Home
Blog
Maart 2014

Reisinspiratie

32 blogs geschreven in maart 2014
· Redactie
's Werelds oudste nationale park: Yellowstone
Op 1 maart 1872 werd 's werelds eerste nationale park opgericht in de Verenigde Staten, het Yellowstone National Park.
· Redactie
10 indrukwekkende fjorden
Smalle baaien omringd door steile, rotsachtige kliffen, die door gletsjerwerking zijn uitgesleten: dat zijn de kenmerken van fjorden. In dit artikel hebben we 10 indrukwekkende fjorden op een rij gezet.
· Redactie
Capitool Reisgidsen bestaat 20 jaar - Win een reisgids Thailand!
De Capitool Reisgidsen ken je vast wel. In de boekenwinkel vallen deze reisgidsen altijd op vanwege de mooie uitstraling. De informatie wordt op een prechtige visuele manier gebracht: adembenemende foto's, gedetailleerde tekeningen en handige kaartjes.
· Redactie
VIDEO: Rwanda en Oeganda in vogelvlucht
Ondanks de recentelijke controversiële antihomowet in Oeganda, is het toch en ontzettend mooi land om te bezoeken. Dat laat Michael Sugrue zien in deze video, die het land in Centraal-Afrika een paar jaar geleden bezocht, samen met Rwanda.
· Redactie
Een stedentrip Liverpool
Als hoofdstad van Engeland is Londen natuurlijk de meest populaire bestemming voor een stedentrip in dit land, maar ook Liverpool heeft bezoekers veel te bieden.
· Redactie
Dit is niet wat je denkt dat het is
Bij Anchor Bay, in de noord-west hoek van de Zuid-Europese dwergstaat Malta, bevindt zich een klein verlaten dorpje met gammele houten huizen dat 'Popeye Village' genoemd wordt.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - De Perito Moreno gletsjer
De Foto van de dag vandaag is er één van een adembenemend stukje natuur in Patagonië (Argentinië in dit geval): de Perito Moreno gletsjer.
· Redactie
De 10 meest betaalbare Caribische bestemmingen
De Caraïben, wie zou er niet een weekje op vakantie willen? Maar wat kost zo'n vakantie op één van de vele eilanden in de Caraïbische Zee? Dit onderzocht TripAdvisor onlangs in hun TripIndex van de Caraïben.
· Redactie
De Guatapé rots in Colombia
La Piedra Del Peñol, Spaans voor 'De rots van Guatapé', is een massieve rots gelegen in de stad en gemeente Guatape, in Antioquia, in het noorden van Colombia.
· Redactie
FOTOSERIE: De Canarische Eilanden
Ondanks dat de Canarische Eilanden behoren tot één van de toeristische topbestemmingen van Europa, laten de foto's in deze serie zien waarom een bezoek aan de Canarische eilanden zeker de moeite is.
· Redactie
10 van 's werelds coolste ijsbanen
In de maand februari konden we in het Olympisch Stadion in Amsterdam genieten van 'De Coolste Baan van Nederland'. Wij waren benieuwd naar andere coole ijsbanen op de wereld.
· Redactie
VIDEO: Japan in januari
Japan is een bijzonder en uniek land, en dat laat Scott Gold op een schitterende wijze zien in deze video.
· Redactie
Puerto Princesa: ondergrondse rivier in de Filippijnen
Op het eiland Palawa in de Filippijnen, zo'n 580 kilometer ten zuidwesten van Manilla, is een acht kilometer lange ondergrondse rivier te vinden in het Puerto Princesa Subterranean River National Park.

Archief