Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 164 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.

Accomodatie
9.2
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.7
Prijs / Kwaliteit
9.3
Algemeen
9.5

Beoordelingen van Local Hero Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Local Hero Travel?
10

Geweldige reis gemaakt naar Guatemala

Guatemala
Individuele rondreis met Local Hero Travel
18-11-2022

Geweldige reis gemaakt naar Guatemala, alles was perfect geregeld door local hero waardoor wij enorm hebben kunnen genieten!

Maria
Gereisd met gezin
9,8

Namibië met Local Hero Travel

Namibië
Individuele rondreis met Local Hero Travel
14-11-2022

Gezamenlijke planning gemaakt voor de rondreis door Namibië die perfect aansloot bij onze wensen. Zeer tevreden over deze reis.

Robert
9,6

Cuba uniek!

Cuba
Individuele rondreis met Local Hero Travel
04-10-2022

Onze reis naar Cuba met Local Hero was oprecht prima in orde. In de periode voor het vertrek vonden we gehoor voor onze vragen en bezorgheden. Eénmaal in Cuba is alles wat via hen geboekt hadden
( slaapplek en transport), prima verlopen.
We kregen eerlijke informatie op onze vragen, ook al was dit niet altijd in het voordeel van Local Hero wat verkoop betreft. Respect!

Doe zo voort!

NB: ik zou bij een volgende reis zeker aan hen denken.

Ann Delrue
10

Great help remotely while travelling on our own

Nicaragua
Individuele rondreis met Local Hero Travel
03-10-2022

Normally we always like to travel without any tour guides, so via Local Heroes we only arranged inland flight tickets and a rental car. However they were available 24h per day with assistance for everything including changing the car halfway to a 4x4 and arranging we could leave luggage at a hotel for some days. Felt really easy and secure to hace them as a backup for all our questions. I really recommend this for anyone!

Marieke Martens
Gereisd met partner
9,6

Top vakantie!

Suriname
Individuele rondreis met Local Hero Travel
03-10-2022

Top vakantie gehad en alles wordt goed geregeld voor je.

Pauline Bakker
Gereisd met partner
9,4

Geweldige vakantie met het gezin in Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
29-09-2022

We hebben een geweldige tijd gehad in Colombia. Zo fijn dat de taxi altijd op tijd klaar stond, de excursies geregeld waren. En ze hadden fantastische hotels voor ons geboekt. Mocht ik weer naar een land gaan wat misschien toch een beetje spannend is boek ik het zeker weer via Local Hero.

Thalita
Gereisd met gezin
10

Mooie Costa Rica reis

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
20-09-2022

Fantastische vakantie gehad met gezin.

Annemieke
Gereisd met gezin
9,8

Service was perfect

Cuba
Individuele rondreis met Local Hero Travel
13-09-2022

Service was perfect, van het invullen van onze wensen, tot aan de planning, tot aan de informatie en tot slot de reis zelf. Helemaal fantastisch en genoten van een goed georganiseerde en daardoor rustgevende vakantie!

Nicky
Gereisd met partner
9,8

Fantastische reis met gezin

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
12-09-2022

Wij (gezin met 2 jongens van 11 en 8 jaar oud) zijn net terug van een heerlijke 3 weken in Zuid Afrika. Dit keer de route: Panorama, Kruger, Swaziland, Pongola, St Lucia, Umdloti, Drakensberg. Wat is het toch een fantastisch land om samen met de kinderen op avontuur te gaan.
Vier jaar geleden zijn we ook geweest, Gardenroute, en ook toen waren we heel blij met de tips en hulp van onze Local Hero Tanja!
Voor de afgelopen reis hebben we ook weer de route samen met Tanja opgesteld en met haar hulp de locaties vastgelegd. Stuk voor stuk waren het heerlijke lodges en voldeden ze vol aan onze wensen als gezin op reis.
Wanneer je met kids naar Zuid Afrika reist wil je gewoon dat de lodges familiekamers hebben en ook qua locatie goed zijn. Tanja begrijpt dit en ze heeft het fantastisch geregeld met veel afwisseling. We gingen van hele intieme locaties midden in Kruger, naar prachtige locaties aan het strand waar je vanaf je ontbijt de walvissen en dolfijnen in de zee zag zwemmen en springen, naar blokhutten boven in de bergen in Drakensberg waar je met een houtkachel op de slaapkamers je kamer verwarmde en waar je na het heerlijke diner een warme kruik in je bed vond.
We hebben genoten!!

Thomas
Gereisd met gezin
9,8

Reis was super, mooi afwisselend land.

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
12-09-2022

Organisatie en ondersteuning waren prima. Vaker kort contact met Sjors (die wilde kijken of alles goed verliep) en 1 keer moest er wat geregeld worden dat dan ook dezelfde ochtend geregeld werd.

Qua vervoer ook weinig te klagen. Extra ingeplande excursies voldeden prima!

Marielle en Raoul
Gereisd met partner
9,4

Mega enthousiast over Local Hero

Maleisië
Individuele rondreis met Local Hero Travel
08-09-2022

Voor onze reis naar Borneo hebben we gebruik gemaakt van Local Hero. Wat hebben ze het goed gedaan! Vanaf het moment dat we op de eerste luchthaven aankwamen stond er iemand voor ons klaar. Vervoer van en naar de luchthavens, super geregeld! Alle trips inclusief vervoer en gids, super geregeld! Geen vraag was teveel, contact met onze Local Hero zeer prettig, deskundig, gedreven en snel. Alleen de binnenlandse vluchten hebben we zelf moeten boeken, maar ook daarbij werden we geadviseerd. Ze houden rekening met je budget, wensen en adviseren daar ook in. Wij zijn zelf kostenloos omgeboekt voor een beter hotel, omdat het eerste hotel geen ontbijtbuffet had.
We kunnen het iedereen van harte aanbevelen, onze reis was onvergetelijk.
Marjolein en Jack

Marjolein en Jack
Gereisd met partner
9,8

Goed geregelde rondreis!

Georgië
Individuele rondreis met Local Hero Travel
07-09-2022

Wij zijn inmiddels weer aan het werk, maar kunnen nog steeds met veel plezier terugdenken aan onze vakantie in Georgie!

Mooi land, Kaukasus is natuurlijk prachtig, omgeving Sighnagi en Telavi ook ontzettend mooi, en dat geldt tevens voor Vardzia, heel bijzonder, Batumi heel verrassend; kortom veel afwisseling van natuur, cultuur en stad! Het contact met Lela was super; alles netjes geregeld, leuke tips tussendoor!

Jeroen & José
Gereisd met partner
9,8

Supervakantie

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Local Hero Travel
06-09-2022

dank voor de super organisatie en de geweldige keuze van guesthouses, de geweldige route en ondersteuning. Echt super!!

Anton
Gereisd met gezin
9,6

Boven verwachting mooie Costa Rica reis

Costa Rica
Individuele rondreis met Local Hero Travel
06-09-2022

Onze reis naar Costa Rica heeft al onze verwachtingen overtroffen, vooral door Local Hero. De organisatie en onze lokale contactpersoon Wil hebben alle tijd en moeite genomen om onze reis naar onze wens te plannen. De reis is door corona tweemaal uitgesteld, maar door de goede ervaringen die we met Local Hero hadden, hebben we de reis uiteindelijk een derde keer bij Local Hero geboekt en ditmaal konden we ook echt gaan! We hebben Wil aan het begin van onze reis ontmoet en hij nam ook daar alle tijd om alle moois over zijn land met ons te delen. We hadden weliswaar een individuele reis met eigen auto, maar toch was het fijn en geruststellend om bij aankomst een local te ontmoeten die we ook tijdens onze reis te allen tijde konden bellen voor advies of het boeken van aanvullende activiteiten. Ik zou zeker nog een keer een reis via Local Hero boeken. Juist het feit dat het ook echt een local is en niet een Nederlandse reisbegeleider maakt het extra speciaal

Kirsten
Gereisd met gezin
9,6

Reis Cuba

Cuba
Individuele rondreis met Local Hero Travel
06-09-2022

Uitstekend georganiseerde reis naar Cuba, kan Local Hero Travel zeker aanraden voor reizen naar Cuba!

Gerben
Gereisd met partner
9,0

Alles prima geregeld en vlot verlopen, mooie trip !

Thailand
Individuele rondreis met Local Hero Travel
05-09-2022

Duidelijke en complete informatie, zowel over de trip, het verblijf, het land en hoe best voor te bereiden en wat te verwachten, alles op tijd en prima gidsen en transfers, niets op aan te merken, heerlijk om zo op reis te zijn met 5 kids zonder zorgen!

Sandrine
Gereisd met gezin
9,2

Een zorgeloze vakantie!

Thailand
Individuele rondreis met Local Hero Travel
30-08-2022

We hebben met ons gezin: man, vrouw en 2 kinderen van 13 jaar een rondreis gemaakt door Thailand geregeld door onze Local Hero Henk.
Van te voren was het contact al erg prettig: er is veel mogelijk en er wordt op een fijne manier met je meegedacht. De rondreis heeft al onze verwachtingen overtroffen!! FANTASTISCH!! Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. We hadden alle vier vakantie. En, we hebben alle vier genoten. Echt een aanrader!

Marielle
Gereisd met gezin
9,6

Topvakantie

Ecuador
Individuele rondreis met Local Hero Travel
26-08-2022

Mooi land, alles goed geregeld en prima gids!

Rob
Gereisd met partner
10

Fantastische avontuurlijke reis

Sri Lanka
Individuele rondreis met Local Hero Travel
26-08-2022

Wij hebben samen met onze 3 zoontjes van 3, 7 en 9 jaar we fantastische reis gemaakt door Sri Lanka en de Malediven . Het goede contact met Local Hero gaf ons ondanks de moeilijke situatie in Sri Lanka vertrouwen om toch te kunnen gaan. Onze reis zat super mooi en afwisselend in elkaar en wij hadden veel app contact met onze Local Hero tijdens de reis. Toen er een keer iets mis was met onze verblijfplaats, heeft onze Local Hero hier meteen werk van gemaakt en dit op afstand direct opgelost. Een fijn idee! De vele excursies waren top geregeld, onze chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam en we hebben het land op een hele mooie manier leren kennen. Op prachtige plekken geweest en veel contact gehad met de bevolking, precies zoals we hadden gehoopt!
Bedankt Local Hero Travel!

Kiki
Gereisd met gezin
10

We maakten met ons gezin een…

Indonesië
Individuele rondreis met Local Hero Travel
25-08-2022

We maakten met ons gezin een ongelofelijk mooie reis door Indonesie. Alles was tot in de puntjes geregeld, we werden overal verwacht en bij elke dagtrip was een guide aanwezig. We hoefden niets meer ter plekke te bedenken en konden heerlijk genieten.

Clary
Gereisd met gezin
9,2

Rondreis door Vietnam

Vietnam
Familiereis met Local Hero Travel
25-08-2022

Na overleg met de Local Hero ( Linh) hebben we een reis samengesteld door Vietnam voor ons gezin van 4 personen. Gedurende de hele reis hadden we een contactpersoon die we in Hanoi hebben gesproken. Bij aankomst werden we opgehaald door de gids en chauffeur voor de rondreis door noord Vietnam. Een fantastische ervaring doordat de gids bijzondere plekken wist te vinden en heel goed een verbinding met de lokale bevolking kon maken. De overdrachten naar de andere gidsen voor de rest van de reis verliep steeds vlekkeloos.
De reis was een bijzondere mix van homestay’s en luxere hotels.

Rene
Gereisd met gezin
10

Marokko, een waar sprookje!

Marokko
Individuele rondreis met Local Hero Travel
23-08-2022

Wat een ervaring zeg... Een super georganiseerde rondreis door Marokko. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de gekozen accommodaties waren stuk voor stuk 1000 en 1 nacht. Ook de lokale gids stond dag en nacht voor ons klaar. Een echte aanrader!!!

Ceciel
Gereisd met gezin
9,0

Superleuke reiservaring

Mexico
Individuele rondreis met Local Hero Travel
23-08-2022

We hebben een superleuke reiservaring opgedaan met local hero. Waarbij zij niet alleen onze wensen bij elkaar genomen en gepland hebben maar tevens na ook leuke tips hebben gegeven over andere mogelijkheden.

Vanessa
Gereisd met gezin
10

Van voor tot achter een geweldige trip

Colombia
Individuele rondreis met Local Hero Travel
16-08-2022

Van voor tot achter een geweldige trip geweest met (whattsapp) ondersteuning bij probleempjes of het zoeken van alternatieven. Daarbij was de reis door Colombia ook heel goed opgebouwd. We hebben als gezin echt een onvergetelijk avontuur gehad.

Marjolein
Gereisd met gezin
9,6

Waardevol ervaringen op maat gemaakte reis

Madagaskar
Individuele rondreis met Local Hero Travel
16-08-2022

Super fijn dat iemand met kennis en ervaring van het land goed naar je reis plannen kan luisteren, waarna er een op maat route gemaakt wordt en dat dit voorstel meerdere keren bijgesteld kan worden naar je wensen. Tijdens en na de reis zijn we helemaal tevreden over de stijl en oplossingsgerichtheid van de organisatie. Zeer adequaat werd ons reisplan aangepast toen een onderdeel niet door kon gaan. Het kleinschalige contact met locale projecten en reisgidsen heeft ons veel waardevolle ervaringen opgedaan.

Sebraine
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Local Hero Travel.