Home
Blog
Indonesië blogs

Reisinspiratie

111 blogs over Rondreizen in Indonesië
· Redactie
Bestemmingen voor de jaarwisseling
Hoewel het jaar eigenlijk nog maar net begonnen is, kun je best al eens nadenken over waar je de komende jaarwisseling wilt gaan doorbrengen. Met de hele familie een glaasje champagne drinken rond de nog niet afgetuigde kerstboom kan altijd nog.
· Redactie
Populairste rondreis landen bij Riksja Travel
Zojuist heeft Riksja Travel via Twitter bekend gemaakt wat de 5 populairste rondreis landen zijn die momenteel bij Riksja geboekt worden. Azië doet het hierin met 3 landen erg goed.
· Redactie
De Vakantiesalon in Brussel
Niet alleen in Nederland zijn we dol op vakantiebeurzen, ook onze zuiderburen organiseren graag een groots opgezette beurs rondom alles wat met reizen te maken heeft. In Brussel is momenteel ‘De Vakantiesalon’ bezig. Deze beurs is vanaf vandaag toegankelijk voor reislustige mensen en duurt nog het gehele weekend.
· Redactie
Droomreizen in Azië
Het reisprogramma  "Droomreizen in Azië" is al enkele afleveringen onderweg , maar toch willen we jullie er nog even op wijzen. Vooral als je van plan bent om een rondreis in Thailand, Indonesië of Sri Lanka te maken dan moet je dit programma op SBS6 eens bekijken!
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!
· Redactie
Vakantiebeurs 2012
Op zoek naar reisinspiratie? Of een goede reisorganisatie voor je rondreis? Dan is de Vakantiebeurs een ideale plek om je vakantie te beginnen en je te laten informeren en verleiden. De Vakantiebeurs 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht vindt plaats van 11 tot 15 januari.
· Redactie
Expeditie Sumba
Beschik jij over survival skills en heb je altijd al eens een verre reis naar een tropisch eiland midden in de oceaan willen maken? Dan is dit je kans! De Nederlandse ontwikkelingsorganisatie Hivos is namelijk op zoek naar avontuurlijke mensen die naar Sumba in de Indische oceaan willen reizen.
· Redactie
Overwinteren in het oosten
Ach wat zijn de dagen weer kort en wat is het weer toch somber. Binnenkort wordt het ook nog eens bitterkoud. Voel je er niets voor om de komende winter door te brengen in een dikke jas tussen sneeuw en ijs? Maak dan een reis naar het oosten, waar de zon tropisch schijnt en je niet door sneeuw maar op parelwit zand loopt.
· Redactie
Reis naar de zon!
De winter zit er in Nederland alweer aan te komen, na een zomer die helaas amper noemenswaardig is geweest. Hoe kun je die slechte zomer zo snel mogelijk vergeten? Bijvoorbeeld door een reis naar de zon in te plannen.
· Redactie
Goedkope rondreis Indonesië - Java & Bali bij Stip Reizen!
Bij STIP reizen boek je nu supervoordelig een rondreis Indonesië (Java & Bali) vanaf 1098 euro!Deze 16-daagse rondreis kun je maken met vertrek van November tot en met Maart en is inclusief vliegtickets, rondreis met een bus, overnachtingen, een dagelijks ontbijt en een Nederlandstalige reisbegeleider.
· Redactie
Bezienswaardigheden Java
Java is het dichtstbevolkte en meest bezochte eiland van Indonesië. Je vindt er drukke en moderne steden als Jakarta, tevens de hoofdstad van Indonesië, maar ook tal van oude, culturele bezienswaardigheden.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië
Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.
· Redactie
Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders
Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.
· Redactie
Indonesië gastland verre rondreisbestemmingen op Vakantiebeurs
Voor de tweede achtereenvolgende keer is Indonesië ‘Gastland Verre Bestemmingen’ op de Vakantiebeurs.
· Redactie
Indonesië vraagt niet meer over Merapi te vliegen
De Indonesische autoriteiten hebben de luchtvaartmaatschappijen verzocht niet meer over de Merapi te vliegen. De vulkaan heeft vanmorgen opnieuw aswolken uitgestoten.

Archief

>