Home
Blog
Algemeen
Bespaar tot 175 euro op je verre reis bij reisorganisatie NRV

Bespaar tot 175 euro op je verre reis bij reisorganisatie NRV

1 minuut leestijd
Bespaar tot 175 euro op je verre reis bij reisorganisatie NRV

Ben jij toe aan een gave vakantie en houd je van voordeel? Boek uiterlijk 28 maart en profiteer van NRV’s onweerstaanbare kassakorting op maar liefst 241 reizen.

Van authentiek Marokko, prachtig Java en Bali, het panoramische westen van Amerika tot bijzonder India, niets is NRV te gek. Ze brengen je de hele wereld over met hun privé- en groepreizen. Boek je deze maand (t/m 28 maart) de reis van je dromen en vertrek je in 2017? Dan trakteert NRV jou op een niet te missen kassakorting tot wel 175 euro per persoon. Wacht dus niet langer met boeken. If you can dream it, you can travel it!

NRV neemt je 24/7 mee

Een verre reis vergt de nodige voorbereidingen. Bij NRV zit je altijd goed. Ze delen jouw grote liefde voor reizen en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Naast het samen ervaren van het plezier vooraf, helpt NRV je tevens met alle planmatige- en praktische zaken. Ook op bestemming staan ze voor je klaar. Je kunt NRV 24 uur per dag alles vragen. De reisspecialisten en -begeleiders kennen de bestemmingen als hun broekzak. Naast de hotspots, die je als vanzelfsprekend niet mag missen, bezoek je met NRV de plekken waar je alleen niet snel zou komen. Het zijn juist déze plekken, die het beste beeld schetsen van het land, de cultuur en het dagelijks leven van de lokale bevolking en die de reis tot een onvergetelijke ervaring maken.

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Gerelateerde blogs

Beoordelingen van NRV Holiday

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accomodatie
7.5
Vervoer
7.7
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
7.3
Algemeen
7.1