Home
Blog
Algemeen
FOTOSERIE: Italië zoals je het nog nooit zag

FOTOSERIE: Italië zoals je het nog nooit zag

op 30 april 2015
1 minuut leestijd
FOTOSERIE: Italië zoals je het nog nooit zag

Een nieuwe tentoonstelling in Milaan toont adembenemde uitzichten op Italië, zoals deze populaire toeristische bestemming nog nooit te zien was.

De naam van de tentoonstelling is "Italy Inside Out", en bevast het werk van tientallen buitenlandse en lokale fotografen, over een tijdsperiode van zo'n 70 jaar. Het biedt bezoekers de kans om plekken en gebeurtenissen van Italië te aanschouwen die je normaal niet snel zult zien.

Van een prachtig panorama van Capri, tot de indringende blik van een schoolmeisje in Palermo, deze foto's laten je een Italië zien dat geen enkel tourpakket zou kunnen bieden. Een intieme blik die je meeneemt naar de ziel van het land.

De tentoonstelling is de grootste fototentoonstelling die ooit aan Italië is gewijd, en bestaat uit twee delen: INSIDE, van 21 maart tot en met 21 juni met Italiaanse fotografen, en OUT van 1 juli tot 27 september met fotografen van over de rest van de wereld.

De tentoonstelling is te zien bij Palazzo della Ragione Fotografia aan het Piazza Mercanti in Milaan, en de entree bedraagt €12.

Relevante reisorganisaties

Gerelateerde blogs

Beoordelingen van Italië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.6
Stranden
6.8
Steden
8.8
Eten & drinken
8.9
Activiteiten
8.3
8,4