Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 126 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.

Accomodatie
9.2
Vervoer
9.2
Reisleiding
9.6
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.4

Beoordelingen van Local Hero Travel

Wat vinden anderen van rondreizen met Local Hero Travel?
10

Aanrader

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
14-06-2022

Zeer goed geholpen door zowel de personen in Nederland als de locale gids in Costa Rica. Er is goed geluisterd naar onze wensen en tijdens de vakantie is er meermaals contact gezocht om te informeren hoe het met ons ging. We hebben een super vakantie gehad!

Lucy
Gereisd met gezin
9,2

Super geregeld

Marokko
Individuele rondreis met Local Hero Travel
14-06-2022

Super geregeld. Ook zeer vriendelijk en behulpzaam wat betreft vragen over cultuur/activiteiten in Marokko. Echt een aanrader?

Luuk
Gereisd met partner
9,2

Direct en persoonlijk contact voor een onvergetelijke Tanzania reis

Tanzania
Familiereis met Local Hero Travel
20-05-2022

Vanaf het eerste contact met Local Hero wordt er actief met je overlegd wat je wensen zijn. Meerdere overleggen later leveren een reisprogramma die precies voldoet aan je wensen.Tijdens de reis blijft Local Hero goed benaderbaar. Wij hadden te maken met een staking bij de luchtvaartmaatschappij wat ons 2 dagen vakantie kostte, het reisprogramma werd direct aangepast in goed overleg. Dat was echt heel fijn!

Mark
Gereisd met gezin
10

Echt een super ervaring

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
20-05-2022

Na 2 jaar boeken en lockdown en wachten was het zover. Allemaal goed geregeld, in de tussenliggende periode goed contact gehad met de local hero. Waren wat kleine aanpassingen, maar ja na 2 jaar is dat ook wel te verwachten.Kreeg de optie tijdens lockdown om eventueel het geld retour te krijgen, maar ja ik wilde sowieso daarheen, dus laat maar. Al met al helemaal goed gekomen. Super!

Dennis
Alleen gereisd
9,0

We hebben genoten van een prachtige…

Peru
Individuele rondreis met Local Hero Travel
18-05-2022

We hebben genoten van een prachtige reis! Alles geregeld volgens afspraak en ook de local hero op locatie goed bereikbaar en behulpzaam.

Lonneke
Gereisd met partner
10

Geweldige reis!!!!

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
17-05-2022

Wij hebben een heerlijke reis gehad naar Costa Rica!!Zowel dank aan Local Heroes als onze lokale Hero Wil in Costa Rica!We hebben vanwege Corona onze reis twee keer moeten uitstellen en er is veel flexibiliteit geboden!Wil onze Local Hero is een absolute topper, hij streeft er in alles na om er een top reis voor te maken voor iedereen van ons gezinnetje.Hij stelt veel vragen rond wensen rond accommodatie, hobbies en interesses van ons allen om zodoende met een top voorstel te komen.Ook tijdens onze reis hadden we zeer regelmatig contact met Wil om te checken of alles naar wens verliep. Fijn om te weten dat je altijd iemand in het land lokaal hebt aan wie je altijd iets kan vragen!Alles van accommodaties, excursies en transfers waren perfect geregeld en heel erg leuk!!Ik kan iedereen Local Heroes aanbevelen en zeker een vakantie uitgestippeld door Wil naar Costa Rica!!Hartelijk dank!!!

Mireille
Gereisd met gezin
10

Ik kijk uit naar mijn volgende reis met Local Hero Travel!!

Cuba
Individuele rondreis met Local Hero Travel
12-05-2022

Zeer deskundige begeleiding bij het uitstippelen van onze reis naar Cuba. Goede informatievoorziening vooraf en alles goed verzorgd en geregeld, waardoor wij volop konden genieten van onze reis. En op reis was het lokale team ook altijd bereikbaar in geval van problemen onderweg.

Wendy
Gereisd met vrienden
9,6

Awesome experience

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
10-05-2022

Beautiful roadtrip thanks to Tanja from local hero! Amazing trip around Jo burg in 14days, awesome ecperience!

Floor
10

Fantastisch

Cuba
Individuele rondreis met Local Hero Travel
10-05-2022

Een prachtige reis gemaakt dankzij Local Hero Travel, zowel de mensen in Nederland als in Cuba hebben er alles aan gedaan om een prachtige reis te organiseren. Wij hoefden alleen nog te genieten! Zeker niet de laatste reis geboekt bij Local Hero travel!

Sandra
Gereisd met vrienden
10

Goed georganiseerde reis naar Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
05-05-2022

Goed georganiseerd en erg fijn dat er tussendoor de mogelijkheid tot contact was. Hierdoor hoefden wij ons geen zorgen te maken over het organisatorische deel van de reis en konden we heerlijk genieten.

Tessa
Gereisd met partner
9,0

Goede ervaring met Local Hero Travel

Peru
Individuele rondreis met Local Hero Travel
05-05-2022

Onze reis naar Peru was geregeld door Local Hero. Door sociale onrust in het land is de reis behoorlijk anders verlopen dan gepland. De plaatselijke Local Hero heeft goed contact met ons gehouden en geprobeerd ons programma steeds aan te passen. Wij zijn tevreden over hoe Local Hero ons reis programma had opgesteld en de plaatselijke gidsen waren goed en leuk.Ik zou zeker individuele reizigers Local Hero aanraden voor het regelen en reserveren van excursies en boeken van goeie hotels.

Jantine
Gereisd met partner
9,2

Fijne organisatie met persoonlijke aandacht

Nepal
Individuele rondreis met Local Hero Travel
05-05-2022

Local Hero Travel heeft ons vooraf als tijdens de reis naar Nepal erg goed geholpen. Ze waren erg flexibel en konden onze wensen en aanpassingen in de reis goed behandelen. In Nepal hebben we hele fijne gidsen en porter gehad die erg enthousiast konden vertellen over het land. Ook bij tegenslagen handelden ze goed en hebben we het programma alsnog kunnen voltooien.We hebben erg genoten van onze reis en er ontbrak ons niks dankzij Local Hero Travel. In het bijzonder wil ik nog Jamila, Aasish, Bizzy en Nilima bedanken voor de tijd in Nepal.

Sebastiaan
Gereisd met vrienden
9,6

Top! De medewerker van Local Hero informeerde regelmatig!

Marokko
Individuele rondreis met Local Hero Travel
20-04-2022

De medewerker van Local Hero informeerde regelmatig naar de stand van zaken omtrent mijn boeking en was goed bereikbaar voor vragen. Zij reageerde snel. Ook hield zij zich op de hoogte van mijn contacten met de lokale agent. Top!

Cindy
Gereisd met partner
9,6

Fantastische reis en alles goed geregeld!

Nepal
Individuele rondreis met Local Hero Travel
11-04-2022

We hadden deze reis meer dan 2 jaar geleden geboekt maar we moesten de reis steeds uitstellen vanwege de pandemie. Het tussentijds contact met Local Hero Travel was prima. Eind oktober hebben we de reis opnieuw ingepland voor medio maart 2022. Wij hoefden niets bij te betalen. Het rechtstreekse contact met de Local Hero Nilima is heel fijn. We hebben haar ook ontmoet. De reis was echt fantastisch en alles was prima geregeld. Goede afwisseling tussen homestays en hotels, Engelstalige gidsen die ook meer vertelden over het leven in Nepal, overal waar nodig stond vervoer voor ons klaar. De trekking was voor ons het hoogtepunt van de reis. Nepal is prachtig; verscheidenheid in klimaat en natuur, de vriendelijke kleurrijke mensen, de tempels, de verkeerschaos en nog zoveel meer.

Ron
Gereisd met partner
9,6

Fijn persoonlijk contact

Sri Lanka
Individuele rondreis met Local Hero Travel
21-03-2022

Voordeel van LocalHero is dat je zeer flexibel vanuit huis je eigen reis kan samenstellen. De locale travelpartners geven daar goed en professioneel invulling aan. Ook waardeer ik de flexibiliteit van LocalHero toen door Covid onze reis meerdere malen moest worden uitgesteld. Gewoon een prima travelpartner dus!

Freerk
Gereisd met partner
10

Geweldige reis, goede hulp ter plaatse

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
07-03-2022

Wij hebben dankzij Local Hero een fantastische reis gehad in Colombia. Het contact met Sjors was top. We hebben hem toch een paar keer nodig gehad onderweg omdat onze zij spiegel van de auto was gestolen in Cali en omdat we onze binnenlandse vlucht hadden gemist. Erg leuk contact met Sjors, echt een lieverd. De accommodaties waren allemaal super leuk en kleinschalig, precies wat we graag wilden en lagen allemaal prachtig centraal. Prima reis samen gesteld door mij en Local Hero samen. Fijn dat dat zo kon. Als wij volgend jaar weer ver weg gaan dan zeker weer met jullie!! Super super tevreden!!

Hanneke
Gereisd met gezin
9,4

Genoten!

Mexico
Autorondreis met Local Hero Travel
07-03-2022

We hebben een heerlijke vakantie gehad, dankzij de fantastische organisatie van Local Hero!

Wiebe
Gereisd met partner
9,2

Bijzonder laagdrempeling contact

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
21-02-2022

Wij zijn meer dan tevreden over het contact met Local Hero hier in Nederland. Zij hebben vooraf regelmatig contact gezocht over het wel/niet doorgaan van onze reis. Onze contactpersoon Tanja vanuit Zuid Afrika heeft in samenspraak met ons een reis op maat samengesteld en het contact met haar was bijzonder laagdrempelig en daar waar mogelijk heeft zij op een hele fijne manier bijgedragen aan onze reis. Wij hebben genoten!

Marieke
Gereisd met partner
9,2

Warm Welkom

Colombia
Familiereis met Local Hero Travel
11-01-2022

Het persoonlijke contact met de local hero ter plaatse zorgt ervoor dat je al snel thuis voelt in het vakantieland. Bij elk probleem kun je contact opnemen en wordt het op een efficiënte manier opgelost. Ontzorgen staat bovenaan, op het vliegveld wordt je verwelkomd en staat het vervoer naar het hotel al klaar. De mate waarin je ondersteund wordt kun je helemaal zelf bepalen, waardoor je het echt je eigen reis maakt.Al met al een toporganisatie

Sabine
Gereisd met gezin
10

We willen terug!!

Mexico
Individuele rondreis met Local Hero Travel
02-12-2021

In oktober hebben we met onze drie jonge kinderen een schitterende reis naar Mexico gemaakt. Wat een aanrader! Tropische eilanden, de jungle in, bergdorpen bezoeken, heerlijk eten, lieve mensen.. Zo bijzonder om deze reis met het gezin te maken. We zouden zo weer terug willen. Dank Local Hero Travel voor het meedenken en de goede zorgen! Alles was perfect geregeld.

Familie Hoogendoorn
Gereisd met gezin
9,2

We zijn naar Zuid Afrika gereisd met…

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
25-11-2021

We zijn naar Zuid Afrika gereisd met Local Hero travel, ons contact was Tanja daar; helemaal super geregeld en heel snel en goed contact over vragen of problemen die we daar (dus niet van Local Hero) tegen kwamen Zeker een aanrader!!!!! en Zuid Afrika: wauw vooral omgeving de Kaap!!!!

J. van Vliet
10

Fantastische Tanzania-reis gehad met Local Hero

Tanzania
Individuele rondreis met Local Hero Travel
18-11-2021

Wij hadden al wat selfdrive ervaring in zuidelijk Afrika en waren eerst nogal terughoudend over een meer georganiseerde reis.Echter, Marion voelde onze wensen perfect aan en het voorgestelde programma bleek een schot in de roos te zijn. Ben was de perfecte gids en zorgde voor extra toegevoegde waarde. Ook als er een onverwachte kink in de kabel kwam, werden er flexibele en evenwaardige alternatieven voorzien.Een perfect team en zeker een aanrader.

Eric
Gereisd met gezin
9,4

Geweldige reisorganisatie!

Mexico
Individuele rondreis met Local Hero Travel
06-09-2021

Geweldige reisorganisatie! Ze denken met je mee en organiseren zo een reis op maat. Ze kijken mee met de wensen die je graag zou willen hebben in je reis. De reis zelf was geweldig. Goede communicatie en ze doen er alles voor om je reis zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Veerle
Alleen gereisd
10

Perfect met eigen inbreng geregelde reis

Namibië
Individuele rondreis met Local Hero Travel
24-08-2021

Contact met Local Hero Travel is uitstekend en ook het contact met de Local Hero uit het land waar je naar toe gaat is perfect.

Ingrid
Gereisd met vrienden
10

Flexibel, meedenkend en een super reis

Tanzania
Individuele rondreis met Local Hero Travel
20-08-2021

Onze ervaring met Local Hero, zowel het hoofdkantoor als de plaatselijke held in Tanzania, was heel goed. Na het onzekere Corona jaar waarbij we onze reis moesten cancelen zijn wij in de zomer van 2021 alsnog naar Tanzania geweest. Omdat het spannend bleek qua maatregelen twijfelden wij tot het laatste moment. Local Hero heeft ons hierin ondersteund en dankzij hun flexibiliteit en meedenken konden we dan in juli toch vertrekken. Het werd een geweldige reis! Het contact met de lokale held was super, de gids wist alles en de lodges en hotels hadden niet beter gekozen kunnen worden. Wij raden Local Hero zeer zeker aan in de voorbereiding van jouw trip!

Fam. Vegt
Gereisd met gezin

Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Local Hero Travel.