Home
Blog
Opmerkelijk
Word lid van de 'Mile-Low Club' in dit onderzeeër hotel

Word lid van de 'Mile-Low Club' in dit onderzeeër hotel

op 6 februari 2014
1 minuut leestijd
Word lid van de 'Mile-Low Club' in dit onderzeeër hotel

Voor wie eens wat anders met Valentijnsdag wil geven biedt een high-end reisorganisatie een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het 'Lovers Deep' hotel biedt avontuurlijke koppels de mogelijkheid om onder de zee de avond door te brengen in een onderzeeër.

Voor wie eens wat anders met Valentijnsdag wil geven biedt een high-end reisorganisatie een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het 'Lovers Deep' hotel biedt avontuurlijke koppels de mogelijkheid om onder de zee de avond door te brengen in een onderzeeër. Je moet alleen wel ontzettend rijk zijn om hier een nacht door te brengen, want tegen een overnachting in de onderzeeër staat een torenhoge prijs van € 105.000,- per persoon, exclusief vliegtickets.

De chique onderzeeër biedt een over-the-top luxe ervaring, die aangekondigd wordt als de 'Mile-Low Club'. De twee gasten worden hier bediend door een chef-kok, een butler en een kapitein, en alhoewel het personeel belooft uit de weg te blijven, zal het een gezellige ervaring zijn, want het schip is slechts 12,2 meter lang. Je moet dus niet heel claustrofobisch zijn als je hier wilt slapen.

Bij het forse prijskaartje zijn tal van romantische gebaren inbegrepen. Zo zullen er onder andere roze-bloemblaadjes worden verstrooit en bevat het diner oesters, kaviaar en chocolade fondant.

Gasten kunnen zelf kiezen waar ze willen aanmeren, of het nu een prachtig koraalrif voor de kust van St. Lucia is, of bij een gezonken schip in de Rode Zee.

Relevante reisorganisaties

Gerelateerde blogs