Home
Blog
Marokko blogs

Reisinspiratie

36 blogs over Rondreizen in Marokko
· Redactie
Hollywood meets Marokko in Aït BenHaddou
Lawrence of Arabia, The Mummy, Gladiator, Alexander en natúúrlijk Dunya en Desie. Allemaal opgenomen in de exotische middeleeuwse woestijnstad Aït BenHaddou. Een vast onderdeel van de meeste Marokko-rondreizen!
· Redactie
Aït BenHaddou: Hollywood meets Marokko
Lawrence of Arabia, The Mummy, Gladiator en natúúrlijk Dunya en Desie in Marokko. Allemaal opgenomen in Aït BenHaddou. Een exotische middeleeuwse woestijnstad die vast onderdeel is van de meeste rondreizen door Marokko.
· Redactie
De geheimen van Tanger
Gefascineerd door een beetje ‘louche’ en geheimzinnigheid? Bezoek de Marokkaanse kuststad Tanger! Een exotische, bruisende Marokkaanse havenstad met een fascinerende geschiedenis en reputatie als voormalig vrijhaven voor criminelen en excentriekelingen.
· Redactie
VIDEO: Full HD wandelen door wereldsteden
Dit filmpje blaast je echt omver, zó mooi. Maak een real life ochtendwandeling (in Full HD) door onder meer Bangkok, New York, Tokyo, Delhi, Cuszco, Fez, Shanghai, Kyoto en Venetië.
· Redactie
Vriendelijke bestemmingen voor je vakantie
Het is altijd prettig om tijdens je vakantie gastvrij welkom te worden geheten door de bevolking van het land van bestemming. Nu zijn de mensen in het ene land wat vriendelijker ingesteld dan in het andere land, dus in welk land moet je zijn voor een echt warm onthaal?
· Redactie
Romantische reistips voor Valentijn
Oh la la, het is weer bijna Valentijnsdag en wat is er nu romantischer dan je geliefde mee op reis nemen? Natuurlijk is een weekend naar Parijs altijd een goed idee, maar er zijn ook nog tal van leuke andere opties.
· Redactie
Een magische rondreis door Marokko
Marokko is een magisch land dat zich prima leent voor het maken van een rondreis. Er valt zo ontzettend veel te ontdekken dat het echt zonde zou zijn om je te beperken tot het bezoeken van slechts één plaats. Maak daarom liever een tour door dit land!
· Redactie
Ryanair breidt vliegroutes uit
Als je er graag goedkoop tussenuit wilt, dan is een prijsvechter op het gebied van vliegtickets een goede optie. Het is wel fijn als je voor een goedkoop ticket ook vanaf een luchthaven kunt vliegen die niet te ver van je huis af ligt. Ryanair komt alvast met veel nieuwe vliegroutes, dus dat vergroot je kansen.
· Redactie
Leer een taal tijdens je reis
De rondreizen van reisaanbieder Shoestring zijn volledig georganiseerd en tevens heel avontuurlijk. Door de scherpe tarieven kun je altijd voor een fijne prijs op reis en de lokale, Engelstalige reisbegeleiding zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen.
· Redactie
Populairste rondreis landen bij Riksja Travel
Zojuist heeft Riksja Travel via Twitter bekend gemaakt wat de 5 populairste rondreis landen zijn die momenteel bij Riksja geboekt worden. Azië doet het hierin met 3 landen erg goed.
· Redactie
De beste verre shopbestemmingen
Als je tijdens je verblijf in een ver land graag ook af en toe een beetje wilt winkelen, dan is het handig om alvast te weten op welke bestemmingen je de leukste winkels kunt vinden. Hieronder volgt een overzicht van enkele verre bestemmingen waar je prima kunt shoppen.
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!
· Redactie
Nieuwe budgetbestemmingen
Een lang weekend Barcelona of een korte trip naar Rome boek je heel eenvoudig als je vliegt met goedkope airlines als Ryanair of Easyjet. Deze aanbieders van budgetvluchten breiden hun aanbod nu uit met nog een aantal bijzondere bestemmingen. Lees hieronder welke dat zijn.
· Redactie
Prijsdaling luxe hotels
Er is goed nieuws voor mensen die tijdens hun reis graag in een luxe accommodatie verblijven. De prijs voor een kamer in een vijfsterrenhotel daalt op dit moment namelijk erg snel. De prijzen zijn al behoorlijk gezakt in vergelijking met de prijzen die vorig jaar en aan het begin van dit jaar golden.
· Redactie
Bezienswaardigheden van Casablanca
Op slechts een paar uur vliegen van Nederland ligt de bijzonder mooie stad Casablanca. In deze Marokkaanse stad vind je een interessante mix tussen de oosterse cultuur en westerse invloeden. Een bijzondere metropool dus, die tijdens een rondreis niet mag worden overgeslagen en ook een goede bestemming is voor een citytrip.
· Redactie
Duizenden Marokkanen eisen hervormingen
MARRAKECH - Duizenden Marokkanen zijn zondag in Marrakech de straat opgegaan om hun roep om hervormingen kracht bij te zetten. Het was de jongste betoging sinds op 20 februari voor het eerst werd gedemonstreerd.
· Redactie
Marokko wil strandtoerisme ontwikkelen in de Sahara
Marokko is vastberaden het strandtoerisme te ontwikkelen in de Sahara.

Archief

>