Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Reisgids Bali: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Bali maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Bali reis.
· Redactie
333TRAVEL lanceert reismagazine WOW
De Nederlandse reisorganisatie 333TRAVEL heeft reismagazine WOW gelanceerd. Een magazine vol reisinspiratie, tips en mooie droomreizen!
· Redactie
Rondreis.nl wenst je fijne feestdagen en een reislustig 2017
Namens de redactie van Rondreis.nl wensen wij je een gezond en te gek 2017 met natuurlijk veel mooie reizen!
· Redactie
Tof filmpje van dik 3 weken rondreizen in Indonesië
Dit heerlijke Indonesië feelgood-filmpje moet je eigenlijk even zien. Wat een heerlijke beelden van de rondreis op Bali en Java gemaakt door Jasper en zijn vriendin. Enjoy!
· Redactie
Dit Zuid-Afrika filmpje is werkelijk fantastisch mooi
Wauw! Dit Zuid-Afrika filmpje is écht schitterend! Jeroen Schrage (26) maakte de beelden tijdens zijn rondreis van 3 weken door Zuid-Afrika. Ga er maar eens lekker voor zitten!
· Redactie
Reisgids Sumatra: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Sumatra maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Sumatra reis.
· Redactie
Reisgids Sulawesi: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Sulawesi maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Sulawesi reis.
· Redactie
24 uur op Bali: héél gaaf filmpje
Bali in Indonesië is een magneet voor reizigers vanuit alle hoeken van de wereld. En met recht! De magie, de cultuur en de schoonheid van Bali is in dit filmpje supermooi vastgelegd. Kijk en geniet!
· Redactie
De 7 meest vergeten items op vakantie
Vakantie betekent een hele hoop geregel. Je wilt niets vergeten. Maar toch is er altijd wel iets dat we vergeten in te pakken en komen we er pas achter op de plaats van bestemming.
· Redactie
Rondreizen op Jamaica: hoe doe je dat?
Jamaica is populair bij strandliefhebbers, maar deze Caribische parel heeft zo veel meer te bieden dan alleen prachtige stranden. Watervallen en rivieren verschuilen zich in de groene heuvels van het binnenland.
· Redactie
Bagage struggles: welke reiziger kent dat niet?
De bagage is altijd een issue als je op reis gaat. Wat moet er mee? Wat wil je graag meenemen? Hoeveel kan er mee of hoeveel juist niet, want je wilt misschien ook shoppen of allerlei souvenirs inslaan.
· Redactie
3 Redenen waarom je vooral níet mee moet doen aan Cycle for Plan Vietnam: The Hill Tribe Edition
Word jij ook zo moe van vakanties naar verre bestemmingen? Houd je totaal niet van een actieve vakantie? Geef jij ook niks om ‘de wereld een stukje beter te maken’? Dan is deze uitdaging van Plan Nederland zeker niets voor jou.
· Redactie
5 reizen om je vakantiegeld aan te besteden
Het vakantiegeld is ruimschoots binnen, dus de hoogste tijd om de plannen voor komende zomer vorm te gaan geven. Welke mooie rondreis gaan jij dit jaar maken? Met deze 5 droomreizen geven we graag een voorzetje!
· Redactie
Noord- en Midden-Amerika actie week bij Kras
Wooh dit is gaaf! Bij KRAS reizen zijn deze week prachtige rondreizen naar Noord-én Midden-Amerika in de aanbieding!
· Redactie
Prachtig Myanmar filmpje gemaakt met een smartphone
Wauw..wat een schitterende Myanmar video! Stef uit Leiden maakte de beelden tijdens zijn Myanmar rondreis van 2 weken nota bene met zijn telefoon. Genieten!
· Redactie
De Nacht van Sawadee: Leuke acties + korting
Vandaag is het zover: de Nacht van Sawadee wordt weer gehouden! Ben jij op zoek naar een goedkope mooie rondreis? Dit is je kans, want tijdens de Nacht van Sawadee profiteer je van leuke acties en korting op veel reizen!
· Redactie
5x redenen voor een Bali vakantie mét kinderen
Met de kids naar Bali? Een supergoed idee! Bali is een heerlijk eiland en leent zich uitstekend om met de kinderen te ontdekken!
· Redactie
7x de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika
De zuidelijkste punt van Afrika herbergt enkele van de mooiste landschappen ter wereld. Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe vormen samen een prachtige verzameling van bergen, valleien, woestijnen en watervallen.
· Redactie
Een wandeling over de Brooklyn Bridge in 1.177 foto's
Wandelen over de Brooklyn Bridge is één van de leukste dingen om te doen in New York! Check déze foto's (samengevoegd tot een prachtig filmpje) maar eens... Herkenbaar?

Archief