Safari in Africa ervaringen

De Safari in Africa ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Safari in Africa gemaakt hebben.

Er zijn 9 ervaringen met Safari in Africa geplaatst.

Accomodatie
9.1
Vervoer
9.2
Reisleiding
9.3
Prijs / Kwaliteit
9.3
Algemeen
9.3

Beoordelingen van Safari in Africa

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Safari in Africa hebben gemaakt?
8,0

Het was geweldig 2 daagse trip tsavo east

Kenia
Individuele rondreis met Safari in Africa
11-11-2022

Het was geweldig
Het was geweldig, alles wat we konden zien is gezien.
de cheeta zelfs 2x. en leeuwen meerdere keren.
de chauffeur maakte er een leuke rit van met grapjes onderweg.
de tenten vielen heel erg mee, omdat er ook een eigen douche en toilet inzit.

M.D.S.
Gereisd met gezin
8,2

Mooie reis samengesteld, heel veel gezien en ervaren

Kenia
Autorondreis met Safari in Africa
11-11-2022

Mooie reis samengesteld, en heel goed begeleid. Gids Muli is vriendelijk en bracht ons overal, weet veel te vertellen niet alleen over de parken en dieren, maar ook over het land en de mensen, cultuur, stammen, etc. Al op de eerste dag zagen we 4 van de big 5, dus zeker geslaagd. We hebben 8 dagen safari gedaan en 5 parken bezocht, dat had voor ons wel wat korter gemogen. Maar dat is natuurlijk een les achteraf. Goede begeleiding en contact met Daniël, ook wanneer er problemen of misverstanden dreigden te ontstaan tijdens de reis. Een aanrader!

Arjan en Anne
Gereisd met partner
9,6

Best vacation so far ever..!!!!

Kenia
Familiereis met Safari in Africa
25-05-2020

We booked our safari in a very short time period..about 1 our 2 weeks before..But Daniel made a great effort for us and arranged precisely what we wanted..And the price..very affordable..

We went to a lot of places in 10 days time..For example Masai Mara and Amboseli.. we did all of this in a big 4x4 jeep..We were very lucky with seeing animals..We saw the big 5 three times..Lucky for us we had a great tour guide..Joshef is in our opinion the best guide ever..he spotted animals from a distance I couldn't even see with a big camera lens..And showed us wildlife like never
experienced..lions..cheetas..leopards..A lot of variety of birds...And even the very rare black rino

We definitely gonna book this year again a safari at Safari in Kenia, cause we know Daniel is gonna make an effort for us..And we really want Joshef to be our guide again..

So if you want a safari as you wish, book it here.. You won't regret it..

Safari in Kenia..Thank you very much..

Dave Janssen
Gereisd met partner in January 2019
9,0

Dag excursie Tsavo East

Kenia
Familiereis met Safari in Africa
25-05-2020

Vanuit Nederland Safari geboekt voor dagsafari Tsavo East NP bij Safari in Afrika, Daniel was erg behulpzaam en reageerde snel op berichten.
Goede chauffeur die niet achter iedereen aan reed maar zijn eigen weg volgde door het park waardoor wij erg veel dieren hebben gezien. Chauffeur nam de tijd, bleef staan als wij foto’s wilde maken.
Top dag gedaan en echt een aanrader om je Safari hier te boeken!
Daniel bedankt voor het regelen!!

Alexandra van Borkulo-Nollen
Gereisd met partner in December 2019
10

Wederom een top safari!

Kenia
Familiereis met Safari in Africa
30-03-2020

Verleden jaar zei ik al dat het voor herhaling vatbaar was. Zo gezegd, zo gedaan.
Pas teruggekomen van weer een (met Daniël goed van te voren geregelde) mooie safari, dit keer met Ruben (die net als Joseph) ontzettend veel weet én ziet. Ook nu waren het weer prachtige game drives.
De dag in Nairobi naar o.a. Sheldrick Wildlife Trust met Muli en Joseph was ontzettend gezellig en mooi. Ook nu waren het weer prachtige game drives.

Daniël, Ruben, Joseph en Muli...Asante sana!

MKB
Gereisd met partner in March 2020
9,0

Schitterende ervaring met Safari in Africa

Kenia
Familiereis met Safari in Africa
29-03-2020

Vanaf het eerste contact met Daniël liep het uitstekend. Goede info en begeleiding tot aan het moment van boeken van de reis. Daarna goed contact en tips voor de aankomende reis. De safari op zich was uitstekend georganiseerd, mooie hotels, goede chauffeur/gids, mooie jeep en heel veel gezien in Tsavo en Amboseli.
'Safari in Africa' is een aanrader.

Toon
Gereisd met gezin in March 2020
9,6

Echt een droom Safari

Kenia
Familiereis met Safari in Africa
21-03-2020

Wij zijn in September 2019 met 4 personen via Safari in Africa op Safari geweest en hebben in 7 dagen echt alles gezien wat we wilde zien.
Tsavo West, Amboseli, Lake Naivasha, Masai Mara, Lake Nakuru en ook het prachtige Hells Gate. Onze chauffeur was echt een top vent en deed dit werk al 25 jaar. Hij heeft ons echt verwent en heeft ons dingen laten zien die anderen volgens mij niet zo snel zien omdat hij precies weet waar hij naar moet kijken of waar hij naar toe moet rijden.
Hierdoor hebben wij al vrij snel de Big Five gezien, maar ook heel veel andere dieren. Je waant je echt in een immens grote dierentuin, maar dan in de vrije natuur....zó mooi allemaal, niet normaal.

Ook de Lodges waren bijzonder goed uitgekozen en wij hebben ons overal prima vermaakt. Diverse keren hebben wij de Masai mensen zien dansen, springen en horen "zingen"
Het eten was ook overal waanzinnig goed, de service nog beter en de overnachtingen waren top.

Zoek niet verder omdat je bij Safari in Africa gewoon op de eerste rij zit maar dan voor de beste prijs, echt!

Harold
Gereisd met gezin in September 2019
10

Een levenservaring!

Kenia
Familiereis met Safari in Africa
08-02-2020

eind 2018 waren wij als gezin al begonnen met het organiseren van de grote reis die we met elkaar zouden gaan maken naar Kenia en Tanzania.
5 dagen van onze vakantie zouden we besteden aan een Safari, een ervaring die met name voor onze kinderen (18, 16 en 12 jaar oud) nieuw zou zijn.
Na een zoektocht over het internet en contact met diversen partijen zijn we in contact gekomen met Daniel van Safari in Africa.
Met name het persoonlijke contact, het meedenken en het gevoel krijgen dat het niet gaat om het doen van een verkoop maar echt het gevoel krijgen dat men het beste met ons als klant voor heeft heeft , maakte het eenvoudig deze reis met Safari in Africa te organiseren.
vanaf onze eerste dag waarbij we werden opgehaald door onze persoonlijke driver Joseph, een man met 15 jaar ervaring, tot het laatste moment, hebben we genoten van onze safari.
Joseph legde ons veel uit, wist de juiste plekjes te vinden, waarbij we de eerste 2 dagen al de Big Five hadden gezien.
De lodges waren zeer goed geregeld, een heerlijke plek om 's-avonds weer tot rust te komen van alle ervaringen van die dag.
Al met al was het voor ons een levens ervaring die top was georganiseerd, dank je wel Daniel en dank je wel Joseph!

Willem van der Weijden
Gereisd met gezin in August 2019
10

Voor herhaling vatbaar!

Kenia
Individuele rondreis met Safari in Africa
08-02-2020

Meer dan heel erg tevreden teruggekomen van een fantastisch mooie vakantie in Kenia. De goed geregelde, van te voren (op wens) gemaakte afspraken met Daniel, de safari en niet te vergeten de mooie game drives met Joseph (die ontzettend veel weet en ziet), hebben ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden.

De website van Safari in Africa is duidelijk en overzichtelijk. Het aanbod is groot, dus genoeg keus om een ontzettend mooie safari te boeken.
Een Safari is Africa is zeker voor herhaling vatbaar!

MKB
Gereisd met partner in March 2019

Ben jij op reis geweest met Safari in Africa?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Safari in Africa.