Be More ervaringen

De Be More ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Be More gemaakt hebben.

Er zijn 2 ervaringen met Be More geplaatst.

Accomodatie
9
Vervoer
10
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
10

Beoordelingen van Be More

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Be More?
9,6

Een ervaring om nooit te vergeten

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met Be More
24-05-2017

Ik ben twee weken naar Zuid-Afrika gegaan met Be More. We zijn met een stuk of 15 jongeren naar de omgeving van Durban geweest en het was een geweldige ervaring. Ik heb lang moeten sparen, maar het was het zeker waard! En ik ga ook zeker nog een keer terug naar het land.

Tessa
in June 2016
9,8

Een super toffe jongerenreis met vrijwilligerswerk in Uganda!

Oeganda
14-09-2016

Ik heb echt een super leuke tijd gehad in Uganda! Voor elke jongeren die altijd al de droom heeft naar een ontwikkelingsland te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Met worldmapping, de dochterorganisatie van be-more kun je je droom waarmaken! In Uganda hebben we 4 projecten bezocht en activiteiten gedaan als sport en spelmiddagen, badkamer en oven bouwen, water halen, huisbezoeken doen, bomen planten en natuurlijk met alle lieve kinderen spelen! Als je grootste angst is om daar ziek te worden: wij waren met 14 en geen een is er echt heel ziek geweest, soms wat diarree maar dat was het dan ook. Je moet het niet erg vinden om in een gat je behoefte te doen en primitief te leven. Het eten is trouwens ook super lekker! En onze begeleiders waren echt heel gezellig, 2 Nederlandse en 3 Ugandezen. Op Schiphol bij het afscheid moesten we allemaal huilen omdat het echt een hele leuke tijd was en we geen afscheid wilde nemen... maar de herinneringen zijn er voor altijd, echt een geweldige ervaring om nooit te vergeten!

Maartje van Leuven
Gereisd met vrienden in August 2016

Ben jij op reis geweest met Be More?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Be More.