Home
Blog
Opmerkelijk
VIDEO: Sexy nieuwe veiligheidsvideo van Air New Zealand

VIDEO: Sexy nieuwe veiligheidsvideo van Air New Zealand

op 16 februari 2014
1 minuut leestijd
VIDEO: Sexy nieuwe veiligheidsvideo van Air New Zealand

Air New Zealand heeft wederom een nieuwe veiligheidsvideo gemaakt die viraal is gegaan op internet. Voor de nieuwe video ging de luchtvaartmaatschappij een samenwerking aan met het Sports Illustrated tijdschrift.

Air New Zealand heeft wederom een nieuwe veiligheidsvideo gemaakt die viraal is gegaan op internet. Voor de nieuwe video, die vanaf eind februari tijdens vluchten getoond zal worden, ging de luchtvaartmaatschappij een samenwerking aan met het Sports Illustrated tijdschrift. In de 'Safety in Paradise' video zijn onder andere modellen Ariel Meredith, Chrissy Teigen, Hannah Davis en Jessica Gomes te zien. De opnames vonden plaats op de Cook Islands, waar enkele prachtige stranden zijn, en viel tevens samen met de 50ste verjaardag van het Sports Illustrated Swimsuit.

Air New Zealand heeft in het verleden al meerdere opvallende veiligheidsvideo's gemaakt, waarin onder andere Hobbits en All Black rugby spelers te zien waren. In de vorige 'Safety Old School Style' speelde de negentigjarige Amerikaanse komiek Betty White de hoofdrol. Bekijk hieronder de nieuwe sexy veiligheidsvideo van Air New Zealand:

Relevante reisorganisaties

Gerelateerde blogs

Beoordelingen van Nieuw-Zeeland

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
7.2
Stranden
7.9
Steden
7
Eten & drinken
7.6
Activiteiten
9
8,0