Home
Blog
Februari 2014

Reisinspiratie

27 blogs geschreven in februari 2014
· Redactie
VIDEO: Het Canarische eiland Lanzarote
Van het vulkanische eiland Lanzarote maakten Lea Amiel en Nicolas Libersalle een bijzonder mooie video in opdracht van het Canarische Toerisme Bureau. Bekijk hier het resultaat.
· Redactie
De Gocta waterval in Peru
De Gocta waterval is een continue stromende waterval in de Amazonas regio van Peru, op ongeveer 700 kilometer ten noordoosten van Lima, die tot 2005 onbekend was in de rest van de wereld.
· Redactie
Word lid van de 'Mile-Low Club' in dit onderzeeër hotel
Voor wie eens wat anders met Valentijnsdag wil geven biedt een high-end reisorganisatie een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het 'Lovers Deep' hotel biedt avontuurlijke koppels de mogelijkheid om onder de zee de avond door te brengen in een onderzeeër.
· Redactie
Bekijk de Japanse kersenbloesem
De kersenbloesem (Sakura) is de nationale bloem van Japan en is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan. Het seizoen van deze roze bloemen in Japan begint doorgaans eind maart.
· Redactie
FOTOSERIE: 18 prachtige ijsformaties
Omdat we deze winter weinig winterse taferelen hebben meegemaakt in Nederland, hebben we in deze serie 18 prachtige ijsformaties op een rij gezet.
· Redactie
's Werelds mooiste kastelen
Kastelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar dragen vaak ook interessante verhalen of legendes die je kunt ontrafelen. In dit artikel hebben we een aantal van 's werelds mooiste kastelen op een rijtje gezet.
· Redactie
VIDEO: Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland beschikt over enkele van de mooiste landschappen ter wereld en is waarschijnlijk de natte droom van iedere landschapsfotograaf. Dat gold ook voor Nathan Kaso, die hier een verbluffende video maakte.
· Redactie
Nationaal park Gunung Mulu in Maleisië
Gunung Mulu is een nationaal park in Miri, een deelgebied in de deelstaat Sarawak in Oost-Maleisië en bevat enkele schitterende grotten en rotsformaties.

Archief