Pharos Reizen ervaringen

De Pharos Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Pharos Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 5 ervaringen met Pharos Reizen geplaatst.

Accomodatie
3.4
Vervoer
3
Reisleiding
3
Prijs / Kwaliteit
3.8
Algemeen
3.6

Beoordelingen van Pharos Reizen

Wat vinden anderen van rondreizen met Pharos Reizen?
1,0

Geen empatisch vermogen

Frankrijk
Autorondreis met Pharos Reizen
24-07-2020

Een organisatie zonder enig empatisch vermogen. Mijn zwangere vrouw en ik wilden een autovakantie langs de Pyreneeën doen waarbij er bij de 20-weken echo een dag van te voren alles mis bleek te zijn.

Er moest gelijk gestart worden met verdere onderzoeken waarbij de vakantie niet door kon gaan. Na contact te hebben gehad met de leidinggevende kregen we een botte mail terug met woorden als: ‘prettige dag verder’ en ‘deze medische redenen zijn ongeldig voor tegemoetkoming.’ En ja, de hele situatie is daarbij nadrukkelijk uitgelegd.

Ik wil niet weten hoe deze botte organisatie handelt wanneer je ze daadwerkelijk in de reis an sich nodig bent. Waarschijnlijk krijg je een antwoord van: ‘zoek het zelf maar uit want je oorzaak staat duidelijk in de algemene voorwaarden.’

Nee, het gaat ons niet om het geld. Maar een stukje inleving bij personen in rouw is het minste wat je verwacht van een ‘professionele organisatie’.

Op vakantie met Pharos Reizen? Ik raad het ten zeerste af.

Zoals jullie zelf communiceren: ‘een prettige dag verder.’

Johannes Visser
Gereisd met partner in July 2020
1,0

Grootste fout die ik maakte in mijn leven. Deze reis is echte bagger, niet doen.

Noorwegen
Autorondreis met Pharos Reizen
27-06-2019

reis word eenzijdig gewijzigd, hoge parkeerkosten, waar ze niet op attenderen (25 euro/nacht gemiddeld), Geen liften in sommige hotels waar niets over is te vinden in brochure.
Zeer slechte hotels, kamer die zo groot zijn als een gevangenis. Eten is koud of word geweigerd, geen glazen/bekers op de kamer discriminatie van koppels tegenover busreizigers. Ook moet je in sommige restaurants je eigen tafel afruimen als al een tafel vind. Verder vaker het verblijf in een slapende wintersport stad wat niet past in de zomer vakantie want daar is het doods.
Samengevat: Bagger en zonde van je geld waarbij Pharos enkel zegt alles was volgens brochure.

Hub Bruls
Gereisd met partner in June 2019
1,0

Teleurstellend.

Verenigd Koninkrijk
Familiereis met Pharos Reizen
11-10-2016

Niets gezien. Na een half jaar eerder geboekt te hebben word de reis door ANWB Pharos reizen geannuleerd. Dus zoek het maar lekker uit wat je met je vrije dagen doet. En ja we boeken het geld wel weer eens terug. We kijken nog wel wanneer we dat doen. Louche organisatie.

Mark.
Gereisd met gezin in October 2016
7,0

Legoland Duitsland 3dgn

Duitsland
10-01-2016

Aansluitend aan onze vakantiereis op de terugweg via legoland gegaan.
Prijs was goed tov andere aanbieders. Leuk mooi schoon park.

Kim Kuijsters
Gereisd met gezin in August 2015
8,0

Toscane en Umbrie

Italië
Individuele rondreis met Pharos Reizen
02-04-2015

Op 3 verschillende campings een grote stacaravan. Op 1 camping Update mogelijk tegen kleine vergoeding.
Schitterende omgeving en een prachtige reisgids cadeau, alleen jammer dat je die pas 10 dagen van te voren krijgt.

R. Boot-Kooymans
Gereisd met partner in June 2010

Ben jij op reis geweest met Pharos Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Pharos Reizen.