Oezbekistan ervaringen

De Oezbekistan ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Oezbekistan,

Er is 1 ervaring met Oezbekistan geplaatst.

Natuur & omgeving
9
Cultuur
10
Stranden
n.v.t.
Steden
10
Eten & drinken
8
Activiteiten
7

Beoordelingen van Oezbekistan

Wat vinden anderen van rondreizen in Oezbekistan?
8,8

Hartelijk welkom in kleurrijk midden Azië, overweldigend magisch

Oezbekistan
Individuele rondreis
20-11-2015

Een rondreis langs de meest indrukwekkende oudheden, prachtige moskeeën met azuurblauwe en gouden koepels, Samarkand met zijn koranscholen rondom het registanplein, Buchara met de beste atmospheer van het hart van Azië. Kleurrijke kraampjes om souvenirs tekopen met vriendelijke, niet opdringerige verkoopsters.
Veel kleurrijk handwerk. Lekker eten, veel variatie. Vriendelijke hardwerkende bevolking die graag met jou samen op de foto gaat en je krijgt nog gratis brood mee en dan bedanken ze jou. De vrouwen dragen een kleurrijk ensemble van niet bijelkaarpassende kleding, maar zeer kleurrijk voor op de foto's, vooral tijdens het katoenplukseizoen, eind augustus, september, oktober. Velden vol witte katoen, met kleurige plukkende vrouwen. Het land ademt de rijkdom van vroeger, je waant je in de sprookjes van 1001 nachten.

Jacqueline
Gereisd met partner in May 2021

Heb jij een rondreis gemaakt in Oezbekistan?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.