voor het uitzicht.
Met dank aan Mischa voor al de regelingen en bedankt voor het leuke kaartje bij thuiskomst.
Als wij boeken is het zeker nog eens met yourplanet.
En Jordanië heeft super lieve, hulpvaardige en vriendelijke mensen. Een land dat uit zoveel landschappen bestaat zodat je steeds overdonderd wordt.

Jan De Maerschalck
Gereisd met partner in April 2019
9,0

Fantastische reis door China en Tibetaanse hooglanden

China
Individuele rondreis met Your Planet
01-01-2019

Prachtige reis vol fantastische indrukken. Alles was perfect geregeld zodat we optimaal van de reis en elkaar konden genieten.

Warner
Gereisd met gezin in July 2018
9,0

Een fantastische individuele rondreis door China

China
Individuele rondreis met Your Planet
24-11-2018

We zijn met drie personen drie weken door China gereisd. Van Chengdu naar Xi'an, Beijing en uiteindelijk naar Shanghai. Was op voorhand alles goed geregeld door Your Planet. Er was ook altijd een contact van het lokale reisbureau war men bij problemen kon bellen. Was maar een keer nodig als de gids en chauffeur voor een tour niet kwam opdagen. Hij stak gewoon vast in het verkeer en kwam gewoon iets later. Dat was dan ook de "grootste" hiccup. Er waren dus gewoon geen problemen.
Voor China zou ik altijd Your Planet aanbevelen

Matthias
Gereisd met partner in October 2018
9,4

Een onvergetelijk vette rondreis door China!

China
Individuele rondreis met Your Planet
07-11-2018

Het was voor ons de eerste live kennismaking met China. Wat een supergaaf en divers land. We zijn van Bejing, via Xi-an, Chengdu, Songpan, ShangriLa en Lijiang naar Hongkong gereisd. Werkelijk alles was goed geregeld! Wat ons verraste was de enorme bevlogenheid van met name de chinese gidsen, we hebben er echt leuke contacten aan over gehouden.Wij kunnen iedereen aanraden een reis via Yourtravel te boeken! Alles is goed geregeld en er is toch genoeg vrijheid om zelf te freewheelen.

Niels Kersten
Gereisd met vrienden in October 2018
8,5

Schitterende Trans-Mongolië treinreis

Mongolië
Individuele rondreis met Your Planet
25-10-2018

De keuze voor YourPlanet was top! Samen met hen hebben we een superreis kunnen uitstippelen. Overal zijn we perfect opgevangen (logies en vervoer) en zelfs toen de registratieregels in Rusland werden aangepast werden we door Lisette opgebeld. Ook voor de stukken die we zelf wilden regelen werden we met raad en daad bijgestaan. Kortom, zeker aan iedereen aan te bevelen!!

Sofie Cornelissens
Gereisd met partner in May 2018
9,2

Noord-Korea en Your Planet : een uitzonderlijke combinatie

Noord-Korea
Groepsrondreis met Your Planet
28-09-2018

Voor de 3de maal een reis naar Noord-Korea, een bijzonder intrigerend en beklijvend land, regime, maatschappij, bevolking,... Mijn eerste reis (2013) deed ik met een andere reisorganisatie, voor mijn 2de (2015) en 3de (2018) reis koos ik voor Your Planet en dat was werkelijk een schot in de roos. Bondig geformuleerd: een professionele organisatie ; een reisbegeleiding gespecialiseerd in en met een gigantische kennis-van-zaken over Noord-Korea ; een reis die niet te strak georchestreerd is maar waarbij reizigers vrijheid en inspraak gegund wordt ; i.p.v. een standaardreis een reis die "naar de diepte" en "op ontdekking" gaat ; en vooral een organisatie en begeleiding met een enorm respect voor de Koreanen.
Hoeft het nog nadere toelichting dat ook mijn - in de toekomst - 4de reis naar Noord-Korea met Your Planet zal zijn?

Ron
Alleen gereisd in September 2018
9,0

Onvergetelijke ervaringen opgedaan met de Transmongolië express

Rusland
Individuele rondreis met Your Planet
24-09-2018

Wij zouden Your Planet zeker aanraden! Alles was echt super geregeld. Overal stonden de transfers klaar en alle accommodatie's zagen er top uit! Wij hebben echt een fantastische zorgeloze reis gemaakt dankzij Your Planet!
In Mongolie hebben we bij nomaden families geslapen in een ger tent, een hele mooie ervaring!

Axel
Gereisd met partner in August 2018
9,4

Geweldige reis in Noord-Korea

Noord-Korea
Individuele rondreis met Your Planet
08-09-2018

Your Planet heeft voor ons een geweldige reis in Noord-Korea geregeld. Het programma stond bomvol met gevarieerde en interessante dingen, en er was ter plekke nog erg veel spontaan te regelen en zien.

De briefing die Your Planet een aantal weken voorafgaand aan de reis organiseerde was erg interessant, en bleek goed van pas te komen tijdens de reis. Goed ook om tijdens deze briefing een snelcursus geschiedenis van (Noord-)Korea te krijgen, zo maakte het de bezienswaardigheden tijdens de reis nog indrukwekkender.

Al met al een perfect georganiseerde reis, aanrader!

Sophie van de Wouw
Gereisd met gezin in August 2018

Ben jij op reis geweest met Your Planet?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Your Planet.