Home
Blog
Turkije blogs

Reisinspiratie

46 blogs over Rondreizen in Turkije
· Redactie
All-inclusive topbestemmingen
All-inclusive reizen zijn ideaal als je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie. Alle denkbare zaken zitten bij de prijs inbegrepen en dat heeft een aantal voordelen. De all-inclusive formule is populair en wordt daarom in steeds meer landen aangeboden.
· Redactie
De mooiste stranden
Heerlijk een paar dagen lui genieten aan een prachtig strand, wie wil dat tijdens zijn vakantie nou niet? Waar moet je in Europa naartoe om van de mooiste stranden te kunnen genieten? Dát is de vraag en hieronder volgt het antwoord.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Run op last minute reizen
De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.
· Redactie
Shoppingfestival in Istanbul
ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats.
· Redactie
Helft Turkije-gangers reist zonder vaccinatie
Bijna de helft van alle Nederlandse vakantiegangers die het afgelopen jaar naar Turkije, Egypte, Marokko of Kroatië zijn geweest, heeft zich niet laten vaccineren.
· Redactie
Nieuwe rondreis van Djoser: rondje Zwarte Zee
Djoser heeft een nieuwe rondreis aan haar rondreisaanbod toegevoegd: een rondje om de Zwarte Zee!
· Redactie
Istanboel beste reisbestemming
AMSTERDAM -  De maand oktober begon met een spannend moment voor de reissector: de World Travel Award werden uitgereikt. Turkije kwam daarbij als grote winnaar uit de bus.

Archief

>