Home
Blog
Australië blogs

Reisinspiratie

84 blogs over Rondreizen in Australië
· Redactie
De kust bij Sydney
Als je de naam Sydney noemt, dan denken veel mensen gelijk aan bezienswaardigheden als de Sydney Harbour Bridge en het vanwege de bijzondere architectuur wereldberoemde Opera House. Net buiten Sydney valt echter ook heel veel te zien, dus trek je wandelschoenen aan en loop een paar uur langs de kust van Oost-Sydney.
· Redactie
De Fiji eilanden
De Fiji eilanden liggen ten oosten van Australië en Nieuw-Zeeland en bestaan uit zo’n 320 eilanden. De grootste eilanden zijn Viti Levu en Vanau Levu, die samen goed zijn voor ongeveer viervijfde deel van Fiji. Op deze eilanden wonen logischerwijs ook de meeste inwoners van Fiji.
· Redactie
Oostkust Australië
Als je een rondreis door Australië wilt gaan maken, dan is een trip langs de oostkust van Australië zeker een aanrader. Hier vind je niet alleen mooie kustlijnen met prachtige stranden, maar ook een aantal grote steden en bijzondere eilanden.
· Redactie
Festivalmaand in Sydney
In de maand augustus kun je in het Australische Sydney genieten van een heleboel interessante festivals. Er worden in deze ‘wintermaand’ namelijk tal van evenementen georganiseerd, onder meer op het gebied van cultuur, sport, design en wetenschap.
· Redactie
Waar gaat de reis naartoe?
Je hebt eindelijk vakantie en kunt bijna niet wachten om die langverwachte en zwaar verdiende vakantie te gaan boeken. Maar waar gaat de reis naartoe en wie bepaalt dat binnen jouw gezin, relatie of vriendenkring?
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Australië baalt van verkoop Lonely Planet
SYDNEY - De wereldberoemde Australische reisgids LonelyPlanet is volledig in handen gekomen van BBC Worldwide. Australische media reageerden dit weekend ontgoocheld.
· Redactie
Vakantie 'down under' in Australie en stedenreis naar New York populairst
Vakantie.nl heeft een onderzoek gedaan naar de meest populaire bestemmingen voor 2011. Een vakantie naar Australië en een stedentrip naar New York komen als winnaars uit de bus.

Archief

>