African Travels ervaringen

De African Travels ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met African Travels gemaakt hebben.

Er zijn 12 ervaringen met African Travels geplaatst.

Accomodatie
8.8
Vervoer
8.9
Reisleiding
9.3
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.4

Beoordelingen van African Travels

Wat vinden anderen van rondreizen met African Travels?
8,3

Geweldige 4x4 roadtrip gemaakt door Namibië en Botswana met African Travels

Namibië
Individuele rondreis met African Travels
24-08-2019

In de voorbereiding veel contact gehad met African Travels. Ook veel tips gekregen tijdens het plannen van de overnachtingen. Tijdens de reis wat problemen gehad maar die zijn allemaal prima opgelost door plaatselijke contactpersonen. Ook via Whatsapp contact gehad met African Travels, wat prettig en snel ging.
African Travels is een aanrader wanneer je je maatwerkreis niet helemaal zelf wilt regelen.

Marriët
Gereisd met gezin in July 2019
10

Eerlijk advies en perfecte service

Botswana
Individuele rondreis met African Travels
25-08-2016

Wij hadden African Travels gecontacteerd bij onze voorbereidingen voor een privé rondreis in Botswana en Zimbabwe. We hebben nooit een seconde spijt gehad van deze beslissing. African Travels stond steeds klaar met eerlijk advies. Ze hebben op meer dan 100 vragen prompt en correct geantwoord. Dit is pas service!

Voor onze volgende reis (Namibië en Caprivi strip) gaan we zeker terug beroep doen op African Travels voor alle boekingen.

Anoniem
Gereisd met gezin in August 2016
9,6

Excellent trip planners!!

Namibië
Autorondreis met African Travels
30-09-2015

Hi there,

My husband and I travelled to Africa with the amazing planning and booking of Marijnke & Will from African travels.
As we had no idea where to start planning such trip we turned to African travels for advice and help. We were amazed by their professionalism, quick organization and the high quality of the trips and facilities they booked for us.
Thanks to Marijnke & Will we got to do things that we wouldn't of heard of otherwise- we went on a 5 days walking safari with an amazing guide, who knows every stone and path in the Hwange national park in Zimbabwe. We had an amazing experience driving and mainly walking in the deepest parts of the park, getting close to the wild animals, seeing and feeling the wilderness- all from a short distance.
It was a once in a lifetime experience!!
We also rented a car via African travels which was fully equipped with a kitchen station, fridge, chairs and a great tent on the car's roof top. We had the best camping experience ever with this car and tent which made us a bit sad when we had to give it back at the end of our camping period. We met other people with similar cars during the trip, but nun of them had as organized and comfortable car as we got thanks to Marijnke & Will!
Thanks to African travels who tailored the route for our trip we got to see magical places and experience travelling in the best places in South Africa, Zimbabwe, Botswana and Namibia.
If you're planning on travelling to Africa we can highly recommend using the great services of Marijnke & Will from African travels!! They have a vast knowledge about any place you'd go to, organize the best routs, activities and facilities for you and will make you enjoy the entire experience of travelling in Africa with the least worries and most comfort, even while camping :)
They will listen to you and will tailor a rout that will fit exactly what you want and more.
In African travels you'll get the best service from the nicest, most knowledgeable, relaxed yet enthusiastic and welcoming agents you could ever have!

Marijnke & Will- Thanks a lot for the best experience in our lives!
And for the travelers out there- Have a great trip! Hope you'll enjoy it as much as we did :)

Moran
Gereisd met partner in October 2014
8,8

Een reis om nooit te vergeten!

Tanzania
Groepsrondreis met African Travels
30-09-2015

Het was erg fijn om voor, tijdens en na de reis te begeleid te worden met alles wat belangrijk was voor de reis door Afrika. Ik heb altijd het idee gehad dat African Travels vakkundig reageerden op mijn mailtjes/vragen. Ik heb gemerkt dat African Travels veel contact heeft met haar partners in Afrika en zelf veel verstand hebben van reizen binnen dit prachtige continent. De aanloop naar mijn reis is perfect begeleid: de transfer van het vliegveld naar hotel, het eerste hotel voordat de reis per truck begon, de gorilla trekking en Zanzibar: het was allemaal goed geregeld!! Top service!

Ik heb een geweldige tijd gehad in Afrika! Het was een avontuur, een belevenis, met zeer leuke en fijne mensen. Een leuke mix van verschillende nationaliteiten. De natuur is overweldigend, met als hoogtepunt de Gorilla’s in Uganda en de Serengeti in Tanzania. De reisleiding was vakkundig en enthousiast. 2,5 maand in een grote gele truck is een ervaring: kamperen, samen koken en drinken, erg gezellig! Kortom: een reis om nooit te vergeten!

Anoniem
Alleen gereisd in April 2015
8,8

FANTASTISCH om 73 dagen door Afrika te reizen!

Oeganda
Kampeerrondreis met African Travels
30-09-2015

Wat was het amazing en FANTASTISCH (!!!) om 73 dagen in een overland truck door Afrika te reizen. Ik had het voor geen goud willen missen en zal een ieder aanraden om voor jullie te kiezen!

M. Burks
Alleen gereisd in March 2015
9,8

4WD huur was perfect!

Botswana
Autorondreis met African Travels
30-09-2015

We hebben onlangs een Toyota Hillux gehuurd waarmee we (4 personen) door Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe hebben rondgereisd. Voertuig werd keurig afgeleverd bij onze lodge in Johannesburg met alle instructies en bijbehorende papieren. De auto was prima en voldeed aan de wensen. Heerlijk zelfstandig door de Nationale Parken mee kunnen rijden!!

Annelies
Gereisd met gezin in December 2013
9,2

59 dagen Kaapstad - Nairobi

Kenia
Groepsrondreis met African Travels
30-09-2015

Ik heb een onvergetelijke reis gehad. Met de groep hebben we erg veel geluk gehad dat we zo'n goede klikte elkaar hadden. We hebben er met zijn allen een mooi avontuur van gemaakt en elkaar altijd geholpen. Schema's voor koken, security, afwassen waren in de eerste helft van de reis niet eens aan de orde omdat deze takenverdeling vanzelf goed verliep. rnrnBedankt voor alles!

Evelien
Alleen gereisd in May 2014
9,2

Privé safari Namibië

Namibië
Individuele rondreis met African Travels
30-09-2015

Samen met drie collega's heb ik een privé safari gemaakt vanuit Victoria Falls naar Kaapstad. Onze gids was geweldig, veel kennis en vol met anekdotes. Alles wat top geregeld. Ook dank aan African Travels om mij deze geweldige route aan te bevelen. Ik kom zeker terug!

Martin R.
Gereisd met vrienden in January 2013
8,8

21 dagen Nairobi - Livingstone

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met African Travels
30-09-2015

Dankzij African Travels heb ik van een onbezorgd sabbatical genoten.rnrnIk ben 5 maanden voor het eerst alleen op reis geweest via african travels. Ik heb 2 overlandtours gemaakt van 3 weken en 2 vrijwilligers projecten van 6 weken.rnEen geweldige reis die ik samen met African Travels heb samengesteld. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik het aandurfde te gaan. Dit door dat stukje service te geven van bv een taxi die klaar staat bij het vliegveld, of het uitzoeken van de veiligste manier van reizen in Zimbabwe. Daarnaast waren ze tijdens mijn reis ook bereikbaar voor vragen. En leefden ze mee met mijn reis. Dit heb ik als heel prettig en vooral veilig ervaren.

Lucie
Alleen gereisd in January 2014
10

We hebben een fantastische reis achter de rug!

Tanzania
Groepsrondreis met African Travels
10-09-2015

We hebben een fantastische reis achter de rug en zijn nog bezig met het verwerken van alle mooie ervaringen. Ik wil jullie wel via deze route nogmaals hartelijk bedanken voor de ondersteuning bij onze zoektocht maar ook het beantwoorden van alle vragen die we verder nog gesteld hebben. Dat was erg prettig en jullie zijn erg toegankelijk. Nogmaals dank daarvoor.

Anoniem
Gereisd met partner in September 2015
9,0

Africa op zijn best!

Zimbabwe
Kampeerrondreis met African Travels
02-04-2015

We hebben al verschillende reizen door Africa mogen maken, en altijd alles zelf geregeld. Er zijn echter van die momenten dat tijd een probleem wordt, en je niet alles zelf kunt regelen. Na vele uren internet uiteindelijk op de website van African Travels terecht gekomen. rnMarijnke heeft ons perfect geholpen met het regelen van twee onvergetelijke trips tijdens onze 3 weekse vakantie.rnWe hebben een fantastische 5-daagse wandelsafari in Hwange National Park Zimbabwe gehad, onder leiding van Leon Varley. Een ervaring (en een gids!) om nooit te vergeten. In tegenstelling tot de gemiddelde safari waar een hele meute landrovers op een groepje dieren afstormt, ervaar je tijdens een wandelsafari in zo'n kleine groep (6 personen) alles op een heel andere manier. Al je zintuigen werken op volle toeren, en je beleeft Afrika op een veel intensere manier. Kamperen onder de meest heldere sterrenhemel, geluiden van brullende leeuwen, vechtende bavianen en waterzoekende olifanten om je heen.rnNa een tussenstop bij Victoria Falls, aan de Zambiaanse kant van de Zambezi de volgende onvergetelijke ervaring verzorgd door African Travels.rnZoals afgesproken werden we netjes opgepikt in the middle of nowhere, waar we de bus verruilden voor een prive chauffeur die ons naar Zambezi Breezers bracht. Van hieruit vertrokken we voor een 4-daagse kanotrip over de Zambezi. Inderdaad geen ervaring vereist, maar toch wel wat zenuwen voor de krokodillen en nijlpaarden die overal in het water liggen. Vooral veel olifanten van erg dichtbij gezien (soms dichter bij dan we vooraf ooit hadden gedurft). rnTK, onze gids van Riverhorse Safaris, was perfect, hield alles goed in de gaten, was super zorgzaam en bleek ook nog eens een prima kok te zijn. Ook hier weer slapen onder de sterrenhemel in halfdoorzichtige tentjes.rnIk ben normaal gesproken niet zo snel met complimenten, maar in dit geval maak ik graag een uitzondering! Marijnke, super bedankt voor het regelwerk, alle goede suggesties, en voor de volgende trip maken we graag weer van jullie diensten gebruik!

Sander J.
Gereisd met partner in October 2014
8,0

Een onuitwisbare reis

Rwanda
Individuele rondreis met African Travels
02-04-2015

Goed georganiseerd en op maat gemaakt op basis van onze specifieke wensen.rnOok in de nazorg waarin een paar oneffenheden werden weggestreken was Marijnke zeer betrokken en het is naar tevredenheid ook afgerond.rnrnBedankt.

Wereldslenteraars
Gereisd met partner in December 2014

Ben jij op reis geweest met African Travels?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over African Travels.