Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
Ondergrondse bezienswaardigheden
Niet alleen boven de grond valt er veel te zien en te beleven, ook onder de grond kun je soms van prachtige bezienswaardigheden genieten. Je moet alleen wel even weten waar je moet zijn, daarom volgen hier enkele tips.
· Redactie
Overdekte rommelmarkt in New York
Waarom zou je als je op vakantie bent ook altijd van die typische toeristendingen moeten doen? Doe dat eens niet, maar kijk eens wat de lokale bevolking zoal doet. Doe op reis dingen die je thuis ook zou kunnen doen, zoals het bezoeken van een rommelmarkt.
· Redactie
Goede restaurants in Las Vegas
Bij de naam Las Vegas denk je natuurlijk in eerste instantie aan grote casino’s, veel neonverlichting en fastfood. Las Vegas is wat dat laatste betreft echter heel erg aan het veranderen, want de tentjes waar je een snelle hap kunt eten, maken steeds vaker plaats voor uitstekende restaurants.
· Redactie
Bestemmingen voor de jaarwisseling
Hoewel het jaar eigenlijk nog maar net begonnen is, kun je best al eens nadenken over waar je de komende jaarwisseling wilt gaan doorbrengen. Met de hele familie een glaasje champagne drinken rond de nog niet afgetuigde kerstboom kan altijd nog.
· Redactie
Amerika actieweek bij FOX Vakanties
Deze week bij FOX Vakanties: speciale aanbiedingen voor liefhebbers van de Verenigde Staten. U ontvangt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari 2012 op elke nieuw geboekte groepsreis, individuele reis, strandvakantie of combireis naar de Verenigde Staten maar liefst EUR 75,- korting per boeking.
· Redactie
De beste verre shopbestemmingen
Als je tijdens je verblijf in een ver land graag ook af en toe een beetje wilt winkelen, dan is het handig om alvast te weten op welke bestemmingen je de leukste winkels kunt vinden. Hieronder volgt een overzicht van enkele verre bestemmingen waar je prima kunt shoppen.
· Redactie
Met je tent naar New York
New York is hoogstwaarschijnlijk niet de eerste plek op de wereld waar je gedachten naar uitgaan als je zin hebt om te kamperen, maar het is er wel mogelijk. Op dit moment wordt er zelfs hard gewerkt aan het realiseren van het grootste kampeerterrein van de Verenigde Staten dat binnen een stad gelegen is.
· Redactie
Fox vakanties landendagen
FOX vakanties organiseert in januari en februari weer de Fox vakanties landendagen. Deze keer staan China en Amerika op het programma. Tijdens de landendagen krijg je informatie en tips en kun je je even helemaal in de reissfeer onderdompelen. 
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!
· Redactie
Harry Potter in de VS
Rond de jaarwisseling deden ze het weer goed op televisie: de films over tovenaarsleerling Harry Potter. Liefhebbers van de magische wereld uit de verhalen van schrijfster J.K. Rowling moeten tijdens een reis naar Florida zeker een bezoek brengen aan het nieuwe pretpark ‘The Wizarding World of Harry Potter’.
· Redactie
Weg met oud en nieuw
Geen zin om dit jaar wéér op oudejaarsavond met een berg oliebollen en appelflappen voor je neus naar Youp op de televisie te kijken? Boek dan nog snel een last minute reis, verdwijn een weekend in het buitenland en laat pas volgend jaar weer iets van je horen.
· Redactie
Kleurrijke Niagara
Ben je deze winter in de buurt van de Niagara watervallen? Ga er dan zeker een kijkje nemen, ook al heb je ze misschien al gezien. In de wintermaanden vindt er namelijk ook een bijzonder mooie show plaats en dat wil je echt niet missen.
· Redactie
Gratis dingen in New York, deel 2
Omdat New York een grote stad is vind je er ook veel bezienswaardigheden en activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Daarom vandaag deel 2 in de serie ‘gratis dingen in New York’. Lees mee en doe er tijdens een reis naar New York je voordeel mee.
· Redactie
Gratis dingen in New York, deel 1
New York is over het algemeen geen goedkope stad. Daarom is het goed om te weten dat er ook een aantal dingen in ‘the big apple’ gratis en voor niets toegankelijk zijn. Welke dat zijn? Lees verder en je weet het.
· Redactie
Racen in het zand
Op verschillende plaatsen ter wereld is het mogelijk om lekker met een auto te gaan racen in het zand. Het wordt ‘dune bashing’ genoemd en houdt in dat je met een 4 wheel-drive auto lekker losgaat op zandduinen.
· Redactie
Snoepreisjes
Ben jij ook zo’n zoetekauw én hou je ervan om te reizen? Dan is er goed nieuws, want er zijn namelijk een aantal plekken op deze aardbol die een waar snoepparadijs zijn. Je vindt ze ver van huis, maar soms ook verrassend dichtbij.
· Redactie
De beste taxirit
Waar ter wereld kun je eigenlijk het best per taxi reizen? De boekingssite hotels.com deed er eerder dit jaar onderzoek naar en informeerde bij diverse reizigers onder meer naar beschikbaarheid en betaalbaarheid van taxi’s in verschillende plaatsen.
· Redactie
Varen met het hele gezin
Wil je 2012 gelijk goed beginnen met een verre familiereis? Verdiep je dan eens in het aanbod van de Holland America Line. Voor gezinnen worden namelijk speciale, zeer scherpe tarieven gehanteerd. Bovendien biedt de Holland America Line een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen en tieners.
· Redactie
Hotspots van San Francisco
San Francisco is de vierde stad van Californië en stond in de jaren zestig van de vorige eeuw bekend als hippiehoofdstad van de wereld. Van die periode is nog het een en ander terug te vinden, dus ‘be sure to wear flowers in your hair’.  

Archief

>