Home
Blog
Thailand blogs

Reisinspiratie

129 blogs over Rondreizen in Thailand
· Redactie
Deze fantastische Thailand beelden zijn een must-see voor alle Thailand (en Azië!) liefhebbers
Dat Thailand een prachtland is in Zuidoost-Azië dat weten we allemaal, maar de fantastische beelden in deze video slaan werkelijk alles. Kijk en geniet!
· Redactie
's Werelds mooiste lantaarn festivals
Of ze nu met honderden tegelijk in de lucht zweven, zachtjes drijven over het water of aan tempels hangen om het nieuwe jaar in te luiden, lantaarns zorgen altijd voor een unieke sfeer met hun gracieuze verlichting. Hier hebben we een aantal van de mooiste lantaarn festivals voor je op een rij gezet.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Waarom rijden op een olifant NIET op je bucketlist moet‏
Je ziet misschien wel eens foto's van familie of vrienden voorbij komen op Facebook die op een olifant zitten ergens in de jungle in Azië. Hoewel dit misschien op het eerste gezicht een mooie ervaring lijkt, vertellen we je hier waarom je dit vooral NIET aan je bucketlist toe moet voegen.
· Redactie
De drijvende bioscoop in Thailand
De meeste mensen kijken graag naar een film in de open lucht. Vanuit Amerika kennen we de drive-in bioscoop, en bij het Thaise eiland Yao Noi hebben ze daar de 'sail-in' variant van gemaakt, waar je drijvend op het water naar een film kon kijken.
· Redactie
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen
In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!
· Redactie
Rondreizen sale bij Kras
Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!
· Redactie
Koh Surin, duikparadijs in Thailand
Het Koh Surin National Marine Park wordt beschouwd als een van de beste locaties om te duiken in Thailand. De twee belangrijkste eilanden zijn Koh Surin Nua (Noord Surin) en Koh Surin Tai (Zuid Surin) en vormen het grootst deel van de landmassa.
· Redactie
Riksja Travel - Een kijkje achter de schermen
Tijd om weer een kijkje achter de schermen van een reisorganisatie te nemen  Dit keer in het gezellige Leiden bij reisorganisatie Riksja Travel. Want wie is Riksja Travel eigenlijk en welk team zit erachter? Wij vroegen reisspecialist en fervente reiziger Tamara Scheper het hemd van het lijf.
· Redactie
De Erawan watervallen in Thailand
In de buurt van Kanchanaburi, in het westen van Thailand, ligt het Erawan National Park, beroemd om zijn indrukwekkende Erawan watervallen.
· Redactie
17 Feiten over Thailand
Thailand is een van de populairste bestemmingen van Azië en voor veel reizigers hun startpunt voor een rondreis door dit deel van de wereld. De schitterende tempels, bounty eilanden en het heerlijke eten zijn voor de meeste wel bekend, maar als je door Thailand reist is het ook interessant om iets meer over dit mooie land te weten. Daarom hieronder 17 feiten over Thailand.
· Redactie
Beleef het echte Thailand
Thailand is een prachtig en veelzijdig land. In dit artikel geven we je 4 tips om het échte Thailand te ontdekken!
· Redactie
Onondekt Thailand: de Surin eilanden
Thailand beschikt over enkele van de mooiste bounty eilanden van de wereld, maar deze kunnen behoorlijk druk zijn in het hoogseizoen. De afgelegen Surin eilanden bieden een rustig (en minsten zo mooi) alternatief!
· Redactie
Capitool Reisgidsen bestaat 20 jaar - Win een reisgids Thailand!
De Capitool Reisgidsen ken je vast wel. In de boekenwinkel vallen deze reisgidsen altijd op vanwege de mooie uitstraling. De informatie wordt op een prechtige visuele manier gebracht: adembenemende foto's, gedetailleerde tekeningen en handige kaartjes.
· Redactie
VIDEO: Thailand - land van contrasten
Het Zuid-Aziatische land Thailand is een land vol met contrasten en dat heeft filmmaker Justin Heaney op schitterende wijze vast gelegd in deze video.
· Redactie
7 mysterieuze stenen gezichten
In vrijwel alle uithoeken van de wereld zijn er door de eeuwen heen gezichten uit stenen of rotsen gebeeldhouwd. Bekijk in dit artikel 7 mysterieuze stenen gezichten
· Redactie
VIDEO: onderwater in Koh Tao
Een van de mooiste duikgebieden ter wereld: in de wateren rond het Thaise eilandje Koh Tao. Hier kun je onder meer duiken met walvishaaien. Check deze beelden onder water!
· Redactie
VIDEO: trein rijdt door Thaise markt
We hebben al veel bijzondere dingen gezien in Azië, maar dit slaat toch wel alles. Een trein rijdt dwars door een markt heen, in Thailand. Dagelijks!
· Redactie
FOTOSERIE: street food
Het állerlekkerste Aziatische eten? Dat vind je er vaak gewoon op straat. Check deze fotoserie en je krijgt spontaan honger!

Archief

>