Home
Blog
Juli 2013

Reisinspiratie

44 blogs geschreven in juli 2013
· Redactie
Reizen naar Egypte beperkt
De politieke onrust in Egypte, waar president Mohammed Morsi woensdag werd afgezet door het leger, heeft ook zijn effect op het toerisme. Diverse nationale en internationale touroperators hebben geplande reizen gecanceld.
· Redactie
De schatkamer van Panama
Op zoek naar een tropisch paradijsje zonder al teveel toeristen? Wij tippen de eilandprovincie Bocas del Toro, ook wel ‘de schatkamer van Panama’ genoemd.
· Redactie
Cinque Terre: harmonie tussen mens en natuur
Italië op z’n aller, állermooist? Dan suggereren wij de ‘Cinque Terre’. Benoemd tot UNESCO Werelderfgoed en misschien wel de 5 mooiste dorpjes ter wereld.
· Redactie
Rome en Nieuw-Zeeland favoriet bij Nederlandse reizigers
De Nederlandse reiziger heeft in 2013 Rome bovenaan zijn lijstje staan van favoriete stedentripbestemmingen. Als favoriete verre bestemming komt Nieuw-Zeeland uit de bus. Dit is de conclusie van een jaarlijks onderzoek op de Wereldwijzer-forums.
· Redactie
Het andere Kenia: de oostkust
Naar Kenia ga je alleen voor een safari door wildparken, toch? Nee! Dan zou je de prachtige oostkust missen, met als hoogtepunt de schitterende Lamuarchipel.
· Redactie
Vliegveld: hoe vroeg aanwezig?
Zo’n beetje elke vliegmaatschappij waarschuwt zijn reizigers om tijdig aanwezig te zijn op het vliegveld. Vaak is 3 uur van te voren het advies. En vaak zit je, als je dit advies opvolgt, je vervolgens dik 2 uur te vervelen achter de douane.

Archief