West Coast Travel Adventure ervaringen

De West Coast Travel Adventure ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met West Coast Travel Adventure gemaakt hebben.

Er zijn 9 ervaringen met West Coast Travel Adventure geplaatst.

Accomodatie
8.7
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.3
Prijs / Kwaliteit
9.1
Algemeen
9.3

Beoordelingen van West Coast Travel Adventure

Wat vinden anderen van rondreizen met West Coast Travel Adventure?
8,6

Fantastische ervaring! Zo snel mogelijk terug :-)

Amerika
Groepsrondreis met West Coast Travel Adventure
06-10-2015

Onze tot in de puntjes verzorgde reis bestond uit een groepsreis en een individuele reis.

Top sfeer in de groep, een goed gevuld programma met voldoende tijd voor ontspanning en eigen inbreng. Patrick heeft alles goed georganiseerd.
Ook toen wij tijdens de 2e week enkel met onze eigen groep verder gingen om Las Vegas en een aantal natuurparken te bezoeken hebben wij een ontspannen week gehad dankzij het tot in detail uitgestippelde schema! De natuur is prachtig en het rijden op de “Amerikaanse Highways” is een belevenis op zich door het indrukwekkende landschap en de tijd vliegt dan ook voorbij 

Bij een volgend bezoek aan California boeken wij zeker weer via West Coast Travel Adventure!

Michael, Bert, Dirk en Sanne
Gereisd met vrienden in September 2015
9,4

Great trip in California

Amerika
Groepsrondreis met West Coast Travel Adventure
30-09-2015

Everthing was organized very well and the contact with west coast travel was excellent. The hotels were very good and confortable. The travel informations were clear and detailled (informations about our travel and also general informations about USA).

Don't hesitate to travel with west coast travel; it was our first "big travel" and we are very happy that everything was well prepared for us.

SANDRA Eric
Gereisd met vrienden in September 2015
9,6

Reis in Californië

Amerika
Individuele rondreis met West Coast Travel Adventure
30-09-2015

Hey Patrick en Loes, na eindelijk wat tijd te hebben volgt hier eindelijk en klein dankwoordje voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. De organisatrice van onze huwelijksreis was tot in de puntjes geregeld en een voorbeeld voor velen hoe een reis te organiseren. De Tijd en liefde Die jullie hebben geïnvesteerd in ons verblijf zijn wonderbaarlijk en niet alledaags. Ook de info en aanraders vanwege jullie waren een schot in de roos! We komen zeker terug en dat zal weer via jullie gebeuren. (Maar niet om te trouwen ;-) We are missing America!!! En jullie ook een beetje. Hopend jullie spoedig weder te zien. We kunnen Westcoast Travel Adventure aan iedereen aanraden voor een topvakantie. Klasse. Groetjes van Joelle en Peter

Joelle & Peter
Gereisd met partner in February 2014
8,2

Een schiterende rondreis door Noord Amerika

Amerika
30-09-2015

Veel mooi natuurparken bezocht

Rick boekestijn
Gereisd met vrienden in April 2015
9,6

Rond reis door West Amerika

Amerika
30-09-2015

Met boeken van de reis veel tips en informatie gekregen.
het werd precies zo in elkaar gezet zo als wij het wilde. Met een aantal aanradar toegevoegd vanuit west coast travel adventure.
hotels waren prima en fijn altijd contact op te kunnen nemen als we vragen hadden. fijn programma boekje bij de hand met alle informatie en adressen van hotels en bezienswaardigheden
Voor mij de 2de keer dat ik via hun geboekt heb. En zeker niet de laatste keer.
een absolute aanrader!

Erwin Jacobs
Gereisd met vrienden in April 2015
9,2

Alles was tot in de puntjes gepland en geregeld en dit ook met de nodige aandacht voor ieder zijn wensen!

Amerika
Groepsrondreis met West Coast Travel Adventure
30-09-2015

Een welgemeende dank u voor de fantastische reis die West Coast Travel Adventure ons bezorgd heeft! De dagen zijn voorbij gevlogen, maar deze leken wel weken! Super wat we op deze kortere periode toch allemaal gezien hebben! Van mooie stranden tot drukke steden, prachtige natuurparken en andere schitterende bezienswaardigheden! Alles was tot in de puntjes gepland en geregeld en dit ook met de nodige aandacht voor ieder zijn wensen. Ook nog aan de groep bedankt voor het toffe gezelschap en de vele grappige momenten! Bij deze geen vaarwel, maar zeker tot nog eens!

Mathias & Sofie Van den Hauwe
Gereisd met partner in February 2015
9,8

Onvergetelijke ervaring

Amerika
Familiereis met West Coast Travel Adventure
30-09-2015

We hebben een fantastische vakantie gehad. Al onze wensen waren tot in detail geregeld. De hotels, de huurauto en het programma voor onderweg. Het was echt maatwerk. Een onvergetelijke ervaring. De afwisseling tussen de steden en de nationale parken waren perfect. Veel kilometers gereden maar dat was zelfs een genot omdat er onderweg zoveel afwisseling was. Wij bevelen West Coast Travel Adventure van harte aan. Patrick bedankt voor je bijdrage aan deze "lifetime experience". Hanny en Sjaak

Hanny en Sjaak
Gereisd met partner in June 2015
9,0

Fantastische belevenis

Amerika
Groepsrondreis met West Coast Travel Adventure
28-09-2015

Schitterende reis gehad .En in een week tijd heel veel gezien.
Patrick vd Berg had alles goed voorbereid en de sfeer in de samengestelde groep was super.
De volgende keer naar the USA gaan we vast en zeker weer met deze fijne relaxte reisorganisatie.

Gerton Kops
Gereisd met vrienden in September 2015
9,0

Onvergetelijke reis, wat hebben we genoten!

Amerika
Individuele rondreis met West Coast Travel Adventure
09-08-2015

Wij zijn net terug van een onvergetelijke rondreis aan de west kust van Amerika. West Coast Travel Adventure had onze reis perfect uitgestippeld en georganiseerd. Wij zijn zeer te spreken over het schema waarin alles van dag tot dag vermeld stond, van mooie wandelroutes en uitzicht punten tot goede gezellige restaurants. De hotels waren perfect, erg netjes en goede locaties. Omdat mijn partner en ik al een beetje op leeftijd zijn hadden wij ervoor gekozen om de eerste twee nachten het Bed&Breakfast te boeken welke Patrick en Evy ( de eigenaren van West Coast Travel Adventure ) aanbieden. Patrick kwam ons persoonlijk ophalen bij het vliegveld en heeft ons de eerste twee dagen goed begeleid waardoor wij daarna gerust en goed voorbereid op eigen gelegenheid aan onze rondreis konden beginnen. En Evy heeft ons deze eerste twee dagen verwend met heerlijk eten, zeer gast vrij, warme, lieve mensen, een echte aanrader!

Eva
Gereisd met partner in July 2015

Ben jij op reis geweest met West Coast Travel Adventure?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over West Coast Travel Adventure.