Home
Blog

Reisinspiratie

· Laurens Taekema
De 15 leukste steden in Duitsland voor een stedentrip
Zoek jij een leuke stad voor een stedentrip in Duitsland? Gevonden! Wij hebben de 15 állerleukste Duitse steden voor jouw stedenreis verzameld. Natuurlijk ken je Berlijn, maar er zijn nog zo veel meer mooie steden in Duitsland die je móet ontdekken!
· Laurens Taekema
Rondreis Indonesië van 4 weken: Route + tips
Wil jij een rondreis Indonesië maken van drie tot vier weken? Dan heb je voldoende tijd om héél veel mooie bezienswaardigheden te zien en ontdekken. Van de eilanden met idyllische stranden tot de tempels en het lekkere Indonesische eten. Bekijk hier de beste route en tips voor jouw Indonesië reis van 24 tot 28 dagen!
· Laurens Taekema
Fantastische video van het échte Bali die je móet zien
Bali blijft ons intrigeren. Dit eiland heeft zó veel te bieden en trekt om die reden jaarlijks miljoenen reizigers. Iedereen ontdekt Bali op zijn eigen manier. Laid-back, actief, natuur, cultuur, strand, party...het kan allemaal. In deze video zie je echter het échte Bali. Rauw, meeslepend, natuurlijk en ongekend mooi. Komt dat zien!
· Laurens Taekema
Rondreis Caribisch gebied: ontdek de Caribische eilanden!
Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, gezellige muziek en lekker eten. Als je aan de Caribische eilanden denkt, dan slaat je fantasie op hol! Maar waar begin je je vakantieplanning met zoveel eilanden? Er waar ga je naartoe? Zoals je snel merkt zijn de eilanden ook nog eens heel verschillend. Sommige plekken zijn perfect voor een strandvakantie, terwijl je op andere eilanden de jungle kunt gaan verkennen! Gelukkig zijn er heel wat mooie rondreizen te maken in het Caribisch gebied en zit er voor ieder type reiziger iets tussen.
· Laurens Taekema
5 x mooie bestemmingen en reizen van TUI
Op reis met TUI? Dan heb je enorm veel keuze uit verre reizen, zonvakanties, stedentrips, autoreizen en wintersport. Natuurlijk heeft TUI ook een prachtig aanbod rondreizen, zowel dichtbij als verre reizen. In dit artikel inspireren en we jou met 5 reisbestemmingen uit het aanbod van TUI. Let's go!
· Laurens Taekema
15x De mooiste bezienswaardigheden van Mallorca
Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden op Mallorca? Dat lees je in dit artikel! Mallorca is een heerlijk Spaans eiland, perfect voor zon, zee en strand, máár Mallorca heeft meer mooie plekken die leuk zijn om te ontdekken. Wij delen de 15 absolute highlights van Mallorca voor jouw vakantie!
· Laurens Taekema
5 unieke wandelreizen in een kleine groep van Better Places
Spectaculaire landschappen, kleinschalige accommodaties en de gezelligheid van gelijkgestemden: dat zijn de ingrediënten van de groepswandelreizen van Better Places. De specialist in individuele reizen op maat introduceerde afgelopen jaar twee wandelreizen in een kleine groep naar Oostenrijk en de Balkan. Vanwege het grote succes staan er dit jaar nog meer bijzondere wandelreizen op het programma. Avontuurlijke en goed verzorgde wandeltochten waarbij je met een kleine groep en een ervaren gids op pad gaat. We lichten vijf reizen uit!
· Laurens Taekema
5x mooie rondreizen van Sawadee in 2023
Ben je al bezig met je vakantieplannen voor 2023? Weet je al waar je naar toe wil reizen of ben je nog niet zeker? We helpen je graag met de nodige reisinspiratie en hebben een aantal prachtige rondreizen van Sawadee voor je gevonden. Lees mee!
· Laurens Taekema
Rondreis Noord-Amerika: Bekijk reizen (+tips)
Een rondreis door Noord-Amerika, wat een geweldig plan! Maak een reis naar Amerika, Canada of Mexico. Maar hoe begin je te plannen en waar gaat je reis naartoe? We helpen je alvast een handje mee met wat handige tips en een paar voorbeeld routes. Lees mee!
· Laurens Taekema
Rondreis Thailand van 3 weken: Route + tips
Wil jij een rondreis naar Thailand maken van 3 weken? Dat kan prima! Je kunt in drie weken heel veel zien in Thailand en een mooie combinatie maken van strand, natuur en cultuur. Hieronder onze tips en routes voor een reis door Thailand van 19 tot 23 dagen.
· Laurens Taekema
Een 4-daagse rondreis Schotland: route & tips
Wil jij op reis naar Schotland? Schotland is zeer geschikt voor een korte reis van 4 dagen waarbij je veel mooie Schotse bezienswaardigheden kunt zien. Bekijk onze tips en route voor jouw Schotland getaway!
· Laurens Taekema
Tips en trucs om voordelig een reis te boeken
De inflatie heeft dit jaar de portemonnees over de hele wereld bereikt. Maar dat zou je niet moeten weerhouden als je een volgende vakantie wilt gaan plannen, of dit nu een kort weekend weg is of een stedentrip in Italië. Daarom is het belangrijk om bij het plannen van je reis na te denken over manieren om zoveel mogelijk te besparen. Om je hierbij te helpen hebben we de mogelijkheden onderzocht en de meest nuttige tips op een rijtje gezet. Zo kan jij je beter concentreren op het genieten van de reis. 
· Laurens Taekema
Nieuwe bestemming voor 333travel: Oeganda
333travel heeft er een nieuwe bestemming bij! Oeganda, ofwel de Parel van Afrika, is de nieuwe toevoeging aan het mooie aanbod van 333travel. Deze komt bij het bestaande reisaanbod met reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Kenia en Tanzania, de Seychellen en Mauritius.
· Laurens Taekema
6 Redenen waarom de natuur in IJsland magisch mooi is
De natuur van IJsland, wij houden er van! Eigenlijk zijn er veel te veel redenen waarom IJsland zo mooi is! Maar we gaan toch een poging doen om de 6 mooiste natuurplekken eruit te halen. IJsland is een land van uitersten, avonturen en weergaloos mooie natuur. Let’s go!
· Laurens Taekema
Rondreis Thailand van 2 weken: Route + tips
Hoe ziet een rondreis Thailand van twee weken eruit? Is dit niet te kort en welke route is dan leuk om te doen? Wij geven je tips en een route voor een Thailand reis van maximaal 15 dagen!
· Laurens Taekema
IJsland: pure schoonheid! Dit is waarom je een IJsland reis wilt maken (VIDEO)
IJsland wat ben je mooi! Een land van puur natuur. Gletsjers, watervallen, fjorden, het Noorderlicht en natuurlijk vulkanische activiteit. Rondreizen in IJsland is een geschenk, zeker voor natuurliefhebbers! Dat wisten wij natuurlijk al, maar na het zien van deze video zijn wij weer helemaal om. Wat een beelden!
· Laurens Taekema
Stedentrip Spanje? 15x de leukste Spaanse steden voor jouw citytrip!
Zin in een stedentrip Spanje? Bekijk hier de 15 leukste steden voor een Spaanse stedenreis of weekendje weg! De Spaanse steden zijn zeer divers! Er zijn steden met een groot cultureel aanbod en mooie bezienswaardigheden, maar ook hele relaxte steden met een fijn strand. Natuurlijk ken je Barcelona en Madrid, maar we hebben meer tips voor jouw citytrip!
· Laurens Taekema
7x de mooiste eilanden van Indonesië
Wat zijn de mooiste eilanden van Indonesië? Zoek jij een mooi eiland om te genieten van strand, zon en zee? Of wil je juist groene natuur, een azuurblauwe zee om in te duiken en mooie bezienswaardigheden? Wij selecteerden de 7 mooiste eilanden van Indonesië voor jouw vakantie of rondreis!
· Laurens Taekema
10x de mooiste natuurgebieden van Amerika
Wat zijn de mooiste natuurgebieden van Amerika? De Verenigde Staten heeft fantastische nationale parken en natuurreservaten. Rondreis.nl heeft dé ultieme lijst gemaakt met de allermooiste Amerikaanse natuurgebieden!

Archief