Home
Blog
Japan blogs

Reisinspiratie

62 blogs over Rondreizen in Japan
· Redactie
Yokohama
Stel, je bent op rondreis in Japan en hebt Tokio inmiddels wel gezien maar nog een dag over voor bezichtigingen voor de reis weer verder gaat. Breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Yokohama! Yokohama ligt namelijk op slechts een klein halfuur treinen vanaf Tokio en leent zich dus prima voor een leuke dagtrip.
· Redactie
Topbestemmingen
In een grootschalig recent onderzoek onder reizigers van over de hele wereld, zijn drie bestemmingen als ‘topbestemming’ uit de bus gekomen. De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan zijn door een kleine 12.000 respondenten uit 23 landen verkozen tot ‘top global travel destination’.
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Reisadvies Japan: Tokio is veilig
Tokio is veilig en buitenlanders kunnen zonder problemen naar deze stad reizen. Dat meldde het internationale Rode Kruis vandaag.
· Redactie
Vanaf november tien vluchten per week naar Tokio
KLM versterkt haar positie in Japan door vanaf november drie extra vluchten per week uit te voeren tussen Amsterdam Airport Schiphol en Tokio Narita International Airport. Het totaal komt dan op tien vluchten per week. Hiermee zet KLM een historische stap in de verdere versterking van de lange relatie tussen Nederland en Japan en komt KLM tegemoet aan de vraag van vele Japanse bedrijven in Nederland.

Archief

>