Home
Blog
Indonesië blogs

Reisinspiratie

111 blogs over Rondreizen in Indonesië
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de vijf beste plekken voor digital nomads
Inmiddels kennen we allemaal wel iemand: de digital nomad die reizend zijn geld verdient. Working where the wifi is! Wij noemen de vijf populairste plekken voor digital nomads.
· Suzanne van Duijn
De 7 best bewaarde geheimen van Indonesië
Indonesië is een prachtig land en een populaire vakantiebestemming. De gordel van smaragd is ’s werelds grootste archipel en met zo’n 15.000 eilanden komen je ogen én tijd te kort. Wij halen de krenten voor je uit de pap!
· Suzanne van Duijn
De vijf beste plekken voor een surfvakantie
Met een surfplank de ultieme golf berijden kan op veel plekken in de wereld. Dit zijn onze vijf favorieten.
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen op Bali
Alleen al de gedachte aan Bali doet het hart van menig reiziger sneller kloppen. Een prachtig eiland met zon, zee en strand. Maar Bali heeft zo veel meer te bieden dan dat!
· Suzanne van Duijn
Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali
Op de bucket list van menig reisliefhebber en niet zonder reden: Bali is een prachtig eiland en heeft al jarenlang een waanzinnig sterke aantrekkingskracht op diverse soorten reizigers. Kijk en geniet mee!
· Suzanne van Duijn
5x De mooiste bezienswaardigheden op Borneo
Borneo is het derde grootste eiland ter wereld en behoort tot drie landen: Maleisië, Indonesië en Brunei. Op zo’n groot eiland is natuurlijk veel meer te zien maar dit zijn dé vijf highlights van Borneo.
· Suzanne van Duijn
Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!
Er zijn maar weinig eilanden die zo paradijselijk aan doen als Bali. En dat hebben de makers van dit filmpje op een prachtige manier weten uit te beelden. Thank you Bali, for being you!
· Suzanne van Duijn
Beautiful Bali: Écht een waanzinnig mooi Bali filmpje
Oké wij willen terug naar Bali, NU! Wauw! Dit filmpje (met onwijs mooie drone-beelden) laat Bali op een werkelijk adembenemend mooie manier zien. Kijk en geniet!
· Suzanne van Duijn
Dit Bali & Lombok filmpje is écht WAUW!
In Bali en Lombok ontdek je Indonesië zoals het bedoeld is. Toch hebben beide eilanden een andere touch & feel to it. Watch and dream!
· Redactie
Tof filmpje van dik 3 weken rondreizen in Indonesië
Dit heerlijke Indonesië feelgood-filmpje moet je eigenlijk even zien. Wat een heerlijke beelden van de rondreis op Bali en Java gemaakt door Jasper en zijn vriendin. Enjoy!
· Redactie
Reisgids Sumatra: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Sumatra maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Sumatra reis.
· Redactie
Reisgids Papua: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Papua maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Papua reis.
· Redactie
Reisgids Sulawesi: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Sulawesi maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Sulawesi reis.
· Redactie
Reisgids Kalimantan: Bezienswaardigheden, tips én routes
Wil jij naar Kalimantan reizen? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Kalimantan reis.
· Redactie
Reisgids Bali: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Bali maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Bali reis.
· Redactie
24 uur op Bali: héél gaaf filmpje
Bali in Indonesië is een magneet voor reizigers vanuit alle hoeken van de wereld. En met recht! De magie, de cultuur en de schoonheid van Bali is in dit filmpje supermooi vastgelegd. Kijk en geniet!
· Suzanne van Duijn
Borobudur: Dé absolute must-see van Indonesië
Een verplicht nummertje tijdens jouw rondreis Indonesië waar je gráág naartoe gaat: de boeddhistische tempel Borobudur is ongelofelijk mooi!
· Suzanne van Duijn
Must-see voor Azië-fans: prachtig filmpje van het échte Bali
Bali een druk eiland vol zuipende toeristen in resorts? Think twice! Dit filmpje toont Bali’s eeuwige, pure schoonheid!
· Suzanne van Duijn
Gunung Agung: de hoogste berg op Bali
Op een heldere dag kun je vanaf overal op Bali deze indrukwekkende vulkaan zien. De Gunung Agung is niet alleen de hoogste berg van Bali, maar ook de heiligste.

Archief

>