Exploring Colombia ervaringen

De Exploring Colombia ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Exploring Colombia gemaakt hebben.

Er zijn 4 ervaringen met Exploring Colombia geplaatst.

Accomodatie
8.5
Vervoer
8.5
Reisleiding
8.3
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9.3

Beoordelingen van Exploring Colombia

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Exploring Colombia?
9,6

Geen moment onveilig gevoeld, wat een vakantie!

Colombia
Individuele rondreis met Exploring Colombia
30-09-2015

Ben inmiddels 2x naar Colombia geweest en me (ondanks de verhalen) geen moment onveilig gevoeld. Mijn highlights:

1. Met stip op nummer 1: Ciudad perdida. Wat een geweldige ervaring was dat. 5 dagen door de jungle trekken. Wel erg zwaar, maar voldaan als je het eenmaal hebt volbracht.
2. Punta Gallinas. De ongelooflijke mooie/hoge zandstranden zijn me voornamelijk bijgebleven. Super indrukwekkend.
3. Parque Tayrona. Mooie afwisseling van chillen op het strand en snorkelen!
3. Rio don diego. Met een band de rivier af, waarna je op het einde uitkomt op een bijna verlaten strand.
4. Cartagena. Best wel toeristisch, maar wat een mooi stadje! Voornamelijk het chillen bij cafe del mar met een lekkere cocktail. En niet te vergeten de mooie zonsondergang.

Alex
Gereisd met vrienden in August 2013
8,2

Een mooie tijd in het ongerepte Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Exploring Colombia
30-09-2015

In totaal drie weken in Colombia geweest. Het is een prachtig land om te zien met veel ongerepte natuur. De inwoners zijn echt aardig voor je en je voelt je er meteen thuis. Ook zijn wij een paar dagen bij de Koguis (indianenstam) in de bergen geweest. Heel bijzonder om dat mee te maken! Ik kan iedereen aanraden om een reis naar Colombia te maken. Ook heb ik me er geen moment onveilig gevoeld.


Wendy
Gereisd met vrienden in January 2015
8,4

Colombia, speciaal plekje in ons hart!

Colombia
Individuele rondreis met Exploring Colombia
30-09-2015

We hebben het voorrecht gehad om veel van Colombia te mogen zien. Steden als Bogota, Cartagena en Santa Marta, maar ook de stranden van Islas Rosario en Tayrona Park. Overnachten bij de indianen van de Sierra Nevada in hun zelf gemaakte hutjes was fantastisch. Een bijzondere ervaring. Eentje die we zeker niet meer zullen vergeten. De mensen zijn aardig, de muziek staat altijd hard, dansen het liefst de hele dag en alles op een lekker rustig tempo. Dat typeert Colombia!

Jaap
Gereisd met partner in March 2015
8,4

Een top tijd gehad in het veelzijdige Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Exploring Colombia
30-09-2015

De vijftig gepasseerd en nog nooit buiten Europa vakantie gevierd. Dan is Colombia wel even een dingetje! Het was erg spannend, maar wat heb ik genoten van dit land en de behulpzaamheid. Geen woord Spaans kunnen spreken en toch wordt er van alle kanten geprobeerd je uitleg te geven. Wat heb ik warme gevoelens over gehouden aan dit fijne land!

Rio don Diego vond ik geweldig. De rust en de onaangetaste natuur zie ik nog voor me! Ik voel het koude water en ruik de schone lucht als ik terugdenk aan deze ervaring. Dol op aapjes, wat heb ik ze veel gezien! Lekker wandelen over de stranden… Ik heb echt heimwee!

Vergeet alle negatieve verhalen over Colombia en ga gewoon eens met eigen ogen dit bijzondere land bekijken. Echt, het gaat je het tegendeel bewijzen! Colombia heeft mijn hart gestolen.

F. Pol
Gereisd met gezin in January 2015

Ben jij op reis geweest met Exploring Colombia?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Exploring Colombia.