Better Places ervaringen

De Better Places ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Better Places gemaakt hebben.

Er zijn 606 ervaringen met Better Places geplaatst.

Accomodatie
8.6
Vervoer
8.9
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9

Beoordelingen van Better Places

Wat vinden anderen van rondreizen met Better Places?
9,3

Verrassende rondreis in een mooi, afwisselend land

Albanië
Autorondreis met Better Places
30-06-2022

Better Places bracht ons in contact met een lokale expert waarmee we via mail onze rondreis samenstelden. We konden bij onze expert Manjola terecht met al onze vragen, wensen en mailden talloze malen tot de reis volledig naar onze wensen en behoeften samengesteld was. Ter plaatse maakten we de 1ste kennis met Manjola, ze begeleidde ons de 1ste dag voor practische zaken als geldwissel, lokale simkaart enz. We konden met ‘n gerust hart - en noodtelefoonnummer - op rondreis vertrekken en genoten van alles wat Albanië qua natuur, cultuur, lekker eten en vriendelijke bevolking te bieden had.

Hilde Vrijdag
Gereisd met partner
9,8

Geweldige afwisselende reis in een veelzijdig land!

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
29-06-2022

Wij hebben een geweldige vakantie in Jordanië gehad! Jordanië is een verrassend veelzijdig land met de allerliefste mensen. Accommodaties waren erg goed en afwisselend, evenals de activiteiten die we gedaan hebben en die aan ons voorgesteld zijn. Een goede combinatie van natuur, cultuur, ontspanning en activiteit. Elena, de reisspecialist ter plaatse, heeft alles tot in de puntjes geregeld en op maat voor ons verzorgd. Met name het persoonlijke en leuke contact met Elena konden wij waarderen. Jordanië is een absolute aanrader: mooi, lieve mensen, afwisselend en heerlijk eten.

Shirley van den Bos
Gereisd met partner
9,2

Fantastisch land, goed georganiseerde rondreis met leuke hotels

Albanië
Autorondreis met Better Places
16-06-2022

Armela heeft een erg leuke rondreis voor ons samengesteld. Veel Variatie , actief, cultureel, oudheid, natuur, strand, en leuke stadjes Overnachtingen sfeervol, centraal kleinschalige en lokaal. 24/7 bereikbaar als er zich problemen voordoen.Wij gaan zeker nog een keer terug

Saskia Sloot
Gereisd met partner
8,8

Genieten in Costa Rica!

Costa Rica
Individuele rondreis met Better Places
15-06-2022

Vanaf het eerste contact met de reisexperts tot en met de laatste transfer die ze geregeld hadden, waren wij heel blij met de reisexperts Costa Rica. We hadden zelf al een hele route uitgedacht en dat hebben ze tot een mooi programma uitgewerkt. Het was best vol, maar door de complete ontzorging heel goed te doen! Prachtige locaties, goed vervoer met shuttles en eigen auto, een steengoede app met het programma en veel tips en heel goede communicatie tijdens de reis. Genieten!

Pauline
Gereisd met partner
8,8

Fantastische autorondreis door Jordanië

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
14-06-2022

Via BetterPlaces heb ik met 2 vriendinnen een fantastische individuele autorondreis door Jordanië gemaakt. De lokale reisexpert, Elena, heeft ons bij iedere stap van de reis geweldig geholpen. Voor vertrek hebben we samen met haar de reis helemaal samengesteld, gebaseerd op onze wensen. Niks was hierin te veel, Elena is heel flexibel en denkt supergoed mee. Achteraf gezien bleek dat het schema dat zij had samengesteld eigenlijk het beste was. Wij hadden hier en daar verblijven verlengd of ingekort en kwamen er tijdens de reis precies achter waarom zij ervoor had gekozen om dit anders in te delen :) Ook tijdens de reis hebben we via WhatsApp veelvuldig contact gehad met Elena. Ze vroeg regelmatig hoe alles ging en of we op onze volgende overnachtingsplek waren aangekomen, en wij konden hier en daar nog wat goede tips voor leuke eetgelegenheden vragen. Jordanië is echt een prachtig land, en heel goed individueel te bereizen. Sla zeker Jerash en Dana niet over, wat ons betreft echt de pareltjes van onze reis!Ik kan natuurlijk niets zeggen over de andere reisexperts waar BetterPlaces mee werkt, maar als ze allemaal zo zijn als Elena is het fantastisch!

Annemiek
Gereisd met vrienden
8,6

Prachtige en perfect georganiseerde reis!

Peru
Individuele rondreis met Better Places
13-06-2022

Fantastische reis door een prachtig land. We zijn erg tevreden over Better Places: goede uitleg vooraf en tijdens de reis, veel keuzemogelijkheden, nette en afwisselende accommodaties. Ook een aantal erg bijzonder accommodaties gehad waar je zelf niet zo snel terecht komt. De activiteiten en gidsen waren erg goed. Een aanrader!

Jurriaan
Gereisd met partner
8,0

We hebben een fantastische reis gehad naar Colombia.

Colombia
Autorondreis met Better Places
06-06-2022

We hebben veel gezien,w oestijn, zon, zee, strand en mooie natuur. Kortom alles wat je maar kan wensen tijdens je vakantie.

N Bakker
Gereisd met gezin
9,0

Perfecte trip dankzij Better Places

Galapagoseilanden
Individuele rondreis met Better Places
27-05-2022

Galapagos is meestal een onderdeel van een grotere Zuid-Amerika reis. Wij hadden maximaal 14 dagen en wilden per se zo veel mogelijk van Galapagos zien. Daarom vroegen wij Better places om voor ons een op maat gemaakte reis samen te stellen. René, de lokale reisexpert die aan ons werd gekoppeld, heeft een goede reis samengesteld op onze wensen en vervolgens was er een gelegenheid om alles samen te perfectioneren. Of het nu per mail of Whatsapp was, René was altijd goed bereikbaar.Wij hebben tijdens de reis nergens over hoeven na te denken. Voor ons gevoel zat alles goed in elkaar en ter plaatste hadden we twee Nederlands sprekende contactpersonen die ons de ins en outs uitlegden en waar we terecht konden voor instant-vragen, die ook goed werden opgelost. Als dit nu ging om een boot-reservering of een extra ter plekke bij te boeken excursie.De reis zelf was prachtig. De Galapgos-eilanden zijn natuurlijk een top bestemming, ongeacht welke reisorganisatie je kiest maar met het samengestelde programma hebben wij wel het idee dat we alles hebben kunnen zien wat je zou willen zien. Welk dier je ziet is natuurlijk niet te plannen maar de grote verscheidenheid aan dieren door de verschillend geplande excursies heeft er voor gezorgd dat we zo goed als alles hebben kunnen afvinken (om met Darwin te spreken).Ik kan echt niets negatiefs bedenken over Better Places of de reis zelf. Zelfs toen de reis niet door leek te gaan i.v.m. een coronabesmetting hebben ze ervoor gezorgd dat de reis alsnog verplaats kon worden.Top!

Klaas Baltink
Gereisd met partner
8,4

Tussen bergen en kust met jong gezin

Spanje
Familiereis met Better Places
19-05-2022

We hebben met ons gezin het nog vrij onontdekte noordwesten van Spanje verkend. Samen met de lokale reisexpert hebben we een reisplan opgesteld, waardoor we genoten hebben van het vele moois dat dit gebied te bieden heeft. Een afwisselende vakantie waarbij voor ons de natuur centraal stond; wandelen in de bergen, kloven en langs bergmeertjes, maar ook de mooiste strandbaaitjes en vissersdorpjes. Hou wel Google Translate parraat: ze zijn meer ingesteld op Spaanse toeristen, dus Engels is niet overal gangbaar.Wij hebben de reis per trein gedaan: dit was zelfs te doen met een dreumes en bijbehorende bagage... (vanaf de Franse grens wel met een huurauto).

Familie Ploegmakers
Gereisd met gezin
9,0

Rondreis met huurwagen op Sicilie

Italië
Autorondreis met Better Places
16-05-2022

Wij zijn net teruggekeerd uit het prachtige Sicilië. Wij kozen voor een op maat gemaakt programma na een eerste voorstel en daarna doorname van de routing met de lokale agent. Hierdoor kregen we een programma met veel vrijheid en mooie afwisseling van cultuur en natuur. Tevens verbleven we 2 nachten in Palermo in een zeer aangename BB, centraal gelegen en kregen veel tips van de eigenares. Het verblijf in kleinschalige accommodaties is hetgeen waarnaar wij steeds op zoek gaan en Better places is hier zeker in geslaagd. Wij zijn zeer tevreden over het contact met de lokale agent en de vlotte en correcte communicatie. Wij kunnen dit zeker aanraden.

Lia Van de Winkel
Gereisd met partner
9,2

Een fantastische rondreis op Sicilië.

Italië
Autorondreis met Better Places
16-05-2022

Er is zoveel keus op Sicilië dat ook al heb je ruim 14 dagen je zal moeten kiezen. Uiteraard hebben wij de Etna beklommen. Ruig gebied met veranderlijk weer op deze hoogte. Taormina mag je niet missen, ligt niet alleen prachtig doch heeft ook een bijzondere arena uit de oudheid met een schitterend uitzicht op zee. Sowieso zijn er op Sicilië prachtige oude dorpjes tegen de bergwanden opgebouwd ! Sowieso was elke dag voor ons zo verschillend en zoveel te zien en mee te maken. De locaties waar wij hebben gelogeerd waren allemaal even bijzonder, zeker als je op een boerderij mag logeren en tijdens een praatje met de eigenaar hoort dat de lokatie al generaties lang in de familie is. Het autorijden in Sicilië is wel echt even wennen. Niet alleen de Italiaanse verkeersregels doch vooral in de bergen rijden is een beetje voorbereiden aan te raden!

Coby van Deursen
8,8

Prachtige rondreis door Georgië en tevens een unieke ervaring!

Georgië
Autorondreis met Better Places
11-05-2022

Eén van mijn mooiste reizen ooit. Georgië is een land van vele contrasten die we hebben kunnen genieten/ervaren door de uitstekende organisatie van Better Places en de lokale reisexpert. De flexibiliteit (corona-uitstel, verlof werkgever, ...) die we kregen van Better Places is niet te evenaren, we hebben echt waar voor ons geld gekregen. Dit was geen alledaagse reis (ruw landschap, weersomstandigheden, taal, ...), de reisexpert stond ons dan ook dagelijks bij om ons tips/advies te geven en eventueel alternatieven aan te bieden. Ik ga ZEKER nog met BP op reis!

Geoffrey Vleeschouwer
Gereisd met vrienden
9,4

Geweldige rondreis, goed verzorgd

Jamaica
Autorondreis met Better Places
07-05-2022

Wij hebben bij Ellen van Better Places aangegeven wat we in ieder geval wilden zien en doen in Jamaica. Ellen heeft dat aangevuld met goede tips wat we nog meer konden doen. Tijdens de reis bleek dat ze voor de overnachtingen en uitjes echte juweeltjes had uitgekozen. We hebben O.a. In een voormalige plantage overnacht en zijn met een rastafari op pad geweest en hebben met hem gekookt. Daarnaast hebben we ook de must sees zoals de luminous lagoon, de blue lagoon en de Pelican bar gedaan. Vooraf kregen we al een aantal goede tips (betaal in Jamaicaans geld) en tijdens de hele reis heeft Ellen ons via de app met raad en daad terzijde gestaan. Kortom een topvakantie

Tanja
Gereisd met gezin
8,8

2 weken individuele rondreis Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis met Better Places
05-05-2022

Better Places had een gevarieerde rondreis gemaakt. Ik ben gestart in Puerto viejo aan de Caribische kust, waar ik een fietstocht heb gemaakt, een nationaal park heb bezocht met een gids en ook even lekker aan het strand heb gelegen. Vervolgens naar een vulkanisch gebied, waar ik vooral heb gewandeld en warm water bronnen heb bezocht. Daarna door naar het zuiden: een heerlijke strand bestemming. Vervolgens naar monteverde cloud forest en geëindigd in Manuel antonio. Het was een perfecte combinatie van ontspanning en activiteit.

Judith Hazelzet
Alleen gereisd
8,3

Culinair Sicilië

Italië
Autorondreis met Better Places
03-05-2022

Mooie, duurzame accommodaties. Excursies prima geregeld. Plus tips over eten en drinken.

Louis van Loon
Gereisd met vrienden
10

10 dagen in Cartagena en omgeving

Colombia
Individuele rondreis met Better Places
22-04-2022

Met KLM (zelf geregeld) naar Cartagena. Na 1 nacht in Cartagena door naar Hotel Punta Faro op Múcura Island, 3 nachten. Daarna 3 nachten in natuurreservaat Sanguaré, in Reserva Natural Sanguaré Eco Hotel. En tot slot geëindigd met 3 nachten in Hotel Bantu in Cartagena. Heerlijke relaxte vakantie, met relatief weinig reistijd. Mooi land, fijne mensen. Strand, zee, snorkelen, zeilen, kajakken, wandelen, stad verkennen, van alles wat.

Wim
Gereisd met partner
9,2

Goed georganiseerde zorgeloze vakantie

Guatemala
Familiereis met Better Places
18-04-2022

Alle vouchers lagen op ons te wachten in het hotel bij aankomst.Elk vervoer, gidsen enz waren ruim op tijd aanwezig voor ons.Het ontbijten en vertrektijden waren wat krap op elkaar afgestemd!

Patsie
Gereisd met gezin
9,2

Indrukwekkende reis naar Chili

Chili
Individuele rondreis met Better Places
13-04-2022

We hadden al eerder ervaring met Beter Places in Nepal. Op basis van die ervaring hebben we weer contact gezocht met Beter Places. We kregen contact met Marion. Wat een geweldige vrouw is dat! Niets is haar teveel. Ze heeft een week Chili voor ons samengesteld en alles was tot in de puntjes geregeld.Zelfs toen we de reis moesten omboeken omdat we net voor vertrek Corona kregen. Marion liet ons vrij in hoeveel contact we tijdens de reis met haar wilde hebben. Wij kozen ervoor om iedere dag even een berichtje of foto's te sturen waar we nu waren. Ons plan is om nog een keer naar het zuiden van Chili te gaan, dan gaan we voor 100% Marion weer benaderen. Een geweldige ervaring!

Fam Kastermans
Gereisd met gezin
10

Super georganiseerde rondreis in Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis met Better Places
06-04-2022

We verbleven in heel mooie lodges. Bij ons lag de focus op wildlife en hierbij heeft Miranda ons ook uitstekend bij geholpen. De reis was helemaal in orde dit mede door Miranda (lokale experte) die ter plaatse onmiddellijk beschikbaar is via Whats app om je verder te helpen bij een probleempje. Bedankt !

Jessi en Marc
Gereisd met partner
8,6

Heerlijke Argentinië reis op maat

Argentinië
Individuele rondreis met Better Places
05-04-2022

We zijn in 5 weken door Argentinië gereisd en o.a. Buenos Aires, Patagonië, Salta en Iguazu bezocht. Better Places heeft in hele korte tijd een mooi reisschema gemaakt dat volledig inspeelde op onze wensen. Tijdens de reis kregen we een fijn handboek vol tips hoe je de dagen kon invullen. Hun insider tips hadden veel bijzondere accommodaties en activiteiten, dat het toch weer een hele speciale reis maakt. Ook maakt het dat makkelijker reizen in een andere cultuur en een land waar dingen anders georganiseerd zijn.

Koen
Gereisd met partner
9,2

Unieke rondreis op maat

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
27-03-2022

Dit was onze 3e rondreis met Better Places en weer heel goed georganiseerd door hun reisleider ter plekke. We hadden veel contact met de locals, perfect evenwicht tussen activiteiten en vrije tijd. Een reis uitstippelen met Better Places gaat altijd heel vlot en het is dan en geruststellend als alles ter plekke naar wens verloopt.

Kathleen Marchal
Gereisd met partner
9,2

ORIGINELE KENNISMAKING MET PANAMA

Panama
Single parent reis met Better Places
17-03-2022

GROTE RONDREIS, gedeeltelijk met huurwagen, van iets meer dan een maand. Prachtige locaties, zowel in hotels, lodges als bed & breakfast met heel vriendelijke uitbaters en personeel. Dus veel afwisseling. een paar locaties sprongen er echt wel uit: Jungle Land Floating Lodge in Gamboa (was heel origineel van opzet, vol pension en we mochten zelfs onze eigen cocktails maken), Sand Dollar Beach B & B op eiland Colon (heel behulpzame uitbaters en attentvol voor vegetariërs), Seagull Cove Resort in Boca Chica (heel goed restaurant, fantastisch uitzicht en dieren in de onmiddellijke omgeving) en Red Frog Beach hotel op eiland Bastimentos (met veel luiaards en uiteraard de rode kikkertjes, midden in de natuur en aan het strand).Fantastische begeleiding en tips van Better Places gedurende gans de reis. Dit concept hadden we nog nooit meegemaakt bij andere reisorganisaties. Zelfs de afspraak voor de PCR-test voor de terugkeer was tot in de puntjes geregeld, compleet met vervoer.

Guido Somers
Gereisd met partner
10

Geweldige rondreis met veel hoogtepunten.

Argentinië
Individuele rondreis met Better Places
08-03-2022

Voor de 2e keer een reis samengesteld met Better Places. We waren al eerder in Oost- Cuba geweest met deze organisatie en dat was prima bevallen. Het zijn experts ter plaatse en ze hebben veel kennis van het land en handige praktische tips en dat is erg handig als je gaat rondreizen. Nu dus Argentinië, en wat een prachtig land. We zijn in het zuiden bij de gletsjer meren geweest waar je prachtige wandelingen kunt maken, van eenvoudig tot erg zwaar. Rond Salta met een huurauto waar je heel verschillende landschappen tegenkomt en onze favoriet: de Salinas Grandes, een grote zoutvlakte. Tenslotte een paar dagen bij de mooiste watervallen ter wereld; Iguazu. Ook Buenos Aires is een mooie groene stad waar veel te doen is. Verder is het verrassend betaalbaar en natuurlijk zomers in onze koude maanden. Wij kunnen het iedereen aanraden. Veel afwisseling, van afgelegen finca's tot hotels in het centrum van de stad. Hartelijk dank aan het team van Better Places voor de mooie reis, goede communicatie en practische oplossingen.

Louis en Marianne
Gereisd met partner
10

Douze points!

Colombia
Individuele rondreis met Better Places
04-03-2022

Iedere reis met Better Places was prima bevallen en dus ook nu, inzake Colombia, weer voor hen gekozen. Gelukkig maar want Sigrid, hun specialist ter plaatse, is in alle opzichten écht van de buitencategorie! Superaardig, razendsnelle communicatie en veel informatie vooraf, op basis waarvan we in goed overleg een rondreis samenstelden, die ruim een maand zou gaan duren. Eenmaal geland konden we onbezorgd genieten want Sigrid had het perfect geregeld! Sympathieke gidsen & chauffeurs, fantastische verblijven en afspraken werden 100% nagekomen. Ook dat ze af en toe informeerde of alles naar wens verliep, konden wij zeer waarderen.Colombia zelf beviel ons al net zo goed. We bezochten Bogota - San José del Guaviare (absolute aanrader!) - Tatacoa - San Augustín - Popayán - Salento - Medellín - Guatapé - Villa de Leyva - Barichara - Tayrona park en Cartagena. Zelden of nooit was een rondreis zó gevarieerd en hierdoor werd het eigenlijk één non-stop hoogtepunt! Sigrid & Better Places, heel veel dank daarvoor.....

Leo & Inge
Gereisd met partner
9,0

Een PRACHTIGE reis gemaakt door het mooie Colombia!!!

Colombia
Individuele rondreis met Better Places
28-02-2022

Een Prachtige reis gemaakt door het kleurrijke Colombia! Wat een mooi land !!!3 weken lang de mooiste plekken bekeken, van Bogotá- Villa de Leyva- Barichara - Medellin - koffie regio - Santa Marta - Taironaka - Paso del Mango en Cartagena o en niet te vergeten de Rosario eilanden, heerlijk genieten van het strand aan de Caribische zee. We reisden met een prive chauffeur, dus konden we tijdens het rijden heerlijk om ons heen kijken. Wat een aardige mensen, ze zijn zeer gastvrij, en we hadden weer prachtige locaties om te slapen. Dit was de 4de keer dat we met Better Places op reis zijn geweest en alle vier zijn het top vakanties geweest, zo goed verzorgd !

Jan en Mary
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Better Places?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Better Places.