Home
Reizen zoeken
R

4 Groepsrondreizen met Rodina Travel

1 t/m 4 van 4 rondreizen getoond
12-daagse Kennismaking rondreis 'Beleef Bulgarije'

12-daagse Kennismaking rondreis 'Beleef Bulgarije'

12 dagen
Groepsrondreis
Beleef Bulgarije tijdens deze rondreis! Ontdek haar verborgen schatten, maak kennis met de vriendelijke bevolking, geniet van de adembenemende natuur, doe mee met bijzondere tradities en treed in de voetsporen van de vele oude volkeren, die hier hebben geleefd. Diverse vertrekdata.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.329
12-daagse Rozen rondreis 'Fascinerend Bulgarije' incl. het Rozenfestival 2022

12-daagse Rozen rondreis 'Fascinerend Bulgarije' incl. het Rozenfestival 2022

12 dagen
Groepsrondreis
Maak kennis met de jongste lidstaat van Europa - Bulgarije. Laat je verrassen door de schoonheid van de Bulgaarse steden, de oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur en natuur, de pittoreske dorpjes, de prachtige tradities en de vriendelijke bevolking.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.399
15-daagse Culturele rondreis UNESCO Bulgarije

15-daagse Culturele rondreis UNESCO Bulgarije

15 dagen
Groepsrondreis
Bulgarije is een klein land, maar heeft toch een prominente plek ingenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Na Italië en Griekenland, heeft Bulgarije namelijk de meeste archeologische en culturele bezienswaardigheden per vierkante kilometer, waarvan 9 op de lijst van UNESCO staan en nog 16 op de kandidaat lijst. Het land herbergt duizenden prachtige kloosters en kerken, historische steden en oude Thracische, Byzantijnse en Romeinse opgravingen, getuigen van de eeuwenoude, maar ook roerige geschiedenis van het land. Tijdens deze 15-daagse reis maken wij kennis met alle officiële UNESCO vermeldingen, maar ook met de schoonheid van Bulgarije. Wij komen langs hoge bergen, eeuwenoude bossen, eindeloze vlaktes, valleien met vruchtbare landbouwakkers, wijngaarden, kleurige zonnebloemvelden en schilderachtige dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Een complete reis en de ultieme kennismaking met Bulgarije.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.529
10-daagse Wandel rondreis Natuurschoon Bulgarije

10-daagse Wandel rondreis Natuurschoon Bulgarije

10 dagen
Groepsrondreis
Bulgarije herbergt duizenden prachtige kloosters en kerken, getuigen van de eeuwenoude, maar ook roerige geschiedenis van het land. De ontelbare muurschilderingen, fresco's en iconen van bekende en onbekende iconenschilders, vertellen hun eigen verhaal en het verhaal van Bulgarije zelf. Daarom genieten ze vandaag de dag nog steeds aanzien en bewondering en dragen bij aan de nationale trots van de Bulgaren. Tijdens deze 13-daagse reis maken wij kennis met de meest belangrijke kloosters en religieuze monumenten van Bulgarije, maar ook met vele andere culturele bezienswaardigheden, historische steden, oude Thracische, Byzantijnse en Romeinse opgravingen en adembenemende landschappen. Wij bezoeken vrijwel alle hoogtepunten van het land, zoals de prachtige tsarenstad Veliko Tarnovo en het historische centrum van Plovdiv. Daarnaast rijden wij in één van de laatste smalspoortreinen van Bulgarije, komen in kleine dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan en worden hartelijk ontvangen door de lokale mensen. Een bezoek aan het indrukwekkende Rila klooster (UNESCO) en natuurlijk aan de hoofdstad van Bulgarije - Sofia, zal niet ontbreken. Bulgarije verwelkomt u en nodigt u uit om haar geheimen te ontdekken!
Rodina Travel
vanaf
€ 1.269