Rome ervaringen

De Rome ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens een bezoek aan Rome in Italië

Er zijn 9 ervaringen met Rome geplaatst.

Beoordelingen van Rome

Wat vinden anderen van rondreizen met Rome?
10

Verborgen en niet verborgen schatten van Rome.

Italië
09-02-2017

We hebben de meest toeristische bezienswaardigheden bezocht, Trevi Fontijn, Coloseum, Via Apia, het Vaticaan, Engelenbrug en nog veel meer.Maar ook de smalle minder toeristische staatjes, je vind er zeer bijzondere huizen, her en der in de muren afbeeldingen, kleine eet-tentjes en veel meer. Het meest indrukwekkende vonden we Forum Romanum. Het was die dag snikheet en we hadden al flink wat gelopen dus flink vermoeid. Echter dit wilden we niet missen, met een beetje fantasie kun je van de overgebleven restanten de stad weer tot leven laten komen, moet je eens voorstellen dat je in die tijd daar leefde. Ik kan me goed voorstellen waarom men zicht destijds verheven kon voelen want wow wat een grootse werken. Ik raad iedereen aan om Forum Romanun in de ochtend te bezoeken en neem de tijd. Ga lekker onder een olijfboom in de schaduw zitten en gebruik je fantasie.

Jacintha de Vries
Gereisd met partner
10

Super Stredentrip

Italië
16-02-2016

In een hotel vlakbij het Colosseum in een historische wijk! Het was prachtig mooi weer! Alles kunnen zien en natuurlijk op de Hollandse manier: fiets en die gehuurd via een Nederlandse winkel. Het was weer jammer dat ik samen met een vriendin weer naar huis moesten. Gewoon de ideale stedentrip!

Marjan
Gereisd met vrienden
8,0

Historisch Rome

Italië
22-01-2016

Alles te voet gedaan, het zijn wel wat km die je loopt als je alles wil zien maar zo houd je wel geld over om heerlijk te eten! Houd rekening met de kledingvoorschriften op veel plekken. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste vakanties geweest!

Marjolein Fortuin
Alleen gereisd
10

Pracjtige stad vol bezienswaardigheden

Italië
20-01-2016

Ongelooflijk hoeveel hier te zien is. Hele gezellige oude stad met prachtige bouwwerken. Absolure toppers, het colosseum en de trevi fontein. Dikke tip: vraag van te voren wat je drankje kost als je op een terrasje gaat zitten, deste verder van de bar deste duurder het word!

Niki
Gereisd met gezin
9,0

Studiereis naar Rome

Italië
12-01-2016

Met school brachten wij 8 dagen door in Rome en dit is echt een aanrader! In 8 dagen kun je zo veel meer mooie plekken in Rome zien dan alleen maar de highlights. Mijn absolute aanrader blijft toch wel een bekende highlight; het Forum Romanum. Extra leuk is het om er rond te lopen wanneer je de verhalen kent, een boek met de verhalen bij de hand hebt of een tourgids die de anekdotes van deze plaats vertelt. Dit is sowieso mijn absolute tip van Rome. Ken de verhalen! Je geniet zo veel meer van de plekken die je ziet als je de verhalen kent die erbij horen! Zo wordt bijv. de Sint Jan van Lateranen kerk veel leukers als je de bijbehorende mythe over Keizer Nero en de kikker kent!

Kim
8,0

Stad van de liefde

Italië
09-01-2016

We hebben daar alles gezien eigelijk van de arena tot de liefdes fortijn
Ik vondt ook erg mooi hotel midden in centrum en toen we geland waren werden we netjes opgehaald en gebracht na hotel
Alleen de hotel kamer was iets minder luxe als we verwacht hebben maar ach je bent niet veel op de kamer

Roxanna
Gereisd met partner
9,0

Cultureel, verbluffend mooi

Italië
09-01-2016

Ik ben met een groep tieners naar Rome geweest. Daar hebben we in moordend tempo alle bezienswaardigheden gezien.

Ilse
8,0

Super!

Italië
04-01-2016

Rome, een openluchtmuseum! Een heerlijke stad met veel bezienswaardigheden.
Hierbij is er wel groot verschil en heb je soms je fantasie nodig. Zo is het Colosseum indrukwekkend en goed intact, maar zijn grote delen van het Fora Romanum maar een hoopje stenen.
Desalniettemin een fantastische stad.

Danny Trommelen
Gereisd met vrienden
10

De Eeuwige stad Rome

Italië
01-12-2015

Wat een prachtstad! Afgelopen voorjaar 2015 zijn wij er geweest en het was werkelijk fantastisch. Natuurlijk alle top bezienswaardigheden (Pantheon, Trevi, Collosseum), maar ook juist alle straatjes, het leven en de lekkere restaurants daaromheen. Puur genieten en wat ons betreft de mooiste stedentrip die je kunt maken!

Gelien en man
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Rome?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Rome.