Home
Blog
Brazilië blogs

Reisinspiratie

42 blogs over Rondreizen in Brazilië
· Redactie
Beste stranden Brazilië
Waar kun je nou nog eens echt goed aan het strand liggen om te genieten van een wolkeloze lucht, fijne temperaturen en een verse cocktail? In Zuid-Amerika natuurlijk, bijvoorbeeld in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. De strandbestemmingen van Brazilië wonnen namelijk de Traveller’s Choice Award en zijn daarmee uitverkozen tot de beste stranden van Zuid-Amerika.
· Redactie
Ontdek Sao Paulo
De stad Sao Paulo in Brazilië is onder toeristen niet heel erg bekend. Dat is jammer, want de stad heeft een aantal interessante bezienswaardigheden en is bovendien een leuke basis voor het maken van allerlei tripjes in de omgeving.
· Redactie
Nieuwe routes, nieuwe kansen
Meet & Seat is de naam van het nieuwe concept dat luchtvaartmaatschappij KLM een paar weken geleden lanceerde. Hierbij bepaal jij als reiziger waar en vooral naast wie je in het vliegtuig wilt zitten. Het systeem werkt via een koppeling met Facebook of LinkedIn en daarmee laat KLM duidelijk zien Social Media belangrijk te vinden.
· Redactie
Groots ontspannen in Brazilië
Er zijn een paar plekken op aarde waar je nog prachtige, vrijwel onontdekte en vooral onbedorven paradijsjes vindt. Brazilië is zo’n plek, hier vind je namelijk Ilha Grande, het grote eiland waar het grote genieten kan beginnen.

Archief

>