Home
Blog
Reisfotografie

Reisinspiratie

36 blogs in de rubriek Reisfotografie
· Redactie
FOTOSERIE: Verlaten treinstations
Verlaten plekken blijven ons intrigeren. Zo berichtten we eerder al over verlaten kerken, maar ook treinstations die buiten werking zijn leveren vaak boeiende beelden op.
· Redactie
VIDEO: Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland beschikt over enkele van de mooiste landschappen ter wereld en is waarschijnlijk de natte droom van iedere landschapsfotograaf. Dat gold ook voor Nathan Kaso, die hier een verbluffende video maakte.
· Redactie
VIDEO: De Duitse Alpen (timelapse)
De Duitse fotograaf Jonathan Besler schoot zo'n 35.000 foto's in dit gebied om er zijn mooie 'Dreamscapes' timelapse video mee te maken. Bekijk hier het schitterende resultaat.
· Redactie
FOTOSERIE: De 10 beste reisfoto's van 2013
Aan het einde van het jaar heeft National Geographic de tien mooiste reisfoto's van 2013 gekozen, bekijk hier het resultaat.
· Redactie
De grootste reisfoto clichés
Reizen en fotograferen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En natuurlijk maak jij ook die cliché reisfoto's! Kijk zelf maar...
· Redactie
VIDEO: Het adembenemende Yellowstone National Park
Deze timelapse video van het Yellowstone National Park doet je even wegdromen bij de de ruige schoonheid van 's werelds oudste nationale park.
· Redactie
VIDEO: Amerika op z'n mooist
Drie Amerikaanse vrienden besloten afgelopen zomer iets te doen waar we allemaal wel eens van dromen: ze zeiden hun comfortabele banen op en gingen op avontuur
· Redactie
FOTOSERIE: De mooiste wildlife foto's van 2013
Ieder jaar organiseert het National History Museum in Londen samen met BBC Worldwide de 'Wildlife Photographer of the Year' competitie. Bekijk hier de winnaars en een aantal van de mooiste inzendingen
· Redactie
Verblijf gratis in Sydney's 'Instagram hotel'
Sydney's 1888 hotel heeft zichzelf 's werelds eerste 'Instagram hotel' genoemd en laat gasten met meer dan 10.000 volgers op Instagram een nacht gratis overnachten.
· Redactie
FOTOSERIE: veelzijdig Colombia
Langzaam schudt Colombia de drugs- en rebellenreputatie van zich af en ontdekken reizigers zijn natuurlijk en culturele rijkdommen. Check deze prachtige beelden en je bent om!
· Redactie
FOTOSERIE: Whitsundays, Australië
Eén van de mooiste eilandengroepen ter wereld ligt 'gewoon' bij Australië: Whitsundays. Check deze oogstrelende foto's en ga maar vast boeken!
· Redactie
FOTOSERIE: wereldburgers
Mensen zijn mooi. Overal ter wereld. Check ons foto-album met 10 prachtige wereldburgers!
· Redactie
FOTOSERIE: Taj Mahal
In de stad Agra, 200 kilometer onder Delhi, staat het volgens velen mooiste bouwwerk ter wereld: de Taj Mahal. Het van wit marmer gemaakte mausoleum werd in de 17e eeuw door een groot¬mogol gebouwd voor zijn overleden echtgenote.
· Redactie
FOTOSERIE: street food
Het állerlekkerste Aziatische eten? Dat vind je er vaak gewoon op straat. Check deze fotoserie en je krijgt spontaan honger!
· Redactie
Fotogenieke bestemmingen
Hou jij er ook zo van om tijdens je vakantie lekker in de weer te zijn met het maken van de mooiste, meest vreemde of grappigste foto’s? Dan zijn er een aantal bestemmingen waar je precies dat zult vinden wat je zoekt, zeker als het aankomt op het maken van echt mooie foto’s. Dus vergeet de Eiffeltoren in Parijs en het Colosseum in Rome.
· Redactie
Prachtige Rond-de-wereld timelapse video!
Tijdens een wereldreis van 6 jaar heeft filmmaker Sean F. White prachtige timelapses vastgelegd van vele bekende bezienswaardigheden in de wereld. Hij heeft dit gedaan in maarliefst 24 landen op 7 continenten!
· Redactie
Piramides meest fotogeniek
AMSTERDAM -  Er zijn 1001 plekken op de wereld van zo'n adembenemende schoonheid, dat ze wel op de gevoelige plaat vastgelegd móeten worden. Als het aan de Britten ligt, staan de piramides op nummer één.

Archief

>