Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Schitterend filmpje: Moments In China
China wat ben je ongelooflijk mooi! Déze beelden, gemaakt tijdens een prachtige reis langs enkele Chinese hoogtepunten, tonen dat eens te meer aan. Ga er even voor zitten en geniet!
· Redactie
FOX wint de Vakantie Award Verre Reizen 2016
Reisorganisatie FOX, of "FOX verre reizen van ANWB" zoals het tegenwoordig heet, is winnaar van de prestigieuze Vakantie Award 2016 in de categorie Verre reizen!
· Redactie
Quiz: Ken jij deze bekende plekken in Amerika?
Ben jij een Amerika kenner? Kijk dan even of je het antwoord weet op deze vragen! Wat is jouw score?
· Redactie
Ongelooflijke beelden van een luipaard en een jonge impala
Wauw, dit zijn écht bizarre beelden. Kijk zelf hoe een luipaard een jonge impala vangt, ermee speelt en vervolgens doodt.
· Redactie
Waanzinnig mooi filmpje: Vietnam - Zuid naar Noord
Wauw, wat een Vietnam beelden dit! Kenzo uit Amstelveen (die we al kenden van zijn te gekke Indonesië filmpje) is nu net terug van zijn Vietnam reis en heeft ook hier een werkelijk oogstrelende video van gemaakt! Vietnam-liefhebbers en reizigers: dit moet je zien!
· Redactie
Dit filmpje van een Zuidoost-Azië rondreis is prachtig
Wat is dé ultieme plek om te gaan backpacken? Precies: Zuidoost-Azië! Rondreizen in Zuidoost-Azië is relaxt, leuk, gaaf én een ervaring voor het leven! Maar ook vaak heel mooi. Ontroerend mooi zelfs. En dát gevoel proef je in dit filmpje. Prachtig!
· Redactie
5x Redenen waarom Valencia je volgende stedentrip wordt
Zin in een stedenreis? Wij tippen Valencia! Een bezoek aan deze bruisende stad, gelegen aan de zonnige Spaanse oostkust, staat garant voor een onverwacht fijne stedentrip!
· Redactie
Tipica Reizen - Een kijkje achter de schermen
Een nieuwe "Kijkje achter de schermen" en dit maal is reisorganisatie Tipica Reizen aan de beurt. Aan het woord oprichter Jack Bol die ons vanalles over zijn passie (en bedrijf) vertelt!
· Redactie
15 Typische clichés over Amerika: Waar óf niet waar?
Amerika en clichés: wat een cliché! Maar wel waar...of toch niet? 15 typische USA (voor)oordelen op een rij...
· Redactie
Schitterend filmpje: Fantastische road trip in Afrika
Rein Kramer maakte vorig jaar met zijn vriendin een supermooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland én de Seychellen: kijk maar naar déze prachtige video die ze er van gemaakt hebben!
· Redactie
29x Fantastische foto's die laten zien dat Nederland prachtig is
Azië, Afrika of Amerika..wij Nederlanders houden van reizen! Maar hé: we mogen ook best (weer) eens inzien dat Nederland ook héél mooi kan zijn. Kijk maar eens naar deze wonderschone foto's van Nederland door reisfotograaf Albert Dros!
· Redactie
Beleef een groot avontuur en maak de wereld een stukje beter
Heb jij altijd al eens Afrika op avontuurlijke en unieke manier willen ontdekken ? Dit is je kans! Plan Nederland organiseert een grensverleggende fietstocht dwars door de prachtige omgeving van Zambia met Cycle for Plan.
· Redactie
African Travels - Een kijkje achter de schermen
African Travels is een reisorganisatie gespecialiseerd is in het aanbieden van kleinschalige groepsreizen naar het mooie Afrika. Reizen die bovendien verantwoord zijn met oog voor natuur en de lokale bevolking. Mede-oprichtster Marijnke Vincent vertelt ons er alles over!
· Redactie
Death Valley woestijn omgetoverd tot prachtige zeldzame bloemenzee
Ongelooflijk! De Death Valley, de heetste en droogste plek van heel Noord-Amerika, staat in bloei! En niet zo'n beetje ook: kijk de foto's!
· Redactie
Prachtig filmpje: Ervaar de 5 nationale parken van Utah
Wauw! Dit zijn de Mighty 5: Utah's vijf iconische nationale parken. En ze zijn op een fantastische manier vastgelegd in deze video!
· Redactie
Nieuwe Peru reis bij Djoser
Altijd al eens naar het magisch mooie Peru willen reizen? Dan is dit je kans. Reisorganisatie Djoser heeft een schitterende nieuwe Peru rondreis opgenomen in haar reisaanbod!
· Redactie
12 ultieme droomsteden die zó fijn zijn dat je er wel kunt wonen
Een stad waar jij je écht thuisvoelt zodra je er (weer) bent. Ken je dat? Rondreis.nl zet 12 steden op een rij die zo aangenaam zijn dat iedereen er wel zou willen wonen!  
· Redactie
Dit Thailand filmpje is écht prachtig
Thailand wat ben je mooi! In slechts 2 minuten krijgen wij weer helemaal dat fijne Thailand gevoel terug. Wat een waanzinnige beelden!
· Redactie
Óók leuk in Portugal: de stad Porto
Porto staat soms wellicht een beetje in de schaduw van grote broer Lissabon. Maar het is een mooie stad met leuke bezienswaardigheden!

Archief