Home
Blog
Opmerkelijk

Reisinspiratie

331 blogs in de rubriek Opmerkelijk
· Suzanne van Duijn
Wereldreiziger heeft wereldkaart tattoo die hij inkleurt
Welke reisliefhebber droomt er niet van een grote wereldkaart aan de muur? Of een originele ‘travel tattoo’? Deze backpacker nam het allebei!
· Redactie
Ongelooflijke beelden van een luipaard en een jonge impala
Wauw, dit zijn écht bizarre beelden. Kijk zelf hoe een luipaard een jonge impala vangt, ermee speelt en vervolgens doodt.
· Redactie
Death Valley woestijn omgetoverd tot prachtige zeldzame bloemenzee
Ongelooflijk! De Death Valley, de heetste en droogste plek van heel Noord-Amerika, staat in bloei! En niet zo'n beetje ook: kijk de foto's!
· Redactie
Bizarre hype in Japan: Honden scheren in blokjes
Hondenliefhebbers in Japan hebben het verzorgen van hun hond naar een compleet nieuw niveau weten te tillen: ze stylen hun hond als perfect getrimde en symmetrisch blokjes!
· Redactie
Zeldzame witte giraffe gespot in Tanzania
Ja, je ziet het écht goed: Een witte giraffe! En nee, het is geen photoshop. Dit is Omo, een 15-maanden oude giraffe uit Tanzania. Haar huid lijkt gebleekt te zijn. Hoe dat kan? Lees maar...
· Suzanne van Duijn
Maeklong Railway Market: Bizarre must-see in Thailand
De Maeklong Railway Market: Een markt óp het spoor, die snel opgedoekt wordt wanneer er een trein langskomt. En dat meerdere keren op een dag! Bijzonder en only in Thailand, maar zondermeer gaaf om te zien!
· Redactie
Ontroerend filmpje van olifanten die een baby-olifant uit een waterput helpen
Dit schattige baby-olifantje zit vast in een modderige waterhole in Zuid-Afrika. De moeder probeert te helpen maar het lijkt niet te lukken. Wat er dan gebeurt? Kijk zelf maar!
· Suzanne van Duijn
15 typische reacties als je vertelt dat je wéér op reis gaat
Jij bent een reiziger. Wanneer je in Nederland bent kun je niet wachten om je tas in te pakken voor je volgende avontuur. Logisch! De reacties op jouw reislust lopen echter nogal uiteen en zijn niet altijd even positief. Wij geven je 15 van die typerende reacties op jouw reisplannen. Je herkent ze vast!
· Redactie
Absurd: Halsbrekende toeren van fietsende postbezorgers in New York
De beelden van deze "bike messengers" in New York zijn krankzinnig! Ze lijken echt alles te doen om de pakketjes en brieven zo snel mogelijk van punt A naar punt B te krijgen.
· Redactie
Geweldig: Deze super glijbaan in Amerika is alleen voor durfals
Thrillseekers opgelet: De "super slide" van dit buitenzwembad in de Amerikaanse staat Texas is er één om op je bucketlist te zetten. Kijk maar naar de beelden van dit gave feelgood-filmpje!
· Suzanne van Duijn
Amerikaanse opa maakt gave boomhut van 3 verdiepingen voor kleinkinderen
Hoezo boomhut? Dit is een complete treehouse gemaakt door een opa in Massachusetts. Het bouwwerk telt maarliefst 3 verdiepingen, is 13 meter hoog en heeft een oppervlakte van 73 vierkante meter. Wij weten wel wie de "opa van het jaar" award krijgt dit jaar!
· Michelle
Koppel neemt ontslag en bouwt huisje op wielen voor rondreis Amerika
Ooit gedroomd om je huis op wielen te plaatsen en het neer te zitten waar je maar wil? Guillaume Dutilh en Jenna Spesard, een koppel uit Amerika, deden precies dat. Ze bouwden een mini huisje op een aanhangwagen en reizen nu door heel Noord-Amerika!
· Redactie
Zwemmen op 35 meter hoogte in Londen's eerste 'Sky Pool'
Voor wie graag een bommetje wil maken op hoog niveau, is de laatste geplande toevoeging aan de skyline van Londen wel wat. Hier komt een 25-meter zwembad op 35 meter hoogte tussen twee flatgebouwen, met een transparante bodem.
· Redactie
Luchtvaartmaatschappij gaat passagiers wegen voor de vlucht
Alsof vliegen nog niet erg genoeg is, heeft Uzbekistan Airways vandaag aangekondigd dat het passagiers gaat wegen voordat ze het vliegtuig in gaan.
· Redactie
Man rijdt op crossmotor op de golven van Tahiti
"Wat heb jij gedaan? O, gewoon even op m'n motor op een paar golven gereden." De Australische motor stunt rijder Robbie Maddison deed het en maakte zijn droom waar. Bekijk de unieke beelden!
· Redactie
VIDEO: Zeemeeuw steelt GoPro camera en legt mooie beelden vast van ruwe kustlijn
Het zal je maar gebeuren: je bent op vakantie en een zeemeeuw besluit er vandoor te gaan met je GoPro camera! Gelukkig voor de eigenaren vonden ze hun GoPro weer terug, met daarop unieke beelden!
· Redactie
VIDEO: Een krankzinnige wingsuit vlucht door een kleine opening tussen rotsformaties
Vliegen door de lucht in een wingsuit, het lijkt ons de ultieme adrenaline kick. Maar wat een man in deze video doet is echt extreem!
· Redactie
Gorilla herenigd met man na 5 jaar - Zijn reactie is geweldig!
De Engelse natuur- en milieubeschermer Damian Aspinall zet zich in om dieren en het mileu te beschermen en voedde vijf jaar lang een gorilla op alsof het zijn eigen zoon was. Na vijf jaar werd de gorilla vrijgelaten en nog eens vijf jaar later besloot Aspinall de gorilla weer op te zoeken in de jungle.
· Redactie
Doorzichtig hotel in Peru heeft een schrikwekkend uitzicht
Het zou wel eens een van de meest angstaanjagende nachten van je leven kunnen zijn: overnachten in een doorzichtig hotel op een berghelling in Peru.

Archief

>