Voigt Travel ervaringen

De Voigt Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Voigt Travel gemaakt hebben.

Er zijn 3 ervaringen met Voigt Travel geplaatst.

Accomodatie
9
Vervoer
9
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
8.3
Algemeen
9

Beoordelingen van Voigt Travel

Wat vinden anderen van rondreizen met Voigt Travel?
9,0

Scandinavië reis

Noorwegen
Individuele rondreis met Voigt Travel
30-07-2018

Scandinavië reis: onze wensen zijn vertaald naar een programma met goede locaties, verantwoorde reisafstanden, leuke tips en geen loze beloften maar een werkelijke ontspanning in deze vakantie. In 2 1/2 week van huis met de auto naar Travermunde, met de ferry naar Helsinki, met de autoslaaptrein naar Rovaniemi, met eigen auto naar Saariselka, Honningvag, Noordkaap, Alta/ Garcia, Muonio en weer de route terug.
Met leuke ervaringen op alle locaties, bijzonder dat de zon niet onder gaat, altijd licht, Finland, een land om rustig te rijden en ontspannen te zijn, Noorwegen qua natuur wat ruiger en afwisselender, dat hebben we ervaren bij de vogel-excursie met de boot. Santa Claus op de poolcirkel bij 30 graden si ook leuk om mee te maken.
Al met al een zeer geslaagde vakantie met veel Nederlanderse Voigt vakantiereizigers om ervaringen uit te wisselen zoals de onze.

W & R van L
Gereisd met partner in July 2018
8,8

Lapland, de Lofoten, Vesteralen en Senja

Noorwegen
Autorondreis met Voigt Travel
04-04-2018

Wij hebben een prachtige reis gemaakt door Lapland, de Lofoten, Vesteralen en Senja. Alles was uitstekend verzorgd. Verrassende overnachtingsplekken en mooie locaties. Het weer is helaas niet te bestellen. Dat had iets beter gekund. Laat onverlet, dat deze bestemmingen schitterend zijn. Wat een vergezichten en prachtige natuur. Wij zijn met eigen auto geweest en de boot en de autoslaaptrein. Een reis van drie dagen heen en terug. Achteraf gezien vonden wij dat vrij lang en is een fly drive wellicht beter te overwegen. De bootreis is vrij eentonig (38 uur) en duurt dan op een gegeven moment erg lang. Zeker op de terugreis. Desalniettemin was het een reis met veel indrukken en wij zijn blij, dat wij de poolcirkel hebben kunnen ervaren.

Klant
Gereisd met partner in June 2017
8,8

Genieten in Lapland!

Finland
Fly-drive met Voigt Travel
19-03-2018

Met zijn zessen hebben we genoten van een mooie reis door Lapland in Finland en een stukje in Noorwegen.
Prachtige natuur, fijne accommodaties. Max 2 uur rijden van het ene naar het andere verblijf. Informatie vooraf d.m.v een boekje en wegenkaart van het gebied waar we naar toe gingen verhoogd de voorpret nog meer. Perfect georganiseerd.

Ubertie
Gereisd met vrienden in June 2017

Ben jij op reis geweest met Voigt Travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Voigt Travel.