Las Perlas ervaringen

De Las Perlas ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Las Perlas gemaakt hebben.

Er zijn 10 ervaringen met Las Perlas geplaatst.

Accomodatie
9.7
Vervoer
9.7
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
9.9
Algemeen
9.8

Beoordelingen van Las Perlas

Wat vinden anderen van rondreizen met Las Perlas?
9,8

On ondek Noord-West Spanje

Spanje
Autorondreis met Las Perlas
27-06-2018

Met Las Perlas konden we deze trip boeken zoals wij dit graag wilden, hotels en paradors konden we gewoon kiezen.
Alle hotels hadden iets bijzonders zoals boetiek hotel, Parador of hotel dicht bij oud centrum maar altijd een schoon hotel met prachtige kamers en ligging. Ook fijn was de onderlinge contact. Een dikke tien voor dit reisburo.

Kees v d himst
Gereisd met partner in June 2018
10

Las Perlas heeft ons opnieuw heel erg verwend!

Italië
Autorondreis met Las Perlas
10-01-2018

We kijken alle vier terug op een fantastische reis door Zuid-Italië! Las Perlas heeft ons opnieuw heel erg verwend met de keuze van de accommodaties, stuk voor stuk bijzonder, authentiek (ons trefwoord altijd) en verrassend. Elke keer dachten we, op weg naar onze volgende slaapplek, “mooier kan het niet worden”. Dat klopte deels, want ze waren gewoon allemaal even prachtig, elk met een eigen sfeer en ambiance.
De kamers waren ook zo smaakvol ingericht, mooie decoraties, goede bedden, en sommige met prachtige uitzichten zoals in Sorrento.
Overal zeiden we "hier hadden we nog wel een nachtje langer willen blijven!”
Wat ons heel erg mee- en opviel waren de zeer uitgebreide ontbijtbuffetten!
Ook de route vonden wij verrassend. Nog nooit van plaatsjes als Maratea en Matera gehoord! Die houden we voor onszelf trouwens.
In Matera een heel persoonlijk contact gehad met de eigenaar, die zich regelmatig aan zijn gasten liet zien en ons uitnodigde voor een kop koffie, maar dat werd uiteindelijk een prosecco! Erg leuk! De huurauto voldeed prima, blij dat we waren met de grotere variant! Het ophalen verliep geruisloos, men wilde ons nog een extra verzekering aanpraten, maar dankzij jullie informatie wisten we dat we daar niet op moesten ingaan. Men drong ook niet verder aan. Het terugbrengen idem. De shuttlebus naar de autoverhuur hebben we niet gebruikt, de lange rij ervoor hebben we omzeild door de 700 m te lopen, heel goed te doen.
Eigenlijk hebben wij niets ter verbetering in te brengen.
We hebben veel plezier beleefd aan jullie reisschema en bijbehorende routebeschrijving, de uitgeprinte versie hadden we steeds bij de hand.
Wij zijn gewend elke twee jaar met elkaar in de herfst op vakantie te gaan. Zoals het er nu voorstaat lijkt het erop dat we in 2019 met jullie naar Andalusië gaan?!
Een hartelijke groet en ook heel veel dank voor deze grandioze beleving van La Bella Italia!

Marion & Cees
Gereisd met vrienden in October 2017
10

Onze Andalusië reis is heel goed bevallen!

Spanje
Individuele rondreis met Las Perlas
07-09-2017

De reis in Andalusia is heel goed bevallen. De route van de te bezoeken steden was goed. De steden en bezienswaardigheden waren fantastisch! We hebben veel gezien en de indeling van de dagen/steden was goed. De hotels waren fijn (gelukkig met zwembad allemaal!) en lagen met name zeer goed. Op die manier konden we in een korte tijd veel zien. Dat bleek echt van belang te zijn.

Het hotel Catalonia Reina Victoria heeft goed gereageerd (dank voor jullie inzet!) en de tweede nacht was prima. Ze hadden een fles cava op onze kamer gezet en een bord met fruit. Dat zag er verzorgd uit.

Al met al zijn we zeer tevreden. We zijn ook zeer tevreden over jullie service! Altijd goede en snelle communicatie en alles was perfect geregeld. Veel dank daarvoor! Ook veel dank voor het leuke flesje olijfolie bij thuiskomst.

Mochten we een volgende vakantie doorbrengen in Midden- of Noord Spanje, Portugal of Italie dan zullen we zeker aan jullie denken!

Veel dank voor alles!

Annick
Gereisd met partner in August 2017
9,8

Prachtige Portugal reis gemaakt!

Portugal
Individuele rondreis met Las Perlas
28-08-2017

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De rondreis heeft ervoor gezorgd dat we een voor ons nog onbekend Portugal goed hebben leren kennen. Niet alleen vertoeven in een drukke strandplaats, maar het land en de (zeer vriendelijke) mensen leren kennen. De rondreis was prima samengesteld. We hebben echt goed kunnen "proeven" van Portugal.
Toen we een keer door een drukke strandplaats reden, waren we erg blij dat we niet in zo'n omgeving hoefden te blijven. We hadden hotels op afstand van de toeristische drukte.......heerlijk! We hebben veel mooie streken en dorpen en steden gezien. Ook de dagen in Porto en Lissabon waren interessant. Interessant als start en als tussendoortje.
We hebben echt een grote variatie aan hotels gehad. Erg leuk om mee te maken. De ene keer een luxe, modern hotel, de andere keer een huiselijke Quinta. Iedere keer was het weer afwachten hoe ons nieuwe stekkie zou zijn en zou voelen. Fijn ook dat we bij meerdere hotels een balkon hadden! Dank daarvoor! Heel positief dus allemaal!
Graag bedanken we jullie voor jullie hulp bij het samenstellen en regelen van deze reis. We houden er beslist hele mooi herinneringen aan over. Mochten er binnen onze bekendenkring mensen zijn die een keer naar Portugal willen gaan, dan zullen we jullie zeer zeker aanbevelen!

Hanneke
Gereisd met partner in August 2017
10

Dankzij Las Perlas een heerlijke Andalusië vakantie mogen beleven!

Spanje
Individuele rondreis met Las Perlas
25-08-2017

Nou, wij hebben genoten van onze vakantie.
Accommodaties waren allen naar grote tevredenheid op hun eigen manier.
Wij houden echt van die kleinschaligheid/netheid/rust/gemoedelijkheid.

Fietstocht Sevilla is een hele goede manier een indruk te krijgen van de hoogtepunten van de stad. Onze gids (stagiaire NHTV Breda) was goed op de hoogte. Vervolgens hebben we de middag/begin van de avond te voet de ontdekkingstocht voortgezet. Door de info van de fietstocht konden we gericht nog zaken gaan bekijken.

Autohuur prima. Snelle service en geen gedoe. Ook bij het inleveren van de auto.
We hadden een Ford focus geboekt, maar kregen een Audi A1. Prima auto.

En bij thuiskomst verrast door een heerlijke passend presentje, om nog in de sferen te blijven.

Al met al, dank voor jullie snelle service, zodat wij een heerlijke vakantie in Andalusië hebben mogen beleven!

Aron en Hanneke
Gereisd met partner in August 2017
9,3

Top Spanje vakantie met Las Perlas

Spanje
Individuele rondreis met Las Perlas
21-08-2017

Wij zijn afgelopen zaterdag thuisgekomen na een heerlijke vakantie. We hebben erg genoten van Noord Spanje. Prachtig landschap, mooie kust, leuke steden en heerlijk eten. Ook onze twee dochters hebben met plezier meegereisd. Een top vakantie.

De afwisseling van de verschillende hotels was goed. Van hip, oud naar knus en luxe!
Deze afwisseling maakte het reizen erg leuk.

De reis zelf was met de gemaakte afstanden goed te doen. Er was voldoende tijd om tijdens een rij-dag onderweg te stoppen en nog een strandje, restaurant of stad te bezoeken. Het zat allemaal prima in elkaar!

We zijn erg tevreden over het contact en jullie service. Bedankt voor jullie behulpzame en informatieve medewerking aan deze fijne vakantie!

Wilco, Emma, Sara en Nicole
Gereisd met gezin in August 2017
10

Geweldige reis naar Puglia dankzij Las Perlas!

Italië
Individuele rondreis met Las Perlas
18-08-2017

We hebben een superfijne een geslaagde vakantie gehad in Puglia. De B&B’s die Las Perlas voor ons hadden uitgekozen waren stuk voor stuk pareltjes en heel typerend voor elke streek zodat we ons onmiddellijk een stukje konden inleven in hun dagelijks leven. We werden ook overal supervriendelijk onthaald. Zelfs op onze laatste ochtend in Monopoli toen we om 6 uur smorgens moesten vertrekken, hadden ze voor ons de avond voordien al een uitgebreid ontbijt klaargezet op de kamer. Het eten in Puglia is overweldigend en heel lekker. Ik snap allen niet hoe ze de apetizers, frist course, second course, main course en dessert allemaal opkrijgen!
De 2 uitstapjes die Las Perlas voor ons geregeld had, waren toppertjes.
De autoverhuur is ook vlekkeloos verlopen. We hadden zelfs een bijna nieuwe Peugeot 208.
Zoals je ziet, is onze vakantie een onvergetelijke ervaring geweest, dat we voor het grootste deel aan Las Perlas te danken hebben.
De kans is dus inderdaad heel reëel dat we bij één van onze volgende vakantie nog eens bij hen komen aankloppen!

Iris, Geert en Anke
Gereisd met gezin in August 2017
10

Las Perlas heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt!

Spanje
Individuele rondreis met Las Perlas
28-07-2017

We hebben een hele fijne vakantie gehad. Andalusië is prachtig, maar dat hoeven we jullie niet te vertellen. We hebben heel erg genoten en heel veel gezien en gedaan. Alles was zeer goed geregeld en klopte als een bus, zoals de beschrijving naar de autohuur. We kregen zelfs een wat grotere auto en voordat we het wisten waren we onderweg.
Alle hotels waren heel fijn en goed, met wel een kanttekening op het hotel in Sevilla. Dat ligt in eerste instantie aan onszelf: het was de eerste week heel warm, rond 40 graden, en we misten een zwembad om na een dag te kunnen afkoelen, maar dat is onze eigen keuze geweest (eigen schuld).
Wij hebben jullie adviezen en service zeer op prijs gesteld, alles was uitgebreid en duidelijk en daar hebben we veel aan gehad. We danken jullie daar hartelijk voor en de kans is groot dat we eens bij jullie terugkomen voor Italië of Portugal! Bedankt voor een heerlijke vakantie.

Paul en Barbara
Gereisd met partner in July 2017
10

Heel attent en persoonlijk!

Portugal
Individuele rondreis met Las Perlas
20-07-2017

We hebben een fantastische vakantie gehad!
Het weer zat mee, niet te warm en heerlijk zonnig. De Portugezen zijn erg gastvrij en vriendelijk en we hebben genoten van al het lekkere eten en drinken.
Wat betreft onze onderkomens: in 1 woord fantastisch! Iedere hotel/pension had wel iets speciaals en we zijn ontzettend verwend op alle locaties.
Wij zijn bijzonder tevreden met Las Perlas: Het boek over Portugal hebben we goed gebruikt evenals jullie tips wat er te zien is en welke restaurantjes een aanrader zijn. Maar vooral de "pareltjes" die jullie voor ons hebben uitgezocht en waar we van een heerlijk vakantie konden genieten. Erg leuk ook om bij thuiskomst een kaart met een flesje olijfolie bij de post te hebben, heel attent en persoonlijk! Dus dank je wel voor het uitzoeken, de tips en de service! We zullen zeker aan jullie denken als we weer richting Portugal/Spanje of Italië gaan!

Conny
Gereisd met partner in July 2017
9,0

Wij hebben een super vakantie gehad!

Portugal
Individuele rondreis met Las Perlas
20-07-2017

Alles was perfect geregeld.
De hotels waren heel leuk en divers. In Porto was een heel typisch gasthuis, zeker een aanrader voor de volgende keer. Aardige mensen en de portproeverij gedaan. Dit was super leuk en we vonden het allebei heel lekker. (niet verwacht van tevoren). Ook de fiets tour die we gedaan hebben was heel leuk en goed te doen, met een zeer enthousiaste gids.
In Alcobace was een super mooi hotel, alleen hadden we 2 dagen bewolking, met af en toe een lichte regenbui. Op dat moment zijn we 1 dag naar Coimbra geweest, dit was op zondag, en achteraf waren alle winkels gesloten. Maar daarnaast is er dan eigenlijk weinig te doen daar. (Bij goed weer hadden we op het strand van Nazare gezeten).
Vervolgens naar Lissabon, dit gasthuis was wederom heel erg mooi en apart ingericht. We hadden een mooie kamer, en het personeel was heel vriendelijk. Zeker weer een aanrader voor andere mensen. Ook een wandel tour gehad door Lissabon. Deze was informatief en wel leuk, maar wij vonden persoonlijk de fiets tour veel leuker.
Tot slot zijn we in Tavira beland met een land/gasthuis met hele aardige mensen. Prachtig uitzicht en een hele mooie tuin. Elke ochtend kregen we vers fruit als ontbijt. Ook gebakken eieren naar keuze. En een heleboel tips.
De autohuur was ook goed geregeld. Mochten we in de toekomst naar Spanje of Italie gaan laten we jullie zeker wat weten.
Nogmaals bedankt!

Nick en Tineke
Gereisd met partner in June 2017

Ben jij op reis geweest met Las Perlas?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Las Perlas.