Askja Reizen ervaringen

De Askja Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Askja Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 24 ervaringen met Askja Reizen geplaatst.

Accomodatie
8.8
Vervoer
9.2
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
8.9
Algemeen
9.2

Beoordelingen van Askja Reizen

Wat vinden anderen van rondreizen met Askja Reizen?
8,7

Wat een geweldige rondreis !

Noorwegen
Autorondreis met Askja Reizen
04-09-2019

We hadden de reis "Hoogtepunten van Noorwegen" geboekt en die naam bleek goed gekozen.
In 18 dagen zoveel gezien en gedaan dat we dachten wel 4 weken weg te zjjn geweest.
Van Stavanger naar het Lyssefjord, het huisje schattig met een geweldig uitzicht op fjord. Super begin van je reis.
De Preikestolen gewandeld iets wat je zeker moet doen, wat een ervaring en zoooo mooi!
Daarna door naar Voss, met de trein bij Falmm meegeweest en gewandeld naar waterval.
Bij Stranda in het Geirangerfjord gevaren en gewandeld in en rondom Geiranger. Zoveel watervallen gezien.
Ook onderweg hoor en zie je overal watervallen.
Alesund een stad die je niet mag overslaan, prachtige ligging, mooie huizen. Het Venetie van het noorden noemen ze het ook wel. De Atlantische route was ook erg mooi, wat een mooie foto's hebben we daar gemaakt.
Mooie bergen weerspiegelen in het water aan zee.
Tot slot in Beitostolen gewandeld, de Bitihorn erg mooi, pittige wandeling. Dan wel weer een mooi uitzicht !
De huisjes en appartementen waren erg gezellig veel hout en praktisch ingericht, fijne douches en bedden.
Laatste appartement werden we eerst beneden tegenover een container gezet, na een klacht konden we naar boven gelukkig. Daar hadden we een mooi uitzicht en was het snel opgelost.
Wil je avontuur, mooie natuur en houd je van wandelen dan is deze reis een echte aanrader !

Petra
Gereisd met partner in August 2019
9,0

Prachtige rondreis door Namibië en Botswana

Namibië
Individuele rondreis met Askja Reizen
22-04-2019

Rondreis van ruim 3 weken door Namibië en Botswana gemaakt,. Op basis van een standaard reis, aangepast in overleg naar onze wensen. Dat kan met hun prima. Medewerkers weten waarover ze praten en geven prima advies.
Alles uitstekend geregeld.

Dirk
Gereisd met partner in September 2018
8,2

Indrukwekkend en verrassend.

Noorwegen
Autorondreis met Askja Reizen
22-06-2018

De Gaustatoppen met een trein door de berg naar een indrukwekkende top van de berg. Bij helder weer geweldig uitzicht.
Gletscherwandeling. Hiervoor moet je wel wat lef hebben. Goede begeleiding van de sherpa. Mooie bergpassen met adembenemende uitzichten. Bergen met sneeuw, bevroren meren en uitkijkpunten om mooie foto's te maken. In Bessheim de eerste rendieren gezien. Er liep er een te grazen voor de appartementen. Veel watervallen gezien. Een appartement lag in het fjord. Geweldig uitzicht natuurlijk. Dat was in Skjolden.

Marian
in June 2018
9,3

Droomreis Australië

Australië
Autorondreis met Askja Reizen
10-06-2016

Goed geregeld, ook de persoonlijke veranderingen t.o.v. voorstel schema. Gegevens accuraat, huurauto keurig beschikbaar. Aantal bijzondere plekken om te overnachten zoals in eco tent in Karajine NP.

Joop Bakker
Gereisd met partner in January 2016
9,3

B&B reis door Canada

Canada
Autorondreis met Askja Reizen
10-06-2016

Via b&b's icm huurauto reizen is n hele leuke manier om canada te leren kennen. Veel contact met locals, als je dat wilt, hoeft niet. Natuur is uiteraard geweldig, net als de relaxte mensen, goeie voorzieningen etc. Canada is echt n topland (meerdere keren geweest).

Bob Mulder
Gereisd met partner in July 2015
9,0

Prachtig Spitsbergen

Noorwegen
10-06-2016

Alsof je met een schip door droomland vaart: prachtige natuur, absolute stilte, dieren van dichtbij die je nooit eerder in de natuur ontmoet hebt (ijsbeer, poolvos, walrus, walvis). Als je aan de reling staat moet je soms jezelf even knijpen om te weten of het echt is. Een ervaring om nooit te vergeten.

Marjolein van Dijk
Gereisd met partner in June 2015
9,3

Vakantie British Columbia

Canada
Autorondreis met Askja Reizen
10-06-2016

Wij hebben genoten van deze reis. Het verblijf bij de gastvrije bed & breakfast is ons uitstekend bevallen. Ook de excursies waren fantastisch. Prachtige natuur! Goede indruk gekregen van British Columbia!

Henk de Jong
Gereisd met partner in June 2015
9,2

Bootreis naar het prachtige spitsbergen

Noorwegen
10-06-2016

De reis was fantastisch mooi en overtrof onze verwachtingen. Naast de vriendelijke bemanning was de expeditieleiding uitstekend. Het eten was goed en lekker. Het motto van de expeditie leiding was Changing Plans. Dit was zeer terecht. Eigenlijk alleen maar lof!

Sjaak Visser
Gereisd met partner in June 2015
9,3

Ijsland in de winter

IJsland
Autorondreis met Askja Reizen
10-06-2016

Als je van natuur (vulkanisme), winter (sneeuw en ijs) en inponerende landschappen houdt is deze rondreis echt een aanrader. Wij hebben het geluk gehad om op 1 dag zowel de blauwe vinvis als het Noorderlicht te zien. Heel indrukwekkend. De ringweg wordt in de winter zo goed als mogelijk sneeuwvrij gehouden. Een 4WD is echter geen overbodige luxe.

Marleen
Gereisd met partner in January 2016
8,8

Super reis Groenland, goed hotel, prima begeleiding, prachtige excursies

Groenland
Individuele rondreis met Askja Reizen
09-06-2016

Alles was perfect geregeld. Reis, overnachting IJsland, transfers. Ontvangst in Illusisat. Prachtig hotel. Geweldige gidsen. Goede contacten met personeel. De Diskobaai is fantastisch. Alle excursies die we maakten waren inhoudelijk heel goed en Groenlanders zijn fijne mensen. Gaan!

Anke
Gereisd met partner in June 2015
9,0

Winters Lapland

Finland
09-06-2016

wij hebben een super vakantie gehad, de locatie waar wij zaten was een super mooie omgeving met veel natuur waar we helemaal tot rust zijn gekomen maar ons geen moment verveeld hebben. De Finnen zijn vriendelijke mensen en spreken over het algemeen prima Engels. Bij onze accommodatie werkte ook een enthousiast Nederlands stel, waar we leuke gesprekken mee gehad hebben!

Marian
Gereisd met vrienden in February 2016
8,5

Rondreis Canada

Canada
Autorondreis met Askja Reizen
09-06-2016

De aangeboden reis op internet hadden we zelf aangepast naar onze wensen. Dat is totaal geen punt bij Askja. Prima geregeld allemaal. Ook een kleine aanpassing een paar weken voor vertrek mbt het afleveren van de huurauto op een ander adres, was geen probleem.

Inge
Gereisd met partner in August 2015
9,0

Heerlijk getourd door Canada

Canada
Autorondreis met Askja Reizen
09-06-2016

Uiterst tevreden over de reis. Mooi vonden we de lus via Waterton National Park en Kootenay National Park. Ook veel Canadezen vonden dat een zeer geslaagde 'detour'. De keuze voor Bed & Breakfasts gaf extra cachet aan een toch al zeer geslaagde reis.

Ben
Gereisd met partner in August 2015
9,6

Fantastische groepsreis Alaska

Amerika
Groepsrondreis met Askja Reizen
09-06-2016

De groepsreis Alaska Natuurlijk is in alle opzichten groots! Enorme bergen, grootse gletsjers, enorm veel wildlife! In 17 dagen doe je ontzettend veel indrukken op, zo zie je bergen / vulkanen, gletsjers, zeearenden, nationale parken, bruine beren, zwarte beren, zeeotters, squirrels, oude mijnstadjes, misschien zelfs orka's... (ga zo maar door) Heb je de film into the wild gezien of het boek gelezen, dan kom je bij de filmbus in Healy en kom je langs de Stampede Trail (road). Ook als je veel documentaires over Alaska op Discovery (of bijv. BBC docu's over beren) hebt gezien heb je vaak een 'aha-erlebnis'. De berenexcursie met Emerald Air naar Katmai, was echt een hoogtepunt, had niet verwacht dat je zo dichtbij de beren kon komen. Ook een helikoptervlucht over een gletsjer is een enorme ervaring (ter plaatse te boeken). De accomodaties zijn echt top, cabins afgewisseld met hotels, op toplocaties. De bijzondere accommodatie in Kennecot is een hoogtepunt, met schitterend uitzicht op de gletsjer. De reis was boven verwachting, in een korte tijd zie je ontzettend veel! Wil je veel van het grootse Alaska zien, dan is Alaska Natuurlijk een echte aanrader!

John
Alleen gereisd in July 2015
9,0

Safari Botswana

Botswana
Individuele rondreis met Askja Reizen
09-06-2016

Heel mooie reis door Botswana. Is een topbestemming en deze reis brengt je langs heel veel hoogtepunten. Dit was mooiste safari ooit. Heel veel dieren gezien en vaak een aantal dagen op een plaats. Mooie afwisselend plaatsen waar werd overnacht. Hele goed service en prima vervoermiddel met zeer goed gidsen.

Thomas
Gereisd met partner in September 2015
9,0

Groepsreis door IJsland

IJsland
Groepsrondreis met Askja Reizen
09-06-2016

Prachtige reis om mensen voor het eerst kennis te laten maken met het land. Mijn man was hier vaker voor zaken, voor mij de tweede keer, eerder een cruise gemaakt. Groep was interessant i.v.m. zelfde passie: fotograferen en zelfde achtergrond: gelovig.

Anne
Alleen gereisd in September 2015
9,3

Mooie rondreis door Ijsland

IJsland
Individuele rondreis met Askja Reizen
09-06-2016

Erg leuke reis. De rit van Reykjavik naar Akureyri is lang, maar schitterend. IJsland veranderd elk half uur, dus ook de terugrit over de zelfde route is altijd weer anders. Prachtie vergezichten, hoge vlakten, mooie dalen, super. Het huisjes bij Dalvik was geweldig, supermooie ligging, waanzinnig uitzicht. IJsland is echt een land voor natuur en rustliefhebbers. En in de winter misschien nog wel mooier dan i de zomer. Wij gaan zeker nog een keer. Maar ook deze keer, ons tweede IJsland bezoek, hebben we genoten!

Karlien
Gereisd met partner in February 2016
8,8

Heerlijke rondreis

Namibië
Individuele rondreis met Askja Reizen
09-06-2016

Namibië is een fantastische reisbestemmingen die prima individueel te bereizen is. Het service niveau is erg hoog en de onderkomens heb ik nog niet zo goed gezien. Bovenal is het natuurlijk een prachtig land met dito mensen en natuur. De vaak kleinschalige hotels, lodges of bed & breakfast met een prachtige ligging waren voor mij een mooie toevoeging aan de gevarieerde route. Goede afhandeling en uiteindelijke uitvoering van de reis! Het was een onvergetelijke en overweldigend mooie reis!

Margreet
Alleen gereisd in July 2015
9,0

Roadtrip door Noorwegen

Noorwegen
Fly-drive met Askja Reizen
09-06-2016

Een fantastische tocht met veel variatie.Eindeloze naaldbossen, cultuur,prehistorische rotsschilderingen, prachtige dorpjes in de setting van een adembenemend uitzicht, leuke verblijfplaatsen... De parking op de Noordkaap was veel te duur en er was niet veel te zien. Veel mooier(en goedkoop) zijn de 2 andere kliffen op hetzelfde eiland ,die ook aangeraden worden in de reisbeschrijving. 3000 km rijden is misschien niet voor iedereeen de beste keuze, maar het is de enige manier om dit te ervaren.

Suzanne
Gereisd met partner in August 2015
9,3

Geweldige rondreis door Noorwegen

Noorwegen
Fly-drive met Askja Reizen
09-06-2016

Bij het boeken van deze reis hadden ik en mijn vriendin voor ogen om een mooie tocht door Noorwegen te maken, vol avontuur, het maken van lange wandelingen, prachtige landschappen en genieten van Noord Europa. Dit is geslaagd. Waanzinnige tijd gehad. Ik zou deze reis volgend jaar weer maken!

Mark
Gereisd met partner in September 2015
9,5

Fantastisch!

Nieuw-Zeeland
Fly-drive met Askja Reizen
09-06-2016

Schitterende reis met ontzettend veel mogelijkheden. Zeer intensieve beleving van alles wat het land te bieden heeft. Voor de actieve vakantieganger die outdoor & adventure verkiest boven luxe & comfort.

Joop
Gereisd met partner in December 2015
9,0

Bijzondere rondreis Australië

Australië
Fly-drive met Askja Reizen
09-06-2016

Gawlers Ranges is echt fantastisch, ook het snorkelen met zeepaardjes. (wij waren in Zuid Australië) Alhoewel we zelf grotendeels onze route bepalen, voegt Askja bijzondere elementen toe aan een reis, die wij niet zelf hadden gevonden. Alles is prima geregeld en verzorgd.

Karel Jansen
Gereisd met partner in February 2016
8,8

Geweldige rondreis door Australië met Askja Reizen

Australië
Fly-drive met Askja Reizen
09-06-2016

Reis hebben we samen met medewerkster Askja samengesteld. Vragen en suggesties gingen snel over en weer. Vragen werden serieus beantwoord en werden niet vervelend gevonden.

Marloes
Gereisd met partner in January 2016
9,0

Prachtige IJsland rondreis

IJsland
Fly-drive met Askja Reizen
09-06-2016

Wij hebben een prachtige reis gehad. Alles was perfect georganiseerd en beschreven. Alles klopte. Goede hotels, dagtochten interessant en goed te doen op 1 dag. Zeker aan te bevelen.

Henk
Gereisd met partner in May 2016

Ben jij op reis geweest met Askja Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Askja Reizen.