Tenzing Travel ervaringen

De Tenzing Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Tenzing Travel gemaakt hebben.

Er zijn 8 ervaringen met Tenzing Travel geplaatst.

Accomodatie
7.9
Vervoer
8.1
Reisleiding
7.5
Prijs / Kwaliteit
8.1
Algemeen
8.1

Beoordelingen van Tenzing Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Tenzing Travel?
1,0

Nooit zaken mee doen

Amerika
Camperreis met Tenzing Travel
06-11-2019

Onbetrouwbaar geen zaken mee doen. REKENEN EXTRA KOSTEN ACHTER AF. Zij geven een prijs garantie maar houden zich niet aan deze garantie. Vervolgens rekenen zijn annuleringskosten zonder dat er daadwerkelijk een reservering is geweest

Jor
Gereisd met partner in October 2019
8,8

Prachtige rondreis Zuid-west Amerika

Amerika
Individuele rondreis met Tenzing Travel
30-09-2015

Rondreis langs LA, Joshua Tree Park, Grand Canyon, MesaVerde, Monument Valley, Horseshoe Bend,Bryce Canyon, Zion NP, Las Vegas, Yosemeti NP, San Francisco, Kust California.
Je ziet alle high lights met prachtige natuur. Geen park is hetzelfde. Allemaal hun eigen schoonheid.

Marian van Loenen
Gereisd met gezin in September 2014
9,2

Zelf samengesteld Java-Bali

Indonesië
Individuele rondreis met Tenzing Travel
30-09-2015

Super mooie accommodaties, leuke reisleiding en leuke extra's diverse keren vanuit de reisorganisatie / -gids.
Het fijne van de planning was dat wij alles via een reisburo bij ons in buurt konden regelen met Kuoni.

Miranda
Gereisd met partner in June 2011
8,8

Wijnroute

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Tenzing Travel
30-09-2015

Heerlijke reis.
Prive chauffeur.
Geweldig land, mooie natuur en heerlijk eten.

G.
Gereisd met partner in May 2021
9,4

Wineland

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Tenzing Travel
30-09-2015

Super goed georganiseerde reis langs alle mooie plekjes van de Wijnroute waarbij ook voldoende tijd om te ontspannen. Erg vriendelijke reisleiding in prive auto!

Guido
Gereisd met gezin in May 2021
9,0

Discovery

Zuid-Afrika
Fly-drive met Tenzing Travel
02-04-2015

Kuoni heeft een schitterende reis samengesteld die voert langs mustsee locaties in Zuid Afika en elke dag weer een nieuwe sfeervolle accommodatie! Echt het einde!

Marc Lichtenberg
Gereisd met gezin in May 2021
9,0

Camperrondreis beide eilanden

Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis met Tenzing Travel
02-04-2015

alles was tot in de puntjes geregeld. we reizen altijd met een rolstoel en ook hier geen enkel probleem. hotles prima en een gloednieuwe camper mee. super!!

Berna halbersma
Gereisd met vrienden in November 2007
9,0

Florida east

Amerika
Fly-drive met Tenzing Travel
02-04-2015

Door orkaan Charley was een complete vleugel van het hotel waarin wij zouden verblijven verwoest. Het was onmogelijk om in ons hotel te slapen. Omdat de orkaan net overgetrokken was en wij op dat moment in het vliegtuig zaten, had onze reisagent ons nog niet kunnen bereiken. Nietsvermoedend kwamen wij aan bij de ravage. Het was niet mogelijk om te bellen en wij moesten zelf op zoek naar een ander hotel. Na veel moeite en met heel veel geluk, want alle hotels zaten overvol, was er een kamer beschikbaar in een nabij gelegen vijfsterren hotel. Deze kamer hebben wij geboekt om onderdak te hebben, het was inmiddels al laat en wij werden bang geen slaapplaats te hebben. Kort daarna belde Kuoni met de mededeling dat zij een kamer voor ons hadden in een driesterren hotel vlakbij. Toen ik vertelde dat wij zelf al onderdak gereld hadden, mochten wij in het luxehotel blijven. Wij hoefden niet nog eens te wisselen van hotel. Kuoni heeft alle extra kosten voor haar rekening genomen. Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Geweldig, Kuoni !

Jack Munnecom
Gereisd met gezin in August 2004

Ben jij op reis geweest met Tenzing Travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Tenzing Travel.