Home
Blog
Vietnam blogs

Reisinspiratie

66 blogs over Rondreizen in Vietnam
· Laurens Taekema
Vietnam actieweek bij Fox Vakanties
Reisorganisatie Fox Vakantie houdt volgende week een Vietnam Actieweek met spectaculaire aanbiedingen en kortingen voor rondreizen Vietnam! De actie loopt van maandag 29 oktober t/m zondag 04 november 2012. Op iedere nieuw geboekte groepsrondreis, singlereis of individuele reis ontvang je dan per persoon 50,- euro korting!
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Mekong-delta Vietnam
Deze foto is gemaakt tijdens het varen over de Mekong rivier in Vietnam. Met een tour over deze grote rivier ben ik in enkele dagen van Ho Chi Minh City (Vietnam) naar Phnom Penh (Cambodja) gevaren. De Mekong is één van de belangrijkste rivieren in Zuidoost-Azië en bijna 5000 kilometer lang!
· Redactie
Grootste pagode Vietnam
Als je binnenkort een reis in de planning hebt staan met bestemming Vietnam, dan is dit een bezienswaardigheid die je zeker niet mag missen: de Bai Dinh Pagode. Deze pagode is de grootste die in Vietnam te vinden is en hij is in één woord schitterend.
· Redactie
Rondreis Vietnam per trein
Vietnam is een wonderschoon land, dat zal iedereen die er al eens een rondreis heeft gemaakt je onmiddellijk weten te vertellen. Wat misschien niet iedereen weet, is dat je Vietnam prima op eigen houtje kunt gaan verkennen door een rondreis per trein te ondernemen.
· Redactie
De nieuwste wereldwonderen
Wereldwonderen, er zijn er een aantal van en de meeste zijn wel bekend. Ze worden gevormd door prachtige natuurgebieden of aparte verschijnselen en bouwwerken. Machu Pichu in Peru is er een voorbeeld van, net als de antieke stad Petra in Jordanië.
· Redactie
Populaire backpacklanden
In de afgelopen jaren is er een enorme toename te zien in het aantal mensen dat gaat backpacken, vooral onder jongeren van 18 tot 30 jaar. Boekingsresultaten van het WTC (World Ticket Center) geven verder aan dat Australië onder backpackers het meest populair is.
· Redactie
Populairste rondreis landen bij Riksja Travel
Zojuist heeft Riksja Travel via Twitter bekend gemaakt wat de 5 populairste rondreis landen zijn die momenteel bij Riksja geboekt worden. Azië doet het hierin met 3 landen erg goed.
· Redactie
Hoi An!
De naam klinkt als een vrolijke begroeting en je zult je in deze leuke stad in Vietnam zeker ook al snel op je gemak voelen. De straten staan vol met prachtige koloniale huizen en statige gebouwen en de leuke straatjes van Hoi An vormen eigenlijk ook één groot winkelparadijs.
· Redactie
KRAS.nl informatiedagen
Op zaterdag 28 en zondag 29 januari vinden de jaarlijkse informatiedagen van KRAS.NL weer plaats. Je krijgt hier informatie over de rondreis bestemmingen van KRAS en je kunt presentaties bijwonen om helemaal in de vakantiesfeer te komen. 

Archief

>