BezoekThailand.nl ervaringen

De BezoekThailand.nl ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met BezoekThailand.nl gemaakt hebben.

Er zijn 6 ervaringen met BezoekThailand.nl geplaatst.

Accomodatie
8.8
Vervoer
9
Reisleiding
9.3
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.3

Beoordelingen van BezoekThailand.nl

Wat vinden anderen van rondreizen met BezoekThailand.nl?
8,4

De nummer 1 voor reizen naar Zuid-Oost Azië

Thailand
Individuele rondreis met BezoekThailand.nl
30-09-2015

In 2011 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de reisorganisatie Bezoek Thailand.
De vertegenwoordiger in Nederland, Joeri Borst, heeft erg veel kennis. Hij staat je altijd erg netjes te woord en is ook erg goed bereikbaar via mail en telefoon. Onze 1e reis was naar Thailand en Cambodja. Helaas moesten wij door privé omstandigheden ons reisschema ter plaatse omgooien. Wij zijn keurig begeleidt en met raad en daad bijgestaan, door de medewerkers van Bezoek Thailand in Bangkok. Sinds 2011 maken wij reizen naar Azië en laten wij de reis samenstellen door Bezoek Thailand. Bezoek Thailand heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is zeer ervaren in het organiseren van reizen naar Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam en Myanmar.

Ineke Derksen
Gereisd met partner in February 2015
9,6

Prachtige tijd!!!!

Thailand
Familiereis met BezoekThailand.nl
30-09-2015

April 2015 onze eerste reis gemaakt met een reisorganisator. BezoekThailand is een enorm fijne keuze geweest! Altijd waren de transfers op tijd, nooit problemen gehad bij hotels en alles was goed geregeld. Voor veel dank voor Joeri! Hij heeft ons een fantastisch programma verkocht met zo veel diversiteit, veelzijdigheid en prachtige locaties en accommodaties, dat we helemaal verkocht zijn aan de landen.

Ook het halverwege veranderen van het programma was geen probleem! Toen wij in Chiang Rai waren wilden we toch nog een extra dag daar verblijven om een dag tour naar Myanmar te maken met onze reis. De GuestsService heeft ons hierin top begeleid en het reisschema veranderd zodat we een extra nacht in Chiang Rai konden verblijven en in Cambodja (10 dagen later!!) een dag inkorten. Enorme dank voor deze ervaring!
WIj gaan vast voor volgend jaar kijken waar jullie ons dan naar toe kunnen sturen!

Robert-Paul van de Pol
Gereisd met gezin in April 2015
9,8

Een fantastische reis door Thailand, Laos en Cambodja gemaakt!

Thailand
30-09-2015

Dit jaar voor het eerst naar Azië geweest, heel sceptisch, want ik vond dit maar niets.
Gelukkig zijn we met Bezoek Thailand.nl gegaan, we zijn zo fijn ontvangen. De reis was zo heerlijk. We hadden fantastische gidsen die ons alles wat ze wisten en kwijt konden aan ons vertelde. We hebben erg veel lieve mensen ontmoet. De accommodaties waren heel goed uitgezocht. Ook de privebusjes die ons naar onze excursies brachten waren super goed met goede chauffeurs. Na ieder uitstapje was er een flesje koud water voor ons! Toen we van onze planning afweken omdat we toch heel graag naar Myanmar wilden was dat helemaal geen probleem, de klant is koning.
We zijn helemaal verliefd geworden op vooral Thailand en Laos en gaan hopelijk nog een keer terug en dan zeker met Bezoek Thailand.nl .
Lieve mensen van Bezoek Thailand.nl dank jullie wel voor de fantastische organisatie, de planning en alles. Jullie hebben ons de vakantie van ons leven gegeven!!!!

Rob en Marion van Campen
Gereisd met partner in April 2015
8,4

21 dagen privé Thailand

Thailand
Individuele rondreis met BezoekThailand.nl
30-09-2015

In 2014 met 4 personen (2 kinderen) een op maat gemaakte reis gedaan via BezoekThailand.nl. Alles zeer goed bevallen: goede accommodaties, zeer goede hotels en fijne reisleiding. De guest service in Bangkok stond in geval van vragen altijd voor ons klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jakko van der Wolf
Gereisd met gezin in August 2014
9,6

Rondreis

Thailand
Individuele rondreis met BezoekThailand.nl
30-09-2015

Inmiddels hebben wij met ons gezin in de afgelopen 11 jaar 5x keer onze reis naar Thailand door Bezoekthailand.nl laten organiseren. Met name de persoonlijke benadering, goede prijs/kwaliteit verhouding en begeleiding ín Thailand is ons geweldig bevallen. Bezoekthailand komt altijd weer met unieke, kleinschalige, plekjes die ik in de reguliere gidsen niet tegen kom. Ook bij calamiteiten (knuffel zoek...) werd er zeer adequaat gehandeld. Vandaar dit jaar weer de keuze voor bezoekthailand, dit keer de combi Thailand en Cambodja. Wederom zijn we verrast door de unieke plekjes die ze voor ons vonden!

Marit Koek
Gereisd met gezin in July 2011
9,0

Thailand en Azie reizen

Thailand
Individuele rondreis met BezoekThailand.nl
02-04-2015

Zojuist in Januari 2015 onze 5e reis gemaakt met bezoekthailand.nlrnEerst de klassieke rondreis Thailand, daarna Vietnam\Cambodja, Thailand\Laos, Vietnam\Thailand en als laatste de eilanden in de buurt van Koh Lanta in Thailand. Elke reis is uitstekend begeleid door bezoekthailand.nl Voor, tijdens, maar ook na de reis krijg je precies die begeleiding die je als individuele rondreizen wil hebben. Hotels, vervoer en afgesproken excursies worden allemaal uitstekend geregeld en uitgevoerd met een hoge service graad. 24\7 bereikbaar. Aanwezig in Thailand en spreken de taal. 1 keer maar nodig gehad, maar dat is toen ook prima opgelost. Geen vaste reisschema's, maar staan open om samen met de klant te komen tot de door de klant gewenste reis. Alles is mogelijk. Van 2 tot 5 sterren. Kan niet wachten om weer af te reizen naar Azie. Maakt eigenlijk niet uit welk land. Mijn beoordelingscijfers zijn gebaseerd op de laatste reis, maar gelden in het algemeen wel voor al onze reizen.

Erik Meijer
Gereisd met gezin in January 2015

Ben jij op reis geweest met BezoekThailand.nl?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over BezoekThailand.nl.